Ga naar inhoud

Nickelson87

Members+
  • Aantal items

    39
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Nickelson87

  1. Goede dag allen. Ik heb al een tijdje dat ik de RNS510 wil vervangen door een andere radio. Nu zie ik een soort gelijke van de discover media alleen zonder navigatie. Ik heb een aparte bleutooth module en die werkt niet fijn, en de microfoon is ook niet meer helemaal goed. Iemand ervaring met deze radio in de B6 en dynaudio? En werkt eventueel de MFD nog steeds als ik eventueel de gateway module verander want denk ik wel nodig zal zijn? Gr nick. Verstuurd vanaf mijn SM-A515F met Tapatalk
  2. Dat de auto 250 pk heeft weet ik ook wel. Alleen elke 3.2 uit een passat die ik heb gezien hebben een andere inlaat traject. Ook is de auto toch heel vlot tegenover die ik op YouTube bekijk. Daarom een twijfel omdat ik ook nog eens een individuele uitvoering heb. En de auto al eens bij de VR6 specialist is geweest zoals ik kan zien aan de sticker op de ecu. En met een chipje tunen geloof ik niet 30pk te winnen, max 10 hooguit. Verstuurd vanaf mijn SM-A515F met Tapatalk
  3. Dag allen. Ik ben een trotste bezitter van een passat 3.2 4motion. Nu twijfel ik over de inhoud. De 3.2 hebben in mijn wetenschap allemaal een zilver kleurige inlaat traject met v6 erin gestempeld. Ik heb volgens Google foto's een R36 inlaat systeem. Het zwarte model met een losse v6 kapje. Nu heb ik ook nog eens een code op de distributie zijde op Google opgezocht en daaruit komt dat er een 3.6L engine cilinder head timing cover op zit. Ook verbaasd mij het vermogen dat ik toch tijdens een stoplicht sprintje menig auto's kan bijhouden die op papier sneller moeten zijn. Dus al met al een rare combi of een motorswap waarvan ik niks af weet? Motorcode in onderhoudsboekje of ergens bij het reservewiel zijn allemaal van een 3.2 , maar toch voor de zekerheid wil ik het van het motorblok af lezen. Verstuurd vanaf mijn SM-A515F met Tapatalk
  4. Is er nog een mogelijkheid om deze mod in te bouwen bij mijn passat? Wil gerust zelfs de kabels vanuit boordnet leggen tot aan de lampen zoals op de tekening en een setje lampen kopen en opsturen zodat iemand met ervaring deze kan voorbereiden met de led's. Liefst omgeving eindhoven[emoji56] Verstuurd vanaf mijn SM-A515F met Tapatalk
  5. Enige ervaring wat dit kan gaan kosten dan? Misschien is het wel aantrekkelijk mits ik daar niet heel veel voor moet rekenen. Heb zelf geen ervaring ermee en wil niet meteen kei veel geld uitgeven. Heb nog een verbouwing te gaan deze zomer dus is dat wel mijn prioriteit.
  6. Dan word het toch best wel veel dingen vernieuwen om het te werken. Ik ga even goed bekijken wat ik totaal kwijt zal zijn en dan dat ik het wel ga doen. Heb niet zo veel zin om vanalles te verbouwen aan de auto namelijk. Het is nu allemaal netjes fabriek origineel op de radio na dan en wil dat zo origineel mogelijk houden ipv vanalles van een B7 model erin te moeten duwen. Thanks voor de info. ?
  7. Zijn er hier die goede ervaring hebben met een Rcd330 en nu nog steeds in gebruik hebben? Heb nu een rns510 uit 2008 en wil toch iets nieuws voor geen Hollywood prijzen. De rcd330 lijkt mij wel een mooie vervanger aangezien ik toch via telefoon navigeer en muziek luister. Nu lees ik alleen dat ik een 12knops stuur nodig heb om die werkend te krijgen? Mijn passat is uit 2006 en is highline individual uitgevoerd. Iemand ervaring hiermee?
  8. Ik hoef ook niet voor duizenden euro's aan mods te doen, was nieuwsgierig naar de radio maar als ik het zo zie dan eerst de belangrijke dingen en dan zie ik nog wel. Het is en blijft een auto uit 2006 en heb in het verleden geleerd dat alles wat je in een auto stopt er met geen mogelijkheid terug krijgt bij verkoop. Dus nu de echte belangrijke dingen zoals het spuiten wat aankomende week gebeurd en dan de Gen 3 clima om van dat getik af te zijn. We zullen zien waar het schip strand. In ieder geval bedankt voor de info allemaal.
  9. Ik ga er enigszins vanuit dat ze dat wel weten, heb laatst bij een splinternieuwe skoda karoq de voorruit eruitgehaald en eentje terug gemonteerd met regensensor. Die gingen hun zelf aansluiten evenals camera en nog meer dingen OEM. Of het moet zo zijn dat iemand in omgeving Eindhoven mij hierbij wil helpen, ik heb toegang tot een verwarmde loods met brug. En anders omgeving Nijmegen, ik werk daar namelijk. De module is zo gekocht, alleen het inbouwen is mij te technisch.
  10. Ik ben in ieder geval heel veel wijzer geworden, de radio ga ik even laten bezinken wat ik er mee wil gaan doen. De passat krijgt aankomende week een kleine spuitbeurd , vorige eigenaar en ik hebben de lengte van de auto verkeerd ingeschat dus dat kost mij ook al wat centjes. Maar nu kom ik vanuit mijn werk wel afentoe bij BM parts in boven-leeuwen en die heeft een Gen 3 clima met standkachel en overweeg bij hun het in te laten bouwen. Is dit gemakkelijk te doen of omdat ik Gen 1 heb en naar Gen 3 wil veel werk? Die bij BM parts aangeboden word heeft net als de mijne ook standkachel en de andere opties die ik nodig heb.
  11. Nee snap ik, maar heb nu de rns510 en ben daar op zich ook tevreden over. Vind 1 ding heel belangrijk en dat zijn die vervelende kleppen die continu zich zelf blijven stellen. Dus een andere gen clima gaat voor en de radio zie ik dan nog wel. Heb nu ook bleutooth audio en bellen en doe altijd via telefoon navigeren dus de DM wacht ik maar even mee, wil ook camera monteren en moet ook nog even andere dingen aanpakken. Mijn adaptive cruise control werkt niet en keyless entree ook niet dus heb nog genoeg te doen.
  12. Maar als ik het zo dus goed lees dan kost het nog eens 400 extra bovenop de radio om deze werkend te krijgen? En dan hebben we het over exclusief inbouw ervan(ik kan dat niet) . Dan zit je toch al snel op kleine €1100 voor een radio en wil ook een andere gen clima dus word dan een heel duur geintje als ik het zo zie.
  13. Ik heb deze even van de forum af gehaald (dieseltje) omdat ik benieuwd ben welke radio dit is en als deze in mijn passat 3c 2006 past incl de onderste clima. Zitten er meer opties op als de rns510 of meer voor of nadelen? En is het allemaal makkelijk om te bouwen of moeilijk. Heb wel dynaudio mocht dat iets veranderen.
  14. Ik heb pas bij mijn 3.2 ook een onderhoudsbeurt gedaan incl haldex met filter, tussenbak ook voorzien van nieuwe olie en alles van de motor. Dsg laten flushen en was nog geen 300 euro kwijt. Alles van Bosch en eurol olie gebruikt. Heb dit zelf gedaan dus tel uit je winst.
  15. Nickelson87

    accu vervangen

    Heb geen vcds, als ik de auto normaal uit doe lezen met Delphi krijg ik geen foutcodes. Maar ga volgende week de auto naar de dealer brengen want die hadden het er over dat ik een agm accu moet hebben van 95ah vanwege de vele accessoires die ik erop heb zitten.
  16. Nickelson87

    accu vervangen

    Ik heb pas een nieuwe Bosch S5 85ah accu gemonteerd en nu werkt mijn standkachel niet meer. Heb deze niet geprogrammeerd en accu staat bij mij in de kofferbak af fabriek. Als ik de aux heating op timer zet heb ik een melding gehad dat er te weinig stroom is? Iemand bekend met dit probleem?
  17. Ik heb een geluids resonator bij mij nog eronder zitten, is een rechte pijp met een kast er omheen. Blijkt als je die weg haald dat het dan ook scheeld, maar dan niet extreem hard of irritant in de auto. Ik heb wel een 3.2 dus weet niet als dat bij alle passat toegevoegd is. Ik ga deze in ieder geval vervangen voor een stuk pijp zonder klantkast en dan heb je een mooie roffel erin zitten met wat donkerder geluid maar niet overdreven. https://youtu.be/u87VAW_5G2Y
  18. Poging 3, nu via taptalk Verstuurd vanaf mijn VKY-L09 met Tapatalk
  19. Blijkt dat ik niet via de mobiele website foto's kan sturen omdat mij Huawei dat niet wil toelaten lijkt wel. Maar via de volledige website kan ik wel bestanden toevoegen zie ik. Dus hierbij een foto van de huidige wagenpark.
  20. Kan iemand mij uitleggen hoe ik hier foto's moet uploaden? Ik doe alles vanuit met mobiel maar krijg niet uitgevonden hoe ik foto's kan delen met jullie.
  21. Kunnen we dan binnenkort een keer afspreken? Heb wel ineens een airbag melding gekregen na het monteren van de stekker, heb het aangesloten zoals op schema pin18 de + en pin19 de -. Is dit een bekend probleem of toch verkeerd gedaan.
  22. Wie kan er binnenkort met vag-com mijn deurpaneel verlichting activeren? Omgeving Eindhoven / Helmond. Heb toevallig vandaag even de passagier deur gedaan en ga dit weekend de bestuurder en achterste portieren nog doen. Alleen zoek nog even de aansluit schema voor de achterste portieren.
  23. Nee dat snap ik, alleen ik heb ook last van die roestvorming vanwege dat de lampen geschroefd zitten. Ik ga dit binnenkort laten herstellen door een nieuw stuk plaatwerk erin te laten zetten, en dan kunnen ze de uitsparing maken voor de led uitvoering. Weg probleem met roest en meteen mooi verlicht kenteken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden