Ga naar inhoud

Vick

Members+
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Vick

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Breda
  • Naam
    Vickram

Recente bezoekers van dit profiel

591 profielweergaven

Vick's Achievements

3

Community reputatie

  1. Goedenavond heren/dames,

    Wie kan mij uit mijn lijden verlossen?

    Ik heb heb nog steeds het zelfde euvel als voorheen in mijn vorige posts. 

    Nu is ook één van de MAP sensor vervangen, andere volgt zsm.

    @bandenman  Denk je dat je mij kan helpen, dan maak ik graag een afspraak met je. Hoor graag van je

     

    Groeten Vick

  2. Beste Passat Rdi, Dat weet ik juist niet of dat de auto gechipt is. Hoe is dat te zien? Mijn vrouw start op een morgen de auto en het motormanagent lampje ging weer na een lange tijd branden. Het euvel was niet eens bij het rijden ontstaan.
  3. Beste, Daar zijn we weer ondertussen zijn er al wat onderdelen vervangen, de turbo, wastegate klep. De auto heeft in totaal 2-3 maanden zonder problemen gereden en nu weer de storing P0236 (http://www.gerritspeek.nl/vag-com_dtc-16620.html), en P0299 is weer terug. Deze codes uitgelezen met een simpele lezer. Wie zou mij kunnen vertellen hoe nu verder, zit op dit moment me de handen in het haar ! Ik heb gekeken naar twee sensoren op de motor en turbo aanvoerbuis (rood omcirkeld), zijn deze van dezelfde type !? Alvast bedankt !
  4. Hi Rob, Alvast bedankt voor de snelle service Rob heeft de solenoid vervangen, en heb net weer door zijn passen gejaagd en geen lamp te zien. Ook geen vreemde geluiden of stotteren van de turbo.
  5. Hoi Marceltdi, Tijdens de proefrit lekker gereden op diverse wegen en 40 km gereden zonder problemen of stotteren. Zondag een dagje weg geweest en bij 88 kmtjes "motor management lampje" maar de auto trok nog best goed op zonder problemen. Bij de VW garage geweest en bij het uitlezen; Turbocharger / Supercharger underboost - Cracked or Faulty Turbo Super charger / Faulty boos control solenoid. Bedankt voor je tip ik ga hem direct vragen of hij tijd en zin heeft om te kunnen helpen !
  6. Goede morgen, ik heb het probleem dat het gele motor lamp brand bij het uitlezen geeft deze een P0299 melding. Bij de dealer moet de hele turbo vervangen worden a 1400 euro. Echter heb ik de site turboonderdelen.nl gezien dat je ook de turbo huis en pakking set kan kopen. En kost aanzienlijk minder en zou even goed moeten werken. Wie heeft hier ervaring mee en zou bereid willen zijn om samen dit op te kunnen lossen, want op korte termijn vertek ik naar Spanje met de auto...dus zit wel een beetje druk achter Groeten Vick
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden