Ga naar inhoud

Yorickh

Members
  • Aantal items

    64
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Yorickh

Profile Information

  • Plaats
    Arnhem
  • Naam
    Yorick Hoegen

Recente bezoekers van dit profiel

505 profielweergaven

Yorickh's Achievements

44

Community reputatie

  1. Helaas was het weer dezelfde deur rechtsvoor die lekt. Dwars door de kit heen gekomen, vrees dat dat is gebeurd met het vriezen de afgelopen weken. Nu ff quick fix kit eroverheen gespoten, maar moet denk ik binnenkort de hele plaat er weer uit halen om goed opnieuw te kitten. Wellicht als er weer eens een kleine klus meeting is in ‘t Harde dat ik weer eens langs wip om in ieder geval overdekt te kunnen werken @@BARRY_TDI Jij had ze ook gekit nu toch? heeft bij jou de kit fix wel gewerkt?
  2. En het zwembad onder de stoel is weer terug.. Dit weekend maar eens onderzoeken wat deze keer de boosdoener is. Wat het nog erger maakt is dat ik daar een vochtvreter had staan die ook nog eens is omgevallen.. Resultaat is een doorweekte vloer met ook nog zo’n olie achtig laagje eroverheen van natriumchloride (vochtvreter inhoud) dat is ‘gesmolten’ met water erbij Meteen maar ff geregeld dat ik overmorgen de waterstofzuiger kan lenen van m’n ouders, dan kan ik in ieder geval de zooi opruimen, dan nog de definitieve oplossing daarna.
  3. Wat is de (geschatte) prijs van zo’n setje?
  4. Type: B5.5 3BG sedan Motor: 2.0 benzine 115 pk Handgeschakeld 5 versnellingen % autosnelweg: 60% Verbruik: gemiddeld 7.5-8.0 l/100km
  5. Yorickh

    Welke velgen?

    Als accountant hoop ik niet dat m’n manager meekijkt wanneer ik dit soort rekenfouten maak
  6. Yorickh

    Welke velgen?

    Ow, oeps te snel geweest, rekenfoutje. Volgens de verkoper is het naafgat idd 57.1 dus die gaat goed.
  7. Yorickh

    Welke velgen?

    Okay, met een beetje pro-actief rekenwerk: Hij is 1j breder (dan standaard stalen velg), Hij heeft een 2 hogere ET waarde (39 tov 37), Dus hij komt: 25,4 * 1 / 2 + 2 = 12,7 mm meer naar binnen 25,4 * 1 / 2 - 2 = 10,7 mm meer naar buiten Klopt dit en zo ja, dit kan toch ruim lijkt me?
  8. Yorickh

    Welke velgen?

    Iets als in onderstaande link, past dat op m’n 3bg? Zie dat de ET waarde prima is met 39, toch? Verder lijkt t me kwa breedte allemaal goed. Ik zit alleen met het naafgat toch? Die zal wel verschillen tussen Audi en VW? https://www.facebook.com/marketplace/item/277961779400656
  9. Ik heb er inderdaad ng eentje liggen! Die kan wel voor iets minder dan winparts prijs weg.
  10. Deurklips in goeie orde ontvangen, thanks @daviddolserum
  11. Yorickh

    Welke velgen?

    Zal er even naar kijken! Wellicht is een andere maat velg nog wel een optie, alleen zonde van de zomerbanden die ik nu heb (195/65/15) want die zijn nog prima Wat kunnen er met 17 inch voor n bandenmaten op? Is dat nog tricky ivm aanlopen?
  12. Yorickh

    Welke velgen?

    Hi allemaal, Omdat één of andere idioot het nodig vond om de wieldoppen te jatten van m’n Passat ben ik nu op marktplaats aan het speuren naar LM velgen. Gezien dit überhaupt al mooier is, en nu al helemaal met die zwarte stalen velgen erop.. Nu is de vraag.. Ik heb nu 15 inch erop zitten met nog prima zomerbanden, maar wat kan ik dan qua velgen? Ik zie veel verschillende 15 inch velgen met verschillende naafdiameter en ET waardes namelijk. Wat zijn in die 2 waardes de bandbreedtes voor een Passat 3bg sedan? Kan bijvoorbeeld ET 45? Alvast bedankt!
  13. Top! Panelen zijn binnen in ieder geval. En daviddolserum, ik stuur je vnv wel even een pb.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden