Ga naar inhoud

DVdH

Members+
 • Aantal items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over DVdH

 • Verjaardag 07-08-1981

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Meerhout
 • Naam
  Dennis

Recente bezoekers van dit profiel

267 profielweergaven

DVdH's Achievements

8

Community reputatie

 1. DVdH

  afstellen verstuivers BMA

  Ja we gaan voor een andere kop ondanks de leeftijd en de 230000 km die het blok al heeft. Is trouwens goedkoper dan nog een andere wagen te kopen. Kan op dit moment mijn koffer en het sleepvermogen niet missen. Is nog altijd 400kg meer dan de B7 met 1.6 tdi. Trouwens de wederhelft ziet het niet zitten om de B7 af te geven en nog een paar jaar met de golf4 sdi te doen.😉
 2. DVdH

  afstellen verstuivers BMA

  Thx voor de reacties. Gisteren slecht nieuws gehad. De kop zelf is er ook aan voor de moeite ☹️. Deze is gescheurd t.h.v. een van de klepveren. Had men bij het revisie bedrijf nog nooit gezien. Verklaard natuurlijk wel alle symptomen. Waterverbruik en sludge in het inlaatkanaal. Weer eens wat stof om over na te denken. We hadden net een B7 voor de vrouw gekocht en dachten goed te zitten voor enkele jaren.
 3. DVdH

  afstellen verstuivers BMA

  Hallo Na een drietal jaar met mijn b6 gereden te hebben, is de koppakking erdoor gegaan. Dus tijd voor een kleine revisie. Nu had ik nog enkele vragen over het afmonteren van de kop. 1. Moeten de bouten van de tuimelaarsas voor de verstuivers vervangen worden of kan ik deze teruggebruiken? 2. Wat is de juiste procedure voor het afstellen van de verstuivers? Het betreft 2.0 tdi BMA motor. 3. Kan ik op het forum ergens de juiste aanhaalkoppels terugvinden? Alvast bedankt! Dennis
 4. Er staat enkel deze stikker op Van de andere twee staat er niks op.
 5. Weet niet vanwaar het toestel komt. Zat ook geen handleiding o.i.d. erbij en het is merkloos.De meeste toestellen die aangeboden worden hebben een andere stekkercombinatie en zijn recenter op de markt.
 6. Hier wat foto's kleine zwarte stekker 4 pin witte stekker 20 pin?
 7. Hallo Ik ben opzoek naar videokabels voor een rns 510 replica toestel. Dit zat in de Passat bij aankoop maar de kabels zijn er niet bij . Nu had ik graag mijn achteruitrijcamera aan gesloten op het scherm en eventueel een scherm voor de kids. Heeft er iemand nog iets liggen? Het betreft de kabels in bijgevoegde foto. Alvast bedankt
 8. Vrees dat het optie 1 zal zijn, aangezien dat het zich voordoet bij alle bedieningen. Ga binnenkort de stekkers en bekabeling nog eens na op oxidatie, bekleding zal er toch afmoeten voor de befaamde Guy mod. Kan ik hier niets vinden zal ik maar eens rondkijken voor een setje motoren.
 9. Het slot in de klep heeft ook een beurt gehad. Ik heb wel opgemerkt dat het asje van het vangslot dat de klep aantrekt wat speling heeft. Is dit normaal?
 10. Vandaag nog eens even bezig geweest met de achterklep. Scharnieren gesmeerd, bouten aangetrokken en nieuwe gasveren... zonder resultaat De eerste keer heb ik vier keer moeten proberen vooraleer de klep volledig open ging. Daarna ging het weer goed. Iemand nog suggesties?
 11. OK Zullen we eens proberen. Thx voor de info!
 12. Hoe kan ik de veren en scharnieren bereiken? Via de kunstof plaat aan de buitenzijde van het dak of moet de binnenbekleding losgemaakt worden?
 13. Beste Forumleden Sinds enkele dagen heb ik last van een nukkige achterklep. Soms als je deze wilt open doen, valt deze na het loskomen van het slot direct weer naar beneden. Precies alsof de klep te zwaar is voor de motor. Als je het voor de tweedemaal probeert doet hij het (meestal) weer zoals het hoort. De batterij is nieuw en er worden geen storingscodes opgeslagen in de stuurdoos. Ik heb ook eens gekeken in de module van de trekhaak maar daar kan ik ook niets terugvinden van storingen of foute informatie. Op welke manier ik mijn klep bedien, maakt niet uit. Is dit een gekend probleem? Mvg D.
 14. DVdH

  melding motorkap

  Alvast bedankt voor de info! Zal het van de week eens rustig bekijken. Grtz D.
 15. DVdH

  melding motorkap

  Geen meldingen of foutcodes van defecte sensor terug te vinden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden