Ga naar inhoud

Ztevan

Members
  • Aantal items

    38
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Ztevan

  • Verjaardag 17-01-1985

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Almere
  • Naam
    Stephan

Recente bezoekers van dit profiel

528 profielweergaven

Ztevan's Achievements

26

Community reputatie

  1. Ja. Goed opletten op verzendkosten. Is laatste tijd soms Extreem hoog.
  2. Welke velgen heb jij het over dan?
  3. Kijk eens wat ik heb gevonden op AliExpress http://s.aliexpress.com/bQ3iauyu
  4. Ik heb vandaag led instapverlichting onder de spiegels besteld voor de b7. Ben benieuwd naar het verschil in lichtopbrengst.
  5. Ztevan

    Chiptuning

    Dik! Wat was het vermogen voor de tuning? Off topic: wat is het optische verschil tussen highline en R-line?
  6. Ztevan

    Chiptuning

    Ben heel benieuwd naar het eindresultaat. Wat ben je daar nu kwijt geweest als ik vragen mag?
  7. Ztevan

    Chiptuning

    @@DexterXL ik heb dezelfde motor en bak als jij hebt. Laat jij de koppeling nog aanpassen? Ik ben heel benieuwd hoe de tuning je gaat bevallen!
  8. Ztevan

    Chiptuning

    Had een offerte aanvraag gedaan via de mail bij ATM. Een chiptuner die ik met zoekresultaten toch wel af en toe tegen kwam. Dit was het antwoord dat ik kreeg voor het chippen van mijn 1.4 tsi uit 2012. “Beste, Helaas hebben wij geen chiptuning beschikbaar voor de 1.4 TSI motoren die beschikken over de DSG DQ200 versnellingsbak, welke is uitgevoerd in uw auto. Deze type versnellingsbakken kunnen niet of nauwelijks het extra vermogen aan waardoor de auto schokkerig gaat rijden. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet/ Best regards/ Cordialement/ Mit freundlichen grüßen,” Eerlijk antwoord en wel iets om rekening mee te houden voor mijn motor. Vandaar ook de afweging voor JD en vagtechniek omdat zij ook kundig de dsg aan kunnen passen.
  9. Ztevan

    Chiptuning

    Vagtechniek geeft 20% korting bij het chippen van 2 auto's op de normale chip. Dat kost dan 423 euro. De chip op maat, ofwel stage 1+ kost 679 euro. Daar is de korting niet op van toepassing. Ik wil de dsg ook laten aanpassen, dat is vanaf 195 euro, afhankelijk van de wensen volgens mij. Ik zit te denken om dit binnenkort te laten doen. Twijfel nog tussen stage 1 en stage 1+
  10. Top. Bedankt voor de informatie. Ik heb nu een highline interieur met leer en alcantara? Die wangen zou ik dus kunnen laten zitten. Het is nu nog een wilde gedachte hoor. De set die ik heb gevonden is een sportline met volledig leer en twee kleurig volledig electrisch interieur. Helaas zitten er geen airbags meer in, maar verder wel onbeschadigd. Waarschijnlijk zijn de airbags al overgezet naar een schade auto. ik hoop dat ik dan mijn onbeschadigde interieur eventueel goed zou kunnen verkopen. Dat scheelt dan in de kosten. Maar lijkt mij lastig verkopen zonder de airbags.
  11. Ok. Top. En waar dienen die twee busjes voor? Zou je dat willen uitleggen?
  12. Zoals de titel zegt. Past een Passat cc 5 persoons interieur in een Passat variant van 2012? Is de elektrische bediening zo aan te sluiten? Op mijn huidige interieur zit al stoelverwarming en elektrische lendensteun en rugleuning op de bestuurdersstoel.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden