Ga naar inhoud

DhrV

Members+
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door DhrV

  1. Hey, ja dit werkte voorheen op alle deuren. Vind vooral raar dat je het slot hoort klikken en je voelt het ook aan de deur alleen gaat hij niet op slot. Maar nog gekker dat ze via de sleutel wel sluiten.
  2. Hallo allemaal, Aangezien mijn auto al wat ouder word beginnen er hier en daar wat probleempjes te onstaan zo ook met het automatisch sluiten van de deuren. Als ik de auto met de sleutel sluit zijn alle deuren dicht. Stel ik automatisch sluiten in of duw ik op het knopje in de deur dan hoor ik wel het sluit geluid uit de deur maar sluit hij niet. Dan kan je die gewoon van buitenaf open trekken. Dit begon bij 1 deur en inmiddels zijn het er 2. Heeft iemand een idee wat dit zou kunnen zijn en hoe ik dit kan oplossen.
  3. Hallo, Iemand in de omgeving weert die met mij 2 kabels kan trekken van de bluetooth module naar de rns? En die ook de pinnetjes en draad heeft liggen. ik heb namelijk alleen aan 1 kant geluid en ik weet dat dit komt doordat die kabels er nog niet liggen. Zou dit graag met iemand samen doen. uiteraard tegen vergoeding.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden