Ga naar inhoud

Sankor

Members
  • Aantal items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Sankor

Profile Information

  • Plaats
    Tilburg
  • Naam
    Sankor

Sankor's Achievements

2

Community reputatie

  1. Sankor

    Welke ATF olie

    Bedankt voor jullie reakties! Ik ga hiermee aan de gang.
  2. Sankor

    Welke ATF olie

    Heb ik ook een pomp nodig om de atf olie in de bak te krijgen of is daar nog een ander truukje voor?
  3. Zie net dat het bij jou om een spuitbus gaat. Sorry....daar geen ervaring mee.
  4. Ik heb een lakstift laten maken bij een autoschadebedrijf bij moj in de buurt. Kosten €15. Heb de kleine beschadigingen bijgewerkt en ben zeer tevreden over het resultaat.
  5. Sankor

    Welke ATF olie

    Wil het zelf gaan proberen bij een doe-het-zelf garage. Lijkt me wel te doen op een brug.
  6. Het gaat om Passat Variant 2.0 8V. 3bg. Automaat en airco. Dubbele koelvin. Vorige eigenaar had schade gereden. Bumper is licht beschadigd, die wil ik laten kunstof lassen. Heb een spatbord in kleur gevonden. Verder is alles heel zoals koplampen, gril, motorkap en mistlampen. Het genoemde paneel/ voorfront (kunstof) is gescheurd. Heb al geprobeerd een foto te uploaden maar wil om 1 of andere reden niet lukken.
  7. Het kunstof deel waaraan de bumberbalk, koplampen en radiateur en koelvin in/op zitten. Weet niet goed hoe je zo'n onderdeel noemt.
  8. Is het een simpele klus om het frontpaneel/ slotdrager zelf te vervangen? Kan aan een nieuwe imitatie komen maar heb mijn twijfels of die imitatie panelen wel een goede pasvorm hebben. Iemand ervaring mee of dit zelf al eens gedaan? M.v.g. Sankor
  9. Sankor

    Welke ATF olie

    Hoi allemaal, Ik wil binnenkort de atf olie en filter vam mijn Passat 2.0 8v uit 2002 vervangen omdat dit waarschijnlijk nog nooit is gedaan en er nu 235.000 op de teller staat. Af en toe als hij nog koud is blijft hik lang in de 1e versnelling hangen maar schakeld uiteindelijk wel door. De bakcode is EPT volgens de stikker in mijn boekje. Weet iemand welke olie ik hier het beste voor kan gebruiken? M.v.g. Sankor
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden