Ga naar inhoud

HaraldWilting

Members
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door HaraldWilting

  1. @navi16 wat koste dat ongeveer om te laten maken? (Of heb je het zelf gemaakt?) mijn auto moet deze maand weer voor de APK en onderhoud en dan heb ik idee Van de kosten
  2. Ik heb nog steed hulp nodig voor mijn VW Passat 2012 B7 highline uitvoering. Mijn knopje van de kofferbak functioneerd soms wel en steeds vaker niet om de achterklep te sluiten. Sinds kort gaat het automatisch openen soms ook niet meer. Als ik de greep in de achterbak vastpak ontgrendeld hij wel (lukt ook met de sleutel) maar gaat soms niet automatisch de klep omhoog. Wie weet de oplossing/defect voor dit issue anders moet ik weer naar de Dealer toe??
  3. Klopt het dan dat wanneer de schakelaar defect is de verlichting in de kofferbak niet aan is? soms doet hij het namelijk wel. welk slot mechanisme bedoel je? Dat gedeelte in de klep? Of het gedeelte in de bumper? Als ik het gedeelte in de klep vastpak en indruk gaat de klep automatisch open (zoals het moet)
  4. Hallo Allemaal. Wie kan mij helpen? Ik heb een HL Passat Variant uit 2012 met keyless entry. Als ik de achterklep open met AB of met knopje bestuurde of met de handgreep in de klep gaat de achterklep automatisch open. Echter..... in de klep zit een klein knopje waar ik op kan drukken om de klep ook automatisch te sluiten. Dit knopje werkt soms wel/soms niet! Als hij niet werkt is ook de kofferbak verlichting uit en is ook het knopje niet verlicht. Waar zou het aan kunnen liggen? Ik heb de klep bekleding aan de binnenkant open gemaakt maar kan geen oxidatie of breuken (zichtbaar) ontdekken. wie of wie kan mij helpen? Ik ga liever niet meteen naar de dealer toe. bedankt!
  5. Hallo Allemaal, Ik zit eigenlijk met twee problemen voor mijn auto (1.6 Passat B7 Variant - BJ 2012 - HighLine): 1: Toen ik vandaag naar het werk reed kreeg ik uit het niets een melding van een storing van de airbag "Airbag Storing" en ging het gele icoontje branden op het dashboard. 2: Van de week kreeg ik de melding dat ik de koelvloeistof moet aanvullen. Dat heb ik netjes gedaan en ben toen een weekendje naar de kust geweest (+/- 250km) naar terugkomst toch even het niveau van de koelvloeistof bekeken en er lijkt wat uit te zijn. Ik heb een afspraak gemaakt met de garage (VW dealer) om naar beide problemen te laten kijken. Maar wil ook jullie professionele view hebben. Ik heb in het verleden al eens lekkende ringen van het kachelhuis gehad, deze zijn vervangen het niveau van het koelvoeistof is lange tijd gelijk gebleven. Verder zou ik graag eens iemand ontmoeten die de auto eens aan de computer kan hangen om te zien wat voor een storingen er nog meer zijn (regio Arnhem/Nijmegen). Volgens de dealer heeft iedere auto wel een storing als je hem uitleest, maar daar ben ik niet 100% van overtuigd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden