Ga naar inhoud

Talsma

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Talsma

  1. Talsma

    Inleren RNS 315

    Kijk, dan zou dit misschien een betere optie zijn in onze Passat!
  2. Talsma

    Inleren RNS 315

    We krijgen de volgende meldig bij code 37 en 56; "Address 37: Navigation" "Cannot be reached" We gaan zodra de andere gateway binnen is die nog proberen in te stellen, mocht het dan nog niet lukken zal ik overgaan op de RNS510. Stuur en teller unit vervangen gaan we niet aan beginnen, dit vinden we (qua kosten) de moeite niet waard voor een RNS315. De gateway E module komt begin september bij ons binnen, zodra we die geprobeerd hebben laat ik weten hoe dat af loopt. P.S. Iemand ervaring met een duidelijke topic op dit forum betreft een RNS 510 aangesloten op de MFD+ en het "8 toets" stuur? Hoer zou ik mij graag al in willen verdiepen ook betreft onze telefoon module. Deze heeft codering: 3C0035729E, zou deze al goed zijn voor Bluetooth op de 510?
  3. Talsma

    Inleren RNS 315

    Mac adres staat wel ingevuld, geen nullen. Maar Bluetooth heeft in de auto waar deze uitkomt ook altijd gewerkt. Dat zie ik uiteindelijk wel goed komen. Uitschakelen van telefoon/microfoon lukt inderdaad wel maar ons probleem is nu dat VCDS niet verbinding kan maken met de radio. (En heeft natuurlijk in de vorige auto wel gewerkt) Wat zou ik kunnen doen om de knoppen en het display wel aan de praat te krijgen, betekent dit een nieuwer model stuur en tellerunit? Iedereen bedankt voor de snelle reacties en meedenken in ons probleem/uitdaging.
  4. Talsma

    Inleren RNS 315

    Radio is wel werkend uit een andere auto gekomen. Echter wel een jonger model (touran 2011)
  5. Talsma

    Inleren RNS 315

    Bedankt voor je snelle reactie Tarabass, het probleem is alleen dat we geen verbinding kunnen maken met de RNS. Via de navigation hebben we geprobeerd maar lukt helaas niet. Ik heb in de tussentijd nog een Can Gateway E besteld, hoop dat dit nog een oplossing biedt. Misschien is het nog handige info om te vermelden dat ik een rode teller heb MFD+, radio gaat wel automatisch aan en uit op contact en cd wisselaar werkt ook maar stuurwiel bediening, menu in MFD+, phone / bluetooth werken niet (Bluetooth zit wel op de RNS)
  6. Talsma

    Inleren RNS 315

    Hallo, ik heb een passat B6 uit Mei 2006. Deze was standaard voorzien van een telefoon module, en RNS300. De RNS300 hebben we nu vervangen voor een RNS315 met Dab+ en bluetooth, echter kunnen we niet met VCDS in de radio komen...? De Can Gateway die er nu in zit is een 3C0907530C en in tussentijd al geflashd naar versie 48. Kan de gateway C het probleem zijn? Iemand zelfde ervaringen? Ook heb ik gehoord dat de bestaande microfoon van de standaard telefoon module niet werkt op een RNS315 is dit waar, iemand ervaring of tips?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden