Ga naar inhoud

Miepmiep

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Over Miepmiep

  • Verjaardag 22-09-1968

Profile Information

  • Geslacht
    Female
  • Plaats
    Westerbork
  • Naam
    IngeKuipers

Miepmiep's Achievements

0

Community reputatie

  1. Weet niet of ik t mag vragen, maar ik zoek een goed adres voor reparaties in Drenthe... De remmen voor en achter wil ik vervangen en waarschijnlijk ook de distributieketting en wat daar verder bij komt kijken. Denk dat ik me bij de dealer een hoedje schrik qua prijs maar t moet wel goed gebeuren.. Wie heeft hier ervaring mee? Alvast dank.
  2. Dank jullie wel voor het advies, ik denk er toch aan om mijn eigen te laten repareren, ben dol op die auto en heb moeite hem te laten gaan.... nu op zoek naar een goede garage in Drenthe...nog opties? Afgezien van de VW dealer? Denk dat de ketting, spanrol enz vervangen moet worden, laat ik gelijk de remmerij vervangen.
  3. ik vraag me af of er zo wie zo problemen zijn met koppeling en of motor van de DSG. Bobines zijn al 2 x vervangen van mijn TSI, moet 2 x starten bij koude motor dan loopt hij met te hoog toerental en je zit te schudden in de auto. 2e start is het oke. Garage zei dat ketting vervangen moest worden de spanrol en iets met een nokkenasding.(blond he) dus ikke niet blij, want dure reparatie .... hij heeft 128 gelopen.
  4. Hallo, ben nieuw op dit forum en zou graag advies van jullie...de experts willen. Momenteel rijd ik in een 1.4TSI uit 2011, heb t idee dat ik trammelant heb met de ketting, dus of repareren of een andere Passat, want t blijft een Passat zo wie zo, uit 2012/2013 denk ik aan. Maar t liefst nu met een DSG. Nu heb ik hier gelezen dat een 1.4 TSI DSG best wel wat probleempjes heeft .....heeft de TDI dit ook? Wat raden jullie mij aan/ af? Wil zo wie zo niet eentje met meer dan 110 op de teller. Hoop dat jullie mij willen helpen. Hoor t graag Vr groet Inge.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden