Ga naar inhoud

Nietsnut

Members+
  • Aantal items

    747
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    5

Nietsnut won de laatste dag op mei 18 2019

Nietsnut had de meest gelikete inhoud!

Over Nietsnut

  • Verjaardag 28-09-1975

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.3Lvrienden.nl

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Zwolle
  • Interests
    gezin, muziek, film, mountainbiken
  • Naam
    Melvin

Overige

  • Vagcom
    12.12

Recente bezoekers van dit profiel

1639 profielweergaven

Nietsnut's Achievements

791

Community reputatie

  1. auto is vakantieklaar, nu ik nog!

  2. Mmmm, das wel duur inderdaad, ik heb het geluk dat mijn broer daar woont en bij hem blijf pitten, Enige is dat ik een auto moet regelen voor een paar dagen want met het OV doe ik niet ivm lastig.
  3. @@maxx007at: ik ga in oktober naar Dublin toe maar dacht eraan om te vliegen. Wat voor een reis moet ik aan denken naar Dublin met de auto, en wat voor kosten zijn er? Vliegen kost € 86 pp (4 tickets) voor een retourtje.
  4. Internal Combustion Engine
  5. @@Nitro68: das wel zeer betaalbaar, als een Tesla straks het benzinetarief van MRB gaat krijgen mag je voor een P100D € 1460 per jaar afrekenen en als het tegen dieseltarief afgerekend wordt zelfs € 2608. Nu weet ik niet wat een Noor verdient en ik weet ook niet wat een Nederlander verdient maar ik weet wel dat er een verschil zit tussen € 50 per jaar en € 1460 per jaar.
  6. De MRB in Noorwegen zal wel wat lager zijn dan in Nederland Tot 2020 (?) zijn in NL EV's vrijgesteld van MRB maar als je met 2500kg voertuig komt aanzetten begint de fiscus als te glimmen van plezier, en zie je de EV-eigenaar weer een potje vaseline tevoorschijn toveren terwijl hij obligaat buqt.
  7. Nieuwe accutechniek: https://www.ad.nl/auto/doorbraak-duitse-silicium-accu-met-tien-keer-meer-opslagcapaciteit~a65a268d/
  8. Met de Lupo reed ik veel op derde generatie biodiessel van Nico uit Den Helder: http://www.2n-biofuels.nl/ Dit is gemaakt van oude frituurolie waardoor iedere keer dat je uitstapt trek krijgt in een gebakken visje of een patatje.
  9. Ja, er wordt gerefereerd naar 25% fijnstof bij de EV tov de benzineauto in het tweede onderzoek. Ik heb ze gelezen hoor. Er staat niet in dat het door de remmen komt, integendeel. Overigens is mijn motivatie om EV te willen rijden simpelweg financieel - het is op de lange termijn goedkoper voor mij. Ik heb geen idealen om te denken dat ik de wereld wil verbeteren want zolang er dikke vrachtschepen rondvaren en een groot deel van de wereld onze oude auto's oprijdt zal de vooruitgang daarin langzaam gaan.
  10. Het is een beetje een non-discussie, Groenlinksers zijn daar ook erg goed in; ze stellen dat ze tegen vervuilende auto's zijn en willen ze uit de stad weren. Denk hierbij aan Nijmegen bijvoorbeeld. Als je ze dan de vraag stelt of de auto's welkom zijn als er geen uitstoot meer is komen ze met een frusti-antwoord dat ze op die manier nooit van die vermadelijde auto's afkomen! Dit soort mensen strijdt vooral tegen de auto en als wat Bosch beweert klopt, moeten we rekening houden dat diesels wat langer in het straatbeeld blijven. Overigens zijn er ook onderzoeken gedaan naar de fijnstofuitstoot en die ligt bij EV's nagenoeg gelijk als bij een benzine auto wegens een hoger gewicht (meer bandenslijtage) https://steinbuch.wordpress.com/2014/11/11/fijnstof-door-elektrisch-rijden/ https://www.tijd.be/ondernemen/transport/Fijnstofstudie_e_auto_waardeloos/9566183.html
  11. https://www.ft.com/content/4a4a92fe-4870-11e8-8ee8-cae73aab7ccb https://twitter.com/BoschGlobal/status/989089935020974080 http://www.bosch-presse.de/pressportal/de/en/breakthrough-new-bosch-diesel-technology-provides-solution-to-nox-problem-155524.html Zoals je kan zien staat er dat het voor inbouw in bestaande modellijnen geldt, de kans is dus groot dat dit komend modeljaar in de winkels ligt daar de voertuigproducenten nauw samenwerken met hun toeleveranciers. Pressrelease_Bosch.pdf
  12. Daar weet ik nog wel wat verhalen over inderdaad aangezien mijn tweede broer stealert is
  13. Ik mis een belangrijk deel in het artikel: de economie groeit en daardoor krijg je meer verbruikte energie.
  14. Pas maar op Peter dat je niet met drie oren rondloopt zometeen met dank aan de overheid!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden