Ga naar inhoud

Yohost

Full Members
  • Aantal items

    34
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Yohost

  1. Ik ben hem nu aan het downloaden, zal kijken of ik hem vanavond even op een CD kan branden. Ik hou jullie op de hoogte.
  2. Volgens mij is het versie C met een sterretje. Firmware is versie 3810
  3. Even een kick van dit topic. Hier nu ook precies hetzelfde probleem, resetten werkt niet. Afgelopen zomervakantie naar Frankrijk geweest. Elke keer wanneer ik nu de auto start staat weer dit adres erin. Dit is natuurlijk behoorlijk irritant omdat ik nu bij het invoeren van een adres ook het land moet aanpassen naar Nederland. Is dit een hardware matig issue met het geheugen? Is er een oplossing voor?
  4. Ik heb 2 weken geleden de Blackvue dr750s-2ch aangeschaft, dus voor en achter een camera. Samen met de Power magic pro, draait deze mooi in parkeermodus zodra de auto stil staat. Reden was dat mijn auto meedere keren achter elkaar bekrast werd. Had hem nog niet een halve week hangen en de dader was al vol in beeld!
  5. Dat is zo maar dit ziet een boordcomputer dan toch ook? Ik weet niet precies hoe deze werkt maar die zal toch iets met afstand en brandstof verbruik doen? Zien jullie het verbruik op de boordcomputer niet ook toenemen in de winter en op winterbanden? Het punt is juist de behoorlijke afwijking, hoe kan dit? Dit was er niet.
  6. Ik rij nu nog op winterbanden. Dit zijn 15" ipv de standaard 17" echter wel met hogere band. Ik tank altijd bij dezelfde pomp. Toch wel vreemd dat het verbruik zo afwijkt ineens want dit was niet zo!
  7. 1.8T benzine Het is inderdaad zo dat het niet precies is maar ik vind deze afwijking te groot! Hij was namelijk wel redelijk nauwkeurig en Ik heb ook gewoon het idee dat ik zuiniger rij. Actuele verbruik wanneer ik stukken 80km/h rij is boven de 1:20 "geeft hij aan".
  8. Afgelopen jaar Mei mijn nieuwe Passat gekocht en alles reed prima Alleen het olie verbruik was hoog dus in November heb ik een zuiger upgrade laten doen bij Hartog Tuning. Toen ik de auto ophaalde was ineens het verbruik heel wisselend op de boordcomputer. Hiermee bedoel ik het actuele verbruik. En in de praktijk haalde hij ook nog met moeite 800km op een tank terwijl dit eerst volgens mij wel over de 900 was. Daarbij hield de motor tijdens gas geven soms ineens even in. Dit heb ik aangegeven bij Hartog en kon weer terug komen en ze hebben daar de injectoren ultrasoon gereinigd. Probleem van inhouden was direct verholpen en het actuele verbruik op de boordcomputer was mooi stabiel. Hij geeft nu aan een verbuik op een hele tank van zo'n 1:16 gemiddeld Dit was wat lager (1:14) maar dit kan door tuning komen. (dit zoen ze er staandaard bij) Echter steeds bij het tanken rij ik net een 800km op een 70L tank. Dit zou volgens het verbruik van de boordcomputer zo'n 1100km moeten zijn Een voorbeeld van de afgelopen tankbeurt en het display boordcomputer. Ik tank 61.99L en heb 746.7km gereden. Boordcomputer geeft een gemiddeld verbruik aan van 15:1 op deze rit. Resultaat in de praktijk: 1:12 Ik rijdt wel behoorlijk zuinig (veel 80km wegen in de 6) Hoe is dit enorme verschil te verklaaren?
  9. >Inderdaad airbag past niet als je nu inderdaad al een 12 knops hebt gaat dit werken Bedoel je nu dat het niet past of dat het gaat werken?
  10. Dat wist ik niet, gelijk even gedaan Ik zie zo even alleen jouw how-to over ombouw standaard stuur. Punt is dat ik al een MFA stuur heb en de vraag is of de airbag dan mee kan.
  11. Ik zou graag in mijn R-Line Passat een sportiever stuur willen hebben. Nu kan ik aan een GTI/R-Line stuur "1k8 419 091 t ycp" komen. Dit is een met 12 knoppen net als ik nu heb. Is dit een op een over te zetten en kan dan mijn airbag zo mee genomen worden?
  12. Ik heb het ook! Alleen dan te rechts. Al opnieuw gesmeerd maar hielp helaas niks. Zou ook wel een oplossing willen
  13. Maar na een maand is wel heel snel. Zal vast een oorzaak voor zijn, zal dan eens op corrosie controleren. Niemand hier ervaring mee dus?
  14. Bij aankoop van mijn Passat zag ik dat de LED's van mijn knipperlicht in de rechterspiegel het niet deden. Dit aangegeven en ze werden vervangen waarna ze weer prima werkten. Nu na een maand zijn ze weer stuk. Na uitlezen met VAGCOM komt onderstaande fout eruit: 67589 - Turn Signal in Exterior Mirror B11FD 01 [009] - Electrical Failure Confirmed - Tested Since Memory Clear Freeze Frame: Fault Status: 00000001 Fault Priority: 2 Fault Frequency: 1 Reset counter: 225 Mileage: 126564 km Date: 2017.07.26 Time: 22:19:56 Iemand een idee wat ik nu moet/kan doen voordat ik de LED's weer ga vervangen? Volgens mij kan dit van alles zijn
  15. Dit gaat over een 2.0 TSI inlaatspruitstuk en wordt vacuüm gestuurd. Die van mij is elektronisch. Ik had er niet bijgezet dat ik een 1.8 heb. Ik hou er niet zo van om nu een nieuw inlaatspruitstuk te bestellen en het probleem over 100.000km weer te hebben. Wellicht is er dus een andere oplosisng.
  16. Laatst begon mijn motorstoringslampje te branden. Na deze uitgelezen te hebben bleek de oorzaak: 008213 - Intake Manifold Flap Position Sensor (Bank 1) P2015 - 000 - Implausible Signal - MIL ON Freeze Frame: Fault Status: 11100000 Fault Priority: 0 Fault Frequency: 11 Reset counter: 255 Mileage: 126111 km Time Indication: 0 Date: 2020.14.23 Time: 15:10:42 Freeze Frame: RPM: 1021 /min Load: 14.1 % Speed: 36.0 km/h Temperature: 48.0°C Temperature: 32.0°C Absolute Pres.: 1000.0 mbar Voltage: 14.097 V Nadat de error eruit gehaald is kwam deze na een aantal dagen weer terug Nu lees ik hier veel over op het forum maar het betreft allemaal TDI motoren volgens mij. Zijn er ook mensen met benzine motoren die hier last van gehad hebben? Is dit nog goedkoop op de lossen of moet ik een compleet nieuw inlaatspruitstuk hebben?
  17. Giseren mijn auto met VCDS uitgelezen. Nu gaf hij op de radio module de volgende fout: 00856 - Radio Antenna - 011 - Open Circuithttp://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/00856 Waar ik dit topic mee begonnen ben is de slechte ontvangst, dit zou wel eens de oorzaak kunnen zijn. Ik heb even wat gezocht op internet en lees dingen als corrosie op de antenne. Meer mensen dit wel eens gehad?
  18. Hoe kan het dan dat mijn touchadapter wel mijn telefoonboek kan laten zien, dit loopt toch via dezelfde bluetooth module?
  19. Het is mij afgelopen weekend uiteindelijk gelukt. Het bleek niet met klittenband vast te zitten maar met 2 uitsteeksels die in sleuven van de bekleding zitten. Daarna kon ik de module eruit schuiven en was het type zichtbaar. Is het nu een kwestie van met VCDS zorgen dat bluetooth rechtstreeks op de RNS510 geactiveerd staat?
  20. Ik laat die laatste software update voorlopig nog even liggen. Wat ik wel wil is mijn telefoon rechtstreeks over mijn radio ipv die touchadapter. Ik heb gelezen dat je dan eerst moet weten welke module je hebt en dat deze onder de passagierstoel zit. Niu heb ik daar gekeken maar krijg dat niet echt makkelijk los. Dit zit er nu: Is dit hem? en hoe krijg ik dit er af?
  21. Precies maar vanaf welke versie begint dat probleem met leeglopende accu? En zonder VCDS kom je denk ik ook niet achter je gateway versie?
  22. Oke dat is nog wel een leuke optie. Op deze versie nog geen problemen met leeglopende accu? Heb dat namelijk hier en daar ook gelezen op forums.
  23. Exccuus Uiteraard krijgen jullie nog antwoord ben alleen wat druk ivm komst van een kleine. (Ook reden aanschaf van deze auto ) Ik heb eerst versie 3810 met succes erop gezet en toen de navigatie. Toen wou ik het even aankijken maar alles loopt prima, heb zelfs het idee dat mijn radio ontvangst een stuk beter is Ik zou dus nog een versie hoger kunnen gaan maar vraag mij even af of er echt nuttige toevoegingen zijn.
  24. De DVD drive heb ik zojuist vervangen, en het werkt nu Denk dat ik nu eerst de software ga updaten. Las dat ik het best kan beginnen met 3810 ivm partitie update? Welke daarna? Op het einde zet ik de V14 navigatie er maar op.
  25. Voor de software update zal eerst mijn DVD gefixed moeten worden Of kan die wel weer via SD? Ik heb zojuist die M5 versie DVD speler besteld.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden