Ga naar inhoud

kkooijker

Members+
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over kkooijker

  • Verjaardag 24-06-1976

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Lelystad
  • Naam
    Klaas

Recente bezoekers van dit profiel

553 profielweergaven

kkooijker's Achievements

0

Community reputatie

  1. Nog iemand verstand om de rns 510 bluetooth te activeren? Zodat ik kan streamen naar de RNS 510 via Iphone?

     

    Ik hoor t graag!

     

    Henk Almere.

  2. Probleem is opgelost! Bedankt jongens!
  3. Ja, ben een half jaar geleden bij Fappie geweest en die heeft het aan de praat gekregen. Was heel simpel. Als ik nu opnieuw ga verbinden, verbindt hij dus ook wel (na intoetsen code op iPhone), maar alleen bluetooth streamen werkt niet. Zou een harde reset werken? Soft reset via fabrieksinstellingen heeft geen zin, want dat werkt niet. Hoe kan ik een harde reset doen en is dat veilig?
  4. Hey mensen, Ik heb een merkwaardig probleem. Ondertussen werkte mijn iPhone 7 en de iPhone 6s van mijn vrouw perfect met mijn rns 510 tot een aantal weken geleden. In de display boven het stuur verbindt hij de telefoons en bellen lukt prima over de bluetooth en speakers etc, maar als ik audio wil streamen via bluetooth op de ons 510 lukt me dat niet meer. De RNS herkent de iPhones beide. Maar alleen bij audio kan ik niets. Het bluetooth symbool blijft ook wit bij media. .... Heel vreemd.. Wat ik al heb gedaan: de RNS gereset naar fabrieksinstellingen, ook heb ik de telefoons al meerdere keren gewist in het menu. Ook heb ik in mijn iPhone de vw bluetooth verbinding al een paar keer op vergeten gezet en dan opnieuw opgestart.. Niets werkt.. Ik ben bang dat dit een iOS 11 dingetje is en ik ben benieuwd of meer mensen hier last van hebben en of er een oplossing voor is.
  5. Top jongens! Jullie hebben allebei gelijk.. Bedankt voor de hulp
  6. Hallo, Ik heb sinds een maand een Passat Variant B7 en die rijdt als een trein. Ben er superblij mee, maar vraag me 1 ding af.. De ene keer toont mijn boordcomputer het gemiddeld verbruik in liters per 100 km - Bijv. 5l/100 km en de andere keer 20km/l Ik vind dit erg verwarrend en heb mijn boekje al geraadpleegd, maar daar word ik niet wijzer van. Daar kan ik op blz 28 echter niets over vinden. Weet iemand hoe dit zit?
  7. Ja, dat is inderdaad goede service! Bedankt jongens
  8. Bedankt. Ik heb je een pm gestuurd
  9. Ik heb een Novero ht 4. (3c8035730B) Ik heb geen idee of ie überhaupt gecodeerd is. Hoe zie ik dat?
  10. Hallo, Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Klaas en rijd na een aantal jaren Seat en VW Touran te hebben gereden in een Passat 1.6 tdi high line uit 2012. Hij rijdt erg lekker. Veel beter dan een Touran. Maar... Ik heb echter 1 probleem.... een heel raar probleem. Mijn iPhone 7 heb ik aangesloten via de boordcomputer. Dat lukte. Het was even uitzoeken hoe dat werkte, maar uiteindelijk lukte het om mijn iPhone te verbinden met de HT4 module onder de stoel. Mijn iPhone zie ik dus op mijn boordcomputer, en ook via de rns 510 geeft ie aan dat ie gaat verbinden. Dan zie ik, als de iPhone verbonden is, in de boordcomputer ´iPhone van Klaas´ staan. Tot zover alles prima.. Bellen etc gaat ook goed.. Maar.... Bluetooth streamen lukt niet. Als ik op media klik, staat daar: bluetooth geen apparaat.. De vijf knoppen (touch screen) boven in het scherm staat ook niet ´aan´. Alleen MDI staat ´aan´ met een rood randje eromheen. De overige touch screen toetsen blijven vaag, zodat je er niet op kan klikken (cd, sd, hdd, mdi, bluetooth) (foto in bijlage) Onderin kan ik alleen drukken op extra´s en selectie, maar daar kom ik ook niet verder mee. En nu nog iets raars.... Geloof het of niet.. maar als ik de auto aanzet, de rns 510 aanzet, hoor ik K3 en licht de bluetooth toets wel op. Blijkbaar is ie via bluetooth verbonden, maar hij speelt 15 seconden van een liedje en verbreekt dan de bluetooth verbinding.. Die K3 muziek komt niet van mijn telefoon of die van mijn vrouw.. In het dashboardkastje zit zo´n premium audio apparaat met een losse usbkabel. In mijn armsteun zit een (nokia?) telefoonhouder en voor zover ik weet ligt er nergens in de auto een bluetooth apparaat dat K3 afspeelt. Zo... Een lang verhaal.. Ik ben benieuwd of iemand een idee heeft hoe ik mijn iphone kan verbinden via bluetooth en of er iemand is die het K3 mysterie kan oplossen.... Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden