Ga naar inhoud

wasbeer2006

Members+
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over wasbeer2006

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    zuid holland
  • Naam
    Marcel

Recente bezoekers van dit profiel

280 profielweergaven

wasbeer2006's Achievements

4

Community reputatie

  1. Hetzelfde in de Passat B8. Gewoon negeren, als je koppelt met android auto hoef je geen toestemming te geven. Ik denk dat het komt omdat je via usb koppelt als je via BT koppelt vraag ie het niet elke keer.
  2. Er staat wel zo,n soort symbooltje ook bij mij. my2017 Maar soweiso is dat vakje veel te kleine voor een Samsung s7 zonder hoes en dus ook kansloos, daarnaast moet je koppelen met usb voor android auto. Voor mij dus niet bruikbaar, Jammer dat het vakje niet groter is een IPhone 7 of Samsung s7 zijn toch redelijk gangbare telefoons lijkt me... Overigens past geen enkele telfoon hie rin huis erin Nokia 950, Motorola, Samsung a5
  3. Nee geen idee. hij deed het via een app op z,n telefoon, die wel weer via een kabel zat aangesloten. Het is wel een grappig scherm, zeker de olie en watertemp kan handig zijn om te hebben. of stuuruitslag als ik enorm aan het driften ben met 120pk Hij vertelde dat hij zelf lang naar lampen heeft gezocht met dezelfde kleur en dat ze uit china komen, maarja, daar komt zoveel vandaan Vertelde ook dat ie meteen iets in de software zou aanpassen omdat je anders de melding krijgt dat je een kapotte lamp hebt. (Dat snapte ik niet echt, enige wat zou kunnen is dat de lamp een andere weerstand heeft waar de software op reageert. Opzich als je uit Utrecht komt is Tiel wel redelijk aan te rijden, het is echt echt de finishing touch al zeg ik het zelf. Voor de prijs hoef je het niet te laten € 30,- inclusief montage voor de lampen, het is meer er tijd voor maken en hebben (in mijn geval dan)
  4. Afgelopen maandag in Tiel geweest bij chotkan. Stukje rijden vanuit de randstad maar de moeite meer dan waard. Het is geen GTE maar een 1.6 TDI Volgende aangepast: - Coming home verlichting standaard aan bij openen portier - Achterlichten aan bij dagrijverlichting. - Tankbijvul inhoud weergeven op boordcomputer - Buitenspiegel rechts laten zakken bij achteruit rijden - was standaard bij mij - 4x comfort knipperen - Blower snelheid aangeven in auto stand - ESP aangepast naar drie modi. ASR uit esp aan en asr uit esp sport. -Offroad meter laten toevoegen -Laptimer laten toevoegen -Spiegel verlichting branden bij uitklappen -Seinen met mistlampen -Bochten verlichting uit laten schakelen -Auto stop permanent uit laten schakelen -Piepje bij auto openen en sluiten toegevoegd Active info display kon hij de kleuren van aanpassen maar helaas definitief niet met een instelling. was wel gaaf maar ik twijfelde heel erg. Het blauw werd een soort oranje. Meteen die lelijke halogeen mistlampen laten vervangen door led. Net ff de laatste dingetjes zoals ik het wilde
  5. Ik heb ook met acc,s in andere auto s gereden veel waren echt slecht. Ik heb de passat pas een week, maar het werkt fantastisch. Hij rijd er best dicht op in sport. Tuurlijk kan je het zelf beter en vloeiender, maar na een drukke dag werken ideaal. Het links inhalen hangt volgens mij ook van net snelheid verschil af en snelheid. Maar iemand die het exact weet, ik hoor het graag.
  6. Nee hoor, bij mij werkt het ook geen camera,s geen massage stoelen. Ik kan me ook niet voorstellen, mijn zwager heeft een gigantisch standaard golf en daar werkt het zelfs.
  7. @@FN1362. Dat kan maar dan zal je de telefoon met een andere usb kabel moeten aansluiten, niet orinele samsung kabels zijn vaak anders bedraad en werken niet met mirrorlink. Bij mij werkt mirrorlink matig, spotify werkt maar zodra ik een afspeellijst aanklik speelt er wel muziek maar zie ik niet welk nummer, ook kan ik niet door de lijst bladeren. Bij een iphone werkt het meteen probleemloos. Via android auto start er niets op telefoon geeft foutmelding kan niet met de playstore verbinden, omdat android auto niet in nederland is vrijgegeven. Iemand nog tips?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden