Ga naar inhoud

vwtune

Members
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over vwtune

Profile Information

  • Plaats
    Zoetermeer
  • Naam
    Do

vwtune's Achievements

0

Community reputatie

  1. Die heb ik vorige week met hogedruk schoon geblazen... Misschien is het wel daarna gebeurd?
  2. Thanks, maar die link doet het niet?
  3. Het volgende is er aan de hand, wanneer ik mijn auto start en 2 kilometer heb gereden, voel je wel dat de verwarming warm wordt. Ik heb hem ingesteld op 22 graden, maar nadat je voelde dat ie warm werd, koelt ie ook weer af (airco staat niet aan, staat op ECO stand). Wanneer ik de climatronic dan op 26 graden zet, voel je dat ie misschien 1 graadje warmer wordt, maar echt niet meer. Op 29 graden wordt ie nog 1 graadje warmer, maar ook niet meer. Op stand HIGH, smelt ik bijna weg in de de auto.... Wat kan dit zijn? Vorige maand is de airopomp vervangen (denk niet dat dit er mee te maken heeft) en 4 maanden geleden zijn de temperatuur sensoren van de motor vervangen.
  4. Toch was het de pomp... die is vervangen en het werkt weer. De oude had weinig compressie en lekte olie
  5. Ik heb zelf via het clima scherm, de foutcodes achterhaald: 25B (0000603) en 318 (0000792) Nu maar even een specialist zoeken in Zuid Holland welke dit voor mij kan oplossen, denk dus niet dat de pomp zelf stuk is, scheelt weer...
  6. Mijn passat variant uit 97 heeft het volgende airco probleem: Ik dacht dat tot vorige week mijn airco het wel deed, maar niet zoals het zou moeten (lees, niet heeel erg koud worden) Ik had dus een afspraak gemaakt bij een airco service punt om mijn airco te laten vullen. Er werd geconstateerd dat er een "lek" inzit ergens, maar ze konden niet zien waar dus hebben er contrastvloeistof in gedaan zodat het zichtbaar kan worden. Wel zeiden ze dat het ook de aircopomp zou kunnen zijn. Ik ben naar huis gegaan en een speutocht moeten doen om een garage te vinden welke voordelige aircopompen kan leveren en monteren. Die heb ik gevonden en inmiddels een afspraak gemaakt. Nu is het zo dat ik heb gemerkt dat de airco helemaal niets meer doet, dus ook geen beetje koude lucht... het is gewoon de buitenlucht wat je voelt, op dit moment WARM dus. Wat mij verder is opgevallen, dat wanneer ik de auto op contact zet, start, dat eerst het climaat paneel gaat knipperen de eerste paar seconden, geen idee wat dit is? Wanneer ik op econ knop druk, dan 'slaat' de airco wel aan lijkt het want ik krijg dan een soort toerendipje van 1 seconde. Wat te doen en wat zou het kunnen zijn?
  7. vwtune

    Wie kan wat en waar?

    Nu was het voor mij persoonlijk ook fijn geweest als ik @@proportions een bericht kon sturen, ik krijg dezelfde melding helaas... wellicht is zijn inbox vol?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden