Ga naar inhoud

Humaxy

Members+
  • Aantal items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Humaxy

  1. Voor flitspaal-bestanden zie dit topic: http://forum.vwpassat.nl/index.php?/topic/43857-poi-sammlung-via-scdb/ Succes!
  2. Zoals al eerder gemeld is "POI-Sammlung" niet meer beschikbaar op de website van VW, waardoor er geen mogelijkheid was om een flitspalen-bestand (bijv. van flitspaal.nl/SCDB) om te zetten in een format dat de VW gebruikt in de Discover Media/Pro (of op zeer omslachtige wijze..) Workaround was deze via Carnet te uploaden, maar dan ontbreekt iig geluid... Toevallig kwam ik op de Duitse website van SCDB terecht en i.t.t. de NL-site staan daar wél bestanden voor VW en geschikt voor diverse systemen, w.o. Discover Media/Pro. Voor wie lid is van SCDB.info (€9,95/jaar; geldt dus ook voor de Duitse website): Simpelweg inloggen op de Duitse site (met je NL inloggegevens), je navi-type van VW aanklikken en je kunt een kant-en-klaar bestand downloaden. Uitpakken op je USB-stick en direct te uploaden in je VW. Bestand wordt maandelijks geüpdatet. Doe er je voordeel mee!
  3. Iemand nog recent POI_Sammlung gebruikt? Ik had die link onder mijn Favorieten staan, maar de link werkt niet meer (komt nu uit op de Duitse algemene VW-website) en ik kan het nergens vinden… Graag effe actueel, werkend linkje plaatsen svp!
  4. Humaxy

    B8 aanpassingen

    Chotkan in Tiel is de juiste man hiervoor. Even googlen dus...
  5. Huilen doe ik nooit, want inderdaad: If you can't do the time, don't do the crime.... Maar als ik me aan de NL-max.snelheden moet houden, dan had ik wel een skelter gekocht....
  6. Alleen de vaste flitsers dus... Heb 1x eerder ook de mobiele meegenomen, maar ik kreeg dan zó vaak waarschuwingen, dat ik dan vaker op de rem stond dan op het gas...
  7. Heb zelf ook net de kaartupdate 2018 geïnstalleerd. Echter mijn POI's (lees: speedcams) blijven er gewoon instaan. Desondanks even nieuw bestandje gemaakt vandaag en zo hebben we die ook weer up2date Voor de liefhebbers, als laat Sinterklaaskadootje of als vroeg Kerstkadootje, hieronder de speedcam-update West-Europa van vandaag... (rar-bestand even uitpakken en de map "PersonalPOI" en het bestand "metainfo2.txt" direct in de root van de SD/USB kopiëren. Daarna POI-update in DiscoverPro als bekend) Succes! PS: betreft vaste speedcams West_Europa, met geluid. Werkt op Discover Pro, wellicht ook op DM. Speedcams 091217.rar
  8. Bintang, dat zet je niet in het menu van de Discover aan, maar op de webpagina POI-Sammlung, waar je het bestand moet converteren ( http://webspecial.volkswagen.de/infotainment/de/de/manuals/nav-companion.html?d1=discoverpro&type=poiNavigation ). Kruisje zetten bij: Annäherungsinformation X Bei Annäherung an diese POIs informieren.
  9. Humaxy

    Passat GTE Tuning

    Half jaar verder; nog iets nieuws te melden over chiptuning van de GTE? Qua ontwikkeling door JD bijv. of ervaring van marcdekoster (of anderen)?
  10. TOP!! Ook bij mij is het laden van de flitspalen nu gelukt! @@navi16 en Mdb: Ik had overigens als work-around het bestand via Carnet geladen, maar dan heb je idd geen geluidssignaal en moet je tot 750mtr inzoomen om de icoontjes te kunnen zien. Hoop dat dat goed genoeg was voor afgelopen vakantietrip, maar nog even afwachten of de postbode nog iets ongewensts komt bezorgen...
  11. Dank en de work-around lijkt gelukt. Heb het bestand via Car-net naar de Discover Pro geüpload en icoontjes worden weergegeven. Komende week kijken hoe het gaat, want ik vermoed dat-ie pas een signaal geeft bij de flitspaal zelf ipv eerder.... Wordt vervolgd.
  12. @@navi16 Dag Peter, het lukt mij nog steeds niet, ook niet met je laatste bestand. Wordt er gek van. Nu heb ik ingelogd op min Carnet-account en zie dat ik het ook via die weg (online) kan uploaden naar de Discover Pro. Daarvoor is niet de MeinSammlung nodig, maar is het bronbestand nodig in één van de volgende formaten: .asc, .csv, .gpx, .kml/kmz Kun je mij jouw bronbestand met Vaste flitspalen en trajectcontroles Europa sturen? Dan ga ik kijken of het via deze work-around wel werkt en doe ik terugkoppeling hier. Bvd.
  13. Gisteravond gedownload en geïnstalleerd (40 min. via SD): werkt weer prima! Krijg alleen de eigen POI (flitspalen) er wéér niet op (zie ander 'draadje')
  14. Ook ik krijg het wéér niet geïnstalleerd. Vreemde is dat de vorige keer (febr) ging het de 1e keer wel goed, daarna eraf gegooid ivm te vaak geluid bij mobiele flitsplekken en daarna de versie met alleen vaste palen willen installeren. Precies hetzelfde gedaan als daarvoor en toch lukte het toen niet... Gisteravond de nieuwste map-updates geïnstalleerd en ging prima. Daarna de vaste flitspalen met geluid erop willen zetten. Discover Pro geeft netjes aan dat op SD1 (of SD2) update-software is gevonden. Desondanks als ik wil 'updaten', blijft hij lange tijd zoeken en geeft hij alsnog aan niets te hebben gevonden en medium controleren. Schiet mij maar lek... (Moet ik dan toch het advies hierboven van Barry_TDI opvolgen??)
  15. Dank. Gedownload en ik ga t gelijk even proberen. Ben ondertussen ook via VW de nieuwste maps 2017 aan het downloaden, dus ben vanavond nog wel ff bezig...
  16. Zou fijn zijn. Ik hou sowieso niet van flitspalen, maar op vakantie nog minder want dan zit ik de Fransozen te spekken... Bij voorbaat dank dan maar vast he?
  17. @navi16: ik heb je vernieuwde bestand met alleen geluid van 29 januari nooit op de Discover Pro gekregen. De ene keer zag hij geen importeerbare bestanden, de andere keer (na opnieuw formatten SD zag die ze wel, maar ging het importeren na tijdje 'hangen' niet goed. Kortom het lukte niet. Gek genoeg het 1e bestand van jou (die met ook geluid op mobiele flitsers) ging wel in 1x goed. (?) > Nu met de zomervakantie in aantocht, zou je eens een nieuw bestand willen maken voor de Discover Pro met alleen de vaste flitspalen en de trajectcontroles voor heel Europa, met geluidsmelding vooraf? PS: Waar haal je overigens het basisbestand vandaag, scdb ofzo? Zoja, dan wil ik ook wel lid worden als ik zeker weet dat ik het werkend krijg. Dan kan ik dat tzt ook delen met geïnteresseerden hier. Groet, Marcel
  18. @@navi16: heb je ook hetzelfde bestand zónder geluidsmelding bij de mogelijke mobiele plekken (dus wel bij de vaste, Europese flitspalen)? Ik heb de mobiele flitsers gedeselecteerd in het navi-menu, maar krijg nog steeds de geluidsmelding ervan en eigenlijk veel te vaak... Voor de vaste flitspalen is geluidsmelding wel ideaal.
  19. geïnstalleerd en werkt oké. Idd bij Peugeot wat meer opties vwb meldingen (zoals instellen hoever vooraf en snelheidsafhankelijk), maar lijkt vooralsnog voldoende zo. I.i.g. veel beter dan niets
  20. Thx FN1362, ga er mee aan de slag van de week. Nu zondagse verplichtingen ipv lekker met de auto pielen, helaas...
  21. @@FN1362, dat Tasker probeer ik dus ook (want zelfde pech geen Premium aangevinkt). Appje kostte €2.99, maar ik snap er niks van hoe ik dat kan configureren. Zou je mij jouw configuratie willen sturen, bijvoorbeeld printscreen uploaden? Denk dat je niet alleen mij, maar velen er een GROOT plezier mee doet! Bvd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden