Ga naar inhoud

Toxic.

Members
  • Aantal items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Toxic.

Profile Information

  • Plaats
    Scheemda
  • Naam
    Jeroen akse

Toxic.'s Achievements

5

Community reputatie

  1. Niet starten is opgelost! Bleek een defecte brandstofpomp, toevallig had de locale sloop nog een liggen van een 2.0 ???? Nu de rest nog haha
  2. Ben er nog mee bezig.. heb nog 2 auto's waar ik ook mee bezig ben en klaar wil hebben voor het mooie weer!Heb nog een probleem bij de Passat.. heb denk ik een mis koop gehad met deze wagen. Ben net terug van een weekend nurburgring met vrienden! Bij de ring is me mistlamp kap eraf gevallen, eroverheen gereden en dus kapot. Vervolgens kwam de motor even hallo zeggen en is uit de voorste kanteldeur gekomen.. gelukkig terug kunnen drukken zodat ik wel verder kon rijden.. op de terug weg even onderweg stoppen, wil de auto niet meer starten. Komt wel rond maar doet niks meer.. heb 2 uur gestaan op de parkeer plaats! Wel 100x gestart.. aan geduwd. Deo in gespoten in de gasklep, sprong die wel aan maar gelijk weer uit.. toch maar Duitse anwb gebelt.. wachten wachten.. 1 uur later toch maar voor de gein weer proberen te starten. En ja hoor daar ging ze weer.. ook waren ineens alle foutmeldingen uit beeld verdwenen.. Toen we thuis kwamen hoorde ik wat brommen achterin. Brandstof pomp????? Paar x starten achter elkaar, opeens was het gebrom weg en starte ze niet meer... morgen maar weer kijken! Nu eerste op bed uitrusten! Wel 1 licht puntje, glans reik door de apk vorige week. Dat dan weer wel.. de motor verbruikt ook nog is 0% olie wat ik niet had verwacht! Maar ben er wel een beetje klaar mee met al deze dingen.. toch maar is kijken voor een 1.9 tdi denk ik..
  3. In de auto! Het zo doodstil in de wagen haha! Ik moet hem echt intrappen zou ik iets willen horen ???? Ik heb nog een zondag honda auto, die maakt kabaal, aan de uitlaat ga ik dus niet prutsen van de Passat hahah.. gaat me vrouwtje niet leuk vinden ????
  4. Ja alleen de nokkenas sensor geeft een storing. Bij koude motor hoor je niks, als die warm is hoor je de ketting wel! Hij heeft 247 gelopen nu, op de motor zit een sticker dat die bij 216 is vervangen.. maar ik twijfel er nu een beetje aan. Over vermogen verlies kan ik niet mee praten, ik heb geen idee hoe snel zo'n wagen hoort te zijn.. voor 1435kilo vind ik hem opzich best vlot. Ik ben heel andere pk's gewend.. is niet te vergelijken HHa! Ik denk dat de auto binnenkort naar Bandenman gaat.
  5. Hallo, Ik heb een aantal dingentjes waar ik me aan erger! 1# motor lampje brand..uitgelezen, nokkenas sensor. Ipv sensor vervangen wat ik wou doen, heb ik begrepen dat er rek op de ketting zit waardoor de nokkenassen niet synchroom zitten. Of dat de ketting/nokken afgesteld moeten worden. Kan dit bevestigd worden? Zoja, is er iemand die dit kan doen? Of naar zou willen kijken? Provincie Groningen in de buurt haha! 2# als ik optrek komt er rond de 3k toeren een pieptoon/fluit bij de motor weg, ik denk zelf aan een vacuüm slangetje die gescheurt is ofzoiets. Weet iemand hoeveel vacuüm slangen er op een v5 zitten? Diktes en lengtes? 3# Bestaan er ook filter kits of sets voor de motor? Voor een wat sportiever geluid ???? ik hoor de v5 teweinig haha! dat was het haha! Alvast bedankt!
  6. Ik kan geen Duits.. maar ga me best doen! Dankjewel!
  7. Hallo, Ik wil graag dubbeldin inbouwen.. maar ik weet niet precies wat ik allemaal Nodig ben. Heeft iemand misschien oem artikel nummers? De How to had ik al gevonden ???? Groetjess
  8. Howto had ik gevonden! Super bedankt voor de info. Monteren is goed te doen? Zijn de kabels ook p&p?
  9. Hallo, Ik ben benieuwd of het veel werk is om plastic lijsten te vervangen voor chrome zowel voor als achter. Misschien een Howto? had al wel gevonden dat ze vast gelijmd/kit zaten haha. Misschien part nummers? En ik vroeg mij af of deze lijsten voor de voorbumper ook in europa zijn te vinden met zo'n mooi lampje erin Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden