Ga naar inhoud

Rolf_K

Members+
  • Aantal items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Rolf_K

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Rotterdam
  • Naam
    Rolf

Recente bezoekers van dit profiel

457 profielweergaven

Rolf_K's Achievements

0

Community reputatie

  1. Oei, dat scheelt weer een heleboel. Werd al narrig van die genoemde 4 uur (en ik maar denken hoe ik die auto 4 uur op contact hou zonder erbij te hoeven blijven.... ) Maar 45 minuten is goed te doen!
  2. goeie middag, ben reeds enige tijd in bezit van de B8 variant - de GTE. Hierin zit het 'grote' mediasysteem. Nu heb ik al diverse volume instellingen gevonden en aangepast. Maar wat ik niet kan vinden is de instelling om het belsignaal aan te passen van mijn mobiele telefoon. Ik ga er althans van uit dit dit niet de volume knop van de telefoon is, want dat zou wel heel stom zijn (harder zetten als je uitstapt, zachter zetten als je instapt ?). Vooral ook omdat het telefoongeluid uit het mediasysteem komt als je BT gekoppeld bent, lijkt het mij dat het balvolume van de telefoon ergens in het systeem aangepast moet kunnen worden. OP dit moment ga ik bijna door het dak als iemand mij belt. Een enorm hard belsignaal. Iemand hulp ? tips ? een aanwijzing ? dank!!
  3. En dan nog eentje..... heb mijn iPhone gekoppeld aan Car Play maar merk dat ik dat niet ga gebruiken (de Disc Pro, Car-Net (ook nog niet gebruikt?) en iPod in de armleuning is MEER dan genoeg). Ik zou echter wel gewoon die tray willen gebruiken voor de BT-Antenne versterking en de USB voor het opladen. Hoe kan ik Car-Play weer deactiveren en de tray gewoon gebruiken zoals hierboven aangegeven (antenne en opladen) ? EDIT al gevonden geloof ik. Gewoon op de iPhone onder Carplay 'forget this car' kiezen denk ik en niet opnieuw aanmelden. Dat zou de truc moeten zijn volgens mij
  4. Echt ?? Weer wat geleerd... hahaha, thanks !
  5. Help? Ik vraag me af of ik Front Assist helemaal snap.... De ACC heb ik wel door, maar weet dat niet zeker van FA. Kun je dit ALLEEN aan en uit zetten, en niet instellingen veranderen? Ik DENK gezien te hebben dat ik bij het kloten aan alle knopjes op het stuur, en schakelen tussen de info display weergaven OOK de instellingen zag veranderen van FA, door (volgens mij) uitsluitend aan de knopjes aan de RECHTER kant van het stuur te spelen. Maar ik kan dit niet meer reproduceren. Ik had het idee dat ik ook bij FA, de snelheid kon wijzigen waarop eea actief ingrijpt. Dit was zeker NIET de snelheid van de ACC, maar had volgens mij ECHT te maken met FA only. Kan iemand hierbij helpen?
  6. Hmmmm, net vrijdag mijn GTE opgehaald. Een Connected Plus, met Exec plus pakket. Yayyyyyy... best wel toffe bak ! Nu met de handleiding in de hand het ding verder verkennen. Ik ben ook op zoek geweest naar bovenstaand scherm, maar kan - net als vorige poster - alleen de bandenspanning 'Setten', maar ik krijg dit overzicht niet te zien. Doe ik iets verkeerd? Kan dit alleen rijdend ? Ben ik vergeten een optie aan te kruisen op de bestellijst ?
  7. OK, de verbinding zal dus met je iPhone kunnen (Hotspot) voor gebruik in de auto. Maar voor gebruik van de Car-Net app op de iPhone, en dan dus de 'afstand-functies' als vergrendelen, laadstatus, etc moet je dus iets anders verzinnen, correct ? Dan komt daar dus weer die 4G stick (met je dual-Sim?) om de hoek kijken, correct ? Alhoewel... dan heb je straks beide Dual-sims in je auto.... dat gaat toch mis ? Overigens... hoe werkt dit allemaal met je iPhone als je naast je hotspot voor je Car-net ook Apple Carplay wil gebruiken, of kan die helemaal niet tegelijk ??
  8. Hi NightBlue, ja natuurlijk was het beter vooraf beter de info te checken... maar goed... ging ook beetje hectisch. Er moest besteld worden vanwege de aflopende 15%, en ik was bij een dealer begonnen, vervolgens op advies van lease-adviseur naar andere dealer overgestapt, en vervolgens ging het beetje TE snel. Heb niet eens een proefrit gemaakt bijvoorbeeld... Maar goed, nu even op blaren zitten. Mijn twee punten blijven - ook met matige voorbereiding van mijn kant overeind - vind ik: - als je systeem van 1615 Eur erbij besteld, en laatste kleine dingetje van 64 Eur blijkt cruciaal, waarom wordt zoiets dan niet gewoon standaard geleverd ? Waarom zegt geen verkoper dat dit ook echt erbij moet? - de formulering van de tekst in de brochure suggereert toch ECHT dat je een abonnement hebt van 36 maanden op die mobiele services, en dat de auto op internet zit. Een disclaimer dat je daarvoor wel ZELF een telefoon met data abonnement moet meenemen is toch wel het MINSTE wat vermeld kan worden ? Ik zal eens kijken naar zo'n Huawei 4G. Het betreft overigens inderdaad een Discover Pro, dat Executive Plus systeem. Overigens.... die VW Carstick schijnt NIET samen te werken met dat Discover Pro system, zo'n Huawei G4 Stick dan wel ?? thanks!!
  9. Hallo allemaal... kakelvers hier (zelfs zonder me voor te stellen - Schande, ik weet het.... ) en was op zoek naar precies deze forum vraag. Ik krijg mijn GTE pas over twee weken, en had nog wat vragen richting te dealer over de sim kaart, de Car-Connect toegang etc. Ik kreeg dus (NU PAS) bij stukjes en beetjes de informatie die ik hier boven ook zie.... Ik moet toegeven, best wel shocking. Misschien had ik zelf de juiste en gedetailleerde vragen moeten stellen, maar om NU te horen dat: - SIM kaart niet mogelijk is, omdat ik weliswaar Media Pro heb (1615 Euro in de Exec Plus) maar NIET de telefoon Premium Plus (64 Euro... WTF .... waarom voor dat geld niet inclusief ????) - verder geen mogelijkheid tot een Carstick juist OMDAT je het dure Pro systeem hebt.... was wel erg teleurstellend. Zo gaat het vertrouwen in auto-verkopers inderdaad nooit beter worden..... toen lag mijn broek al op de grond. Verbijsterd. Ondanks dat in de prijslijst staat dat je 36 maanden 'Guide & Inform Plus' abonnement hebt, moet je alles via je eigen hotspot laten lopen.... eigen data kosten dus. En wat houdt dat 'abonnement' dan precies in? Dat je je abonneert op gewoon publieke data (buienradar, files.... dat had ik ik mijn 6 jaar oude Opeltje ook al allemaal, zonder veel poeha) Dat er in de prijslijst staat dat je AL die informatie tot je beschikking hebt 'doordat je auto continue net het internet verbonden is' gaat zonder vermelding of disclaimer dat dat dan wel via je eigen telefoon / data moet....... Klinkt mij in de oren als oplichterij.... of ben ik de enige die het leest zoals het er staat ??? Anyway.... na honderd keer tot 20 te hebben geteld.... een externe non-VW router is dus de oplossing? Als je niet van je eigen iPhone hotspot afhankelijk wil zijn??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden