Ga naar inhoud

arnoud

Members
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over arnoud

Profile Information

  • Plaats
    spijkenisse
  • Naam
    arnoud

arnoud's Achievements

1

Community reputatie

  1. bedankt nog voor je reactie, alles is gelukt en alls werkt nu ook prima, handrem remmen en abs. blijf alleen met waarschuwings lampjes zitten.
  2. ja er past niet meer in, vreemde was dat (volgens de instructies van de rem tangen) na het ontluchten alle alarmen en lampjes weg waren. Toen ik vervolgens de handrem kabel installeerde(ook volgens de instructies die ik bij de tangen kreeg) stonden ineens alle alarmen weer aan. De handrem werkt perfect, hij remt prima, remvloeistof peil is maximaal hoog. Ik zit zonder ideeen (HELAAS) Dit gaat dus nog meer kosten als geplaned en dat wordt rot qua beslissing of mijn variantje blijft of gaat
  3. Nou met een nieuwe remtang was het een fluitje van een cent, was met beide zijde in anderhalf uur klaar. Toen kwam het ontlucht, man man man wat heb je daar een geduld (en been spieren) voor nodig. Toen ik dit voor elkaar had waren alle lampen en het enorme woord "STOP" uit mijn display\dashbord verdwenen. Helaas verschenen die weer nadat ik mijn handrem kabel terug had gezet. Zie ik iets over het hoofd of is de volgorde verkeerd. moet de handrem kabel bevestigd zijn als je ontlucht? Ik snap er geen bal meer van. Heb nu de adviezen opgevolgd maar zit/sta nog wel met een auto waar ik niet mee kan deelnemen aan het verkeer. Kan ik dit nog zelf oplossen of moet ik nu naar de garage???
  4. Nou met een nieuwe remtang was het een fluitje van een cent, was met beide zijde in anderhalf uur klaar. Toen kwam het ontlucht, man man man wat heb je daar een geduld (en been spieren) voor nodig. Toen ik dit voor elkaar had waren alle lampen en het enorme woord "STOP" uit mijn display\dashbord verdwenen. Helaas verschenen die weer nadat ik mijn handrem kabel terug had gezet. Zie ik iets over het hoofd of is de volgorde verkeerd. moet de handrem kabel bevestigd zijn als je ontlucht? Ik snap er geen bal meer van. Heb nu de adviezen opgevolgd maar zit/sta nog wel met een auto waar ik niet mee kan deelnemen aan het verkeer. Kan ik dit nog zelf oplossen of moet ik nu naar de garage???
  5. Ok duidelijk, als ik nieuwe klauwen koop heb ik dat gereedschap toch niet nodig toch!? Weet je toevallig ook of bij montage van nieuwe klauwen ook de disco verlichting op het dashboard uit gaat??
  6. Heb nieuwe remblokken achter geplaatst. De remklauw kreeg ik niet ingedrukt en heb ik uiteindelijk terug geperst met druk pers (veel geweld dacht ik zelf), beide zijde op deze manier gedaan en alles weer terug gezet. Nu komt het, niks werkt meer. Ik krijg een olie waarschuwing, Olie bij gevuld, helpt niks. Ontlucht, geen druk meer onder het pedaal. Handrem, doet niks meer, remmen werken niet en ik heb een dashbord vol alarmen en oranje lampen. Nieuwe remklauwen is mijn eerste idee (het beestje is van 2001 en heeft 290000 km gelopen), doe ik op het gebied van de olie en abs alarmen iets fout of........... Ontlucht ik verkeerd moet ik ergens iets doen, zie ik iets over het hoofd. Ik ben in mijn klus gevoel aangepakt en voel me in plaats van een handige Harry een stuntelende kneus. En ja ik had me van te voren ingelezen en hier op het forum de linkjes naar de you tube filmpjes gechekt. update!!!! Nou met een nieuwe remtang was het een fluitje van een cent, was met beide zijde in anderhalf uur klaar. Toen kwam het ontlucht, man man man wat heb je daar een geduld (en been spieren) voor nodig. Toen ik dit voor elkaar had waren alle lampen en het enorme woord "STOP" uit mijn display\dashbord verdwenen. Helaas verschenen die weer nadat ik mijn handrem kabel terug had gezet. Zie ik iets over het hoofd of is de volgorde verkeerd. moet de handrem kabel bevestigd zijn als je ontlucht? Ik snap er geen bal meer van. Heb nu de adviezen opgevolgd maar zit/sta nog wel met een auto waar ik niet mee kan deelnemen aan het verkeer. Kan ik dit nog zelf oplossen of moet ik nu naar de garage???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden