Ga naar inhoud

Pans

Members+
  • Aantal items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Pans

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Plaats
    Hoofddorp
  • Naam
    Hans

Overige

  • Auto
    B7 Passat

Recente bezoekers van dit profiel

731 profielweergaven

Pans's Achievements

0

Community reputatie

  1. Dank voor je reactie! Ik heb een station. De persoon die 'm verkocht gaf aan dat hij op zijn B7 had gebruikt, maar ik begon toch te twijfelen. Gelukkig niet te veel geld aan uit gegeven Ik ga verder zoeken.
  2. Ik heb onlangs 2e hands dakdragers voor mijn Passat gekocht, maar nu twijfel ik of deze passen op de Passat B7. Ik heb al veel op Internet gezocht, maar vindt nergens informatie.
  3. Ik heb inmiddels het echo probleem opgelost. Ik heb de bluetooth module in de auto verwijderd en met behulp van VAG-COM software verwijderd uit het systeem (en meteen een aantal andere fouten vastgesteld, en op laten lossen bij de garage). Sindsdien is het echo probleem weg. Dank voor al jullie hulp!
  4. Dank. Ga ik proberen. Ik heb inmiddels de firmware van RCD330 vervangen met firmware 5614. Dat heeft een aantal bluetooth problemen opgelost (geen spraak na opnemen van telefoon e.d.) en is de stabiliteit van systeem echt ten goede gekomen. De echo is helaas niet weg, maar bijzonder is dat het toestel van mijn vrouw er geen last van lijkt te hebben. We gaan dus nog even verder speuren. Dank voor jullie hulp.
  5. Dank voor je reactie. De reden waarom ik vermoedde dat er sprake is van meerdere microfoons is omdat mijn auto al bluetooth had in combinatie met het RNS510 systeem, en ik mijn telefoon nog steeds via bluetooth kan aanmelden via het stuurwiel en het middelste deel van het intrumenten paneel, maar ik kan ook de telefoon via bluetooth aanmelden aanmelden bij de RCD330 maar dit lijkt geen verband met elkaar te houden (als ik de telefoon verwijder in het instrumentenpaneel, en vervolgens toevoeg aan de RCD330, dan verschijnt de telefoon niet in het instrumenten paneel).
  6. Iemand een idee? Voor mij is vooral de bluetooth en de VAG-COM (waar ik absoluut geen verstand van heb) relevant. Hans.
  7. Omdat mijn RNS510 steeds meer problemen gaf, heb ik onlangs heb ik een NONAME 6RF 035 187F RCD330 Plus gekocht en geinstalleerd in mijn Passat B7. Ik ben erg tevreden met de android auto functionaliteit en in de integratie van dit systeem met mijn VW Passat (controle middels het stuur etc.). Er zijn 3 punten waar ik nog op zoek ben naar antwoorden: Bluetooth en echo: mijn bellers ondervinden veel echo als ik bel met Android Auto. Dit probleem is al in de diverse fora besproken maar een duidelijke oplossing vind ik nog niet. Ik denk dat dit te maken heeft met feit dat sprake is van 3 microfoons: van de auto (bluetooth gebaseerd), van het RCD330 en van de mobiel zelf, en dat er op de een of andere manier 2 ingeschakeld worden. Firmware: via reddit is nieuwe firmware te downloaden, maar voor mij is onduidelijk welke geschikt is voor mijn unit. Mijn unit is NONAME 6RF 035 187F, Hardware: 566, Software: Y520. Dit lijkt de juiste link: https://www.reddit.com/r/RCD_330/wiki/firmware#wiki_rcd_330_a-b-e_versions_.28noname.2C_visteon..._no_a-b-desay_versions.21.29. Iemand ervaring? VAG-COM: de unit lijkt goed samen te werken met mijn auto, maar wellicht zie ik zaken over het hoofd. Zijn er nog zaken die met VAG-COM geprogrammeerd moeten / kunnen worden? Iemand een idee?
  8. Ik ga binnenkort de 5274 versie zelf installeren. En dan maar hopen dat er indien er problemen zijn iemand met verstand van coderen in Haarlem of omgeving werkt. Tips?
  9. Dank voor al jullie tips! Als ik de fora goed begrepen heb, bevat de 39xx (dus ook de 3970) firmware dezelfde partities als de 4020 en de 5238 (ging vooral om de POI als ik mij goed herinner). Dus het partitie probleem heb ik volgens mij niet. Ik heb op advies van jullie een aantal fora over VAG-COM bezocht. Conclusie voor mij is dat ik indien er sprake is van coderen dat echt de vakman (met de juiste software) over laat.
  10. En wat betekent het laatste? Ik dacht dat ik alleen een firmware moest plaatsen en dat de upgrade vanzelf liep. Blijkbaar iets over het hoofd gezien. Wat heb ik nodig om te kunnen code?
  11. Dank voor alle snelle reacties. Ik ga het later vandaag proberen. Kan ik nog problemen met de integratie met de functies op het stuurwiel of in het display achter het stuur verwachten? Is een factory reset aan te raden?
  12. Beste forumleden, Ik heb onlangs een Passat Variant uit 2011 gekocht. De Passat heeft een RNS 510 systeem ( ) met de volgende kenmerken: Type: 1T0035680F HW Version: HW55 SW Version: 3970 Nu wil ik de unit upgraden naar een 5274 versie (volgens het my-gti.com forum is dit de laatste versie die unmodified in het systeem kan). Zijn er mensen die ervaring hebben met deze upgrade in combinatie met type en hardware. Op diverse fora lees ik verhalen over accu drains en dat soort zaken bij andere types en dat wil ik echt voorkomen. Ik heb zelf behoorlijke 'digitale' handen, dus ik schroom firmware upgrades e.d. niet, maar in combinatie van mijn auto vind vind ik het wat meer tricky.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden