Ga naar inhoud

Elke_amoix

Members
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Elke_amoix

Profile Information

  • Plaats
    België
  • Naam
    Limburg

Elke_amoix's Achievements

4

Community reputatie

  1. Het raren is dat deze motoren, 2.0 en 16 crtdi toch in verschillende modellen zitten en merken? Dan moeten er toch heel veen mensen dit probleem hebben? Of komt het vaker voor bij een bepaald type motorcode??
  2. Kan bij u de pomp weer stuk gaan? Of heb je een betere versie gekregen die deze probleem niet hebben? Of ligt zoals me hier boven zegt, dat er te weinig smering in zit in de diesel?
  3. Hey, Wij willen een Passat 2.0 TDI kopen vanuit Duitsland, Wat zijn de meest voorkomende problemen? We twijfelen tussen een DSG of handgeschakeld.. Zijn deze DSG automaten wel goed ? En de motoren ? Dank je alvast
  4. Dus dat probleem zal ik niet tegenkomen dan? Hopelijk toch als je alles leest dan begin je schrik te krijgen om zoveel geld aan te geven.. Je leest alleen maar over HD pomp, DSG automaat, zullen deze ook aangepast zijn? Of steeds een probleem bij 2.0 TDI?
  5. Is dit probleem ook bij de nieuwe Passat 2.0tdi van bij 2015 ? Wil zo eentje kopen
  6. @@jacohatt .... Ik zie dat je een dsg hebt, ben je er tevreden over ? wij willen er ook eentje bestellen maar lezen zoveel neg erover. weten het even niet.
  7. Hoi leden, we willen voor het eerst een vw passat kopen en dan ben ik hier op het juiste adres om aan info te geraken Het gaat om een passat 2.0tdi 110kw bouwjaar 2015, we hebben er twee gevonden eentje handgeschakeld en eentjes DSG. Maar ik lees zoveel info over DSg dat ik de klus ermee kwijt ben. Mijn vraag naar jullie, zijn deze DSG automaten betrouwbaar voor deze wagen ? zijn er vaak problemen bij deze ? Beter een handgeschakelden of DSG nemen ? waar moeten nog rekening houden bij dit model. alvast bedankt voor de moeite.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden