Ga naar inhoud

RMB013

Members
  • Aantal items

    87
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door RMB013

  1. Wat je zegt klopt, maar de vraag was meer over de werking. Beide hebben 1 ingang en 1 uitgang.
  2. Goedemiddag forummers, Mijn cc geeft een motormanagement foutmelding, dat de 2e waterpomp kapot is. Ik heb onderdeelnr 1K0965561 of 1k0965561a nodig. (Cbab motor 2.0tdi) Echter heb ik de volgende liggen 1K0965561F Optisch ziet hij er hetzelfde uit. Is echter wel van een 2.0 benzine motor. Nu de vraag. Gaat dit werken? Werking lijkt mij hetzelfde, koelvloeistof rondpompen.
  3. RMB013

    Stuurhuis kapot

    Van een demontagebedrijf kreeg ik de volgende reactie: Ik heb er een die past op je auto. Afgelezen onderdeel nummers zijn: 3C1423050L en 3C1423103J Deze nummers zijn zeer vaak gewijzigd dus kan maar zo zijn dat u een ander nummer heeft. Uw nummer mag u ook even doorgeven aan ons, dan kan ik kijken of hij in de zelfde datbase staat. Ik heb hem via partslink met uw chassis nummer uitgezocht en kom dan uit op 3AB423061L / LX Donor auto komt uit op het zelfde nummer. Dus het zou gewoon moeten passen. Klopt dit? Anders heb ik meer opties als die onderdeelnummer passen
  4. RMB013

    Stuurhuis kapot

    Nee, een voormalig-vw monteur, die nu bij een andere garage werkt gaat het buiten werktijd doen Zit een stuurhuis niet altijd onder de auto? en stuurkolom zit erin? Dank u, dat is dus de correcte met zekerheid? Ga op zoek naar een gereviseerde, die ik dan waarschijnlijk niet kan ruilen Ik heb idd met lane assist die ik niet op wil offeren. Verklaart dat verschil tussen een stuuhuis met een mechanische of elektrische stuurbekrachtigingssysteem? Heb in ieder geval een stuurhuis nodig met elektrische stuurbekrachtiging.
  5. RMB013

    Stuurhuis kapot

    Al enige tijd is mijn stuurhuis kapot. Op dit moment is het zo erg, dat ik hem maar snel moet vervangen. Ik kom er alleen niet uit welke ik nodig heb. Mijn auto: Volkswagen Passat CC (357) 2.0 TDI 16V 140pk Coupe DSG Diesel, 1.968cc, 103kW, , CBAB motorcode uit 06.2009 VIN van mijn auto is: WVWZZZ3CZAE504282 De eerste tip is natuurlijk, bel de VW dealer. Die heb ik gebeld, alleen konden ze mijn auto niet vinden adhv mijn VIN, Iets met een verkeerde registratie ofzo, erg vreemd. Ik twijfel of het de : SR23079 (3AB 423 061) of SR23359 (K S01 003 979) is. Wie kan mij helpen?
  6. Mijn auto is afgelopen maandag gerepareerd. Helaas niet door @@bandenman, omdat hij pas eind deze week tijd zou hebben en ik niet zo lang zonder auto kon zitten. Spijtig genoeg meer betaalt, maar dat moet nu eenmaal bij spoedklusjes Koppeling uiteindelijk niet vervangen. Alleen het vliegwiel. en auto rijdt weer als voorheen. Kreeg steeds meer problemen. DSG schakelde niet lkkr (onjuiste schakelmomenten), stationair begon hij ook steeds slechter te lopen in onregelmatig toerental. Vreesde voor het ergste (dsg kapot, electronica van dsg kapot, koppeling versleten) gelukkig alle problemen verholpen na het vervangen van het vliegwiel. @@Roy_01 Als je ze beide laat vervangen, verwacht ik een mooi prijsje. Aangezien de bak toch eraf moet, dus 2 reparaties tegelijk kunnen doen Twan @@bandenman kan het voor een mooi prijsje doen, mss kan je hem benaderen als ze beide vervangen moeten worden.
  7. Goed om te weten. Heb alleen een vliegwiel besteld, hopen dat hij snel binnen komt. Dan nog iemand vinden die hem voor een schappelijke prijs kan monteren. Iemand tips?
  8. dus advies, koppeling niet te vervangen bij 200k, als alleen vliegwiel kapot is? bespaart iig een hoop.
  9. Goedemorgen, Zoals vele rond de 200k dit probleem hebben, ben ik nu de dupe helaas. auto heeft rond de 170k gelopen en vliegwiel begint de ratelen in P en N en daarnaast voel je hem een beetje schommelen. Tijd om te vervangen dus. Echter is mijn vraag nu. Is het verstandig om gelijk de koppeling mee te pakken, omdat je toch de bak uit elkaar moet halen? Weet niet precies hoe een koppeling werkt icm een dsg. Kan je alleen de koppelingsplaten vervangen? of moet de koppeling vervangen/gereviseerd worden? Wat de levensduur van een koppeling? Koppeling vertoond verder nog geen mankementen. Graag hoor ik wat jullie zouden doen. ps. heb een 2.0 tdi CR 140pk pk blok me dsg transmissie. 6traps
  10. RMB013

    koelvloeistof

    kort vraagje: Hoeveel koelvloeistof gaat er in een passat cc 2.0 tdi?
  11. heb je toevallig een onderdeelnr oid? Ik kan alleen aandrijfas vinden of oliepomp, en dat is het beide niet.
  12. en wat zijn de kosten van het vervangen van de as van de oliepomp? Is ht een vaste onderdeel en met het vervangen van de oliepomp is het opgelost? of is het een los onderdeel.
  13. Hoe bedoel je? Veroorzaakt een as van de aandrijving bijgeluiden? Dus tikken/zacht ratelen.
  14. Ik heb sinds kort een soort ratelend geluidje uit mijn motorkap. Het komt niet uit mijn blok iig. Als ik vanuit stationair gas geef gaat het weg en daarna komt het een aantal seconde later weer terug. Iemand zei mij gister. Ik hoor dat passats wel eens last hebben van een oliepomp die uit balans is. Iets met de ketting van de oliepomp die losser gaat hanger, en daardoor uit balans draait en dit eigelijk zsm mogelijk moet vervangen. Kan iemand dit verhaal beamen? Ik zie namelijk niets op het forum dat dit voorkomt bij een passat cc uit 09
  15. haha dat kan altijd. maar daar hangt ook een prijskaartje aan waar je U tegen zegt
  16. RMB013

    Deurverlichting

    Uit het album: My CC '09

  17. RMB013

    Deurverlichting

    Uit het album: My CC '09

  18. RMB013

    Deurverlichting

    Uit het album: My CC '09

  19. RMB013

    Binnekant savonds

    Uit het album: My CC '09

  20. RMB013

    Achterkant

    Uit het album: My CC '09

  21. RMB013

    Zijkant

    Uit het album: My CC '09

  22. overzetten wordt lastig, want ik heb maar 1 sleutel. ik wilde een 2e sleutel hebben, dus heb er een aangeschaft. MAar volgens mij krijg ik deze nooit werkend (transpondergedeelte)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden