Ga naar inhoud

zainb

Members
  • Aantal items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door zainb

  1. Kan hem zelf ook inbouwen maar zal hier het loopwerk het goedkoopste zijn?
  2. Waar kan ik een vervangings cd lezer kopen
  3. Is dit te vervangen? Of is er een andere manier om te updaten?
  4. Het blijkt dat de cd lezer kapot is
  5. Heb het geprobeerd, werkt niet als ik de cd er gewoon zo in stopt, ook niet met setup info eject, heb 2xxx versie geprobeerd, 3810 en 4020 Krijg ik weer: the system was not able to start up, insert swl cd En dan weer een restart naar normaal..
  6. Maar gelijk naar 4020 of een tussenstap maken? Wat is verstandig?
  7. Maar als je gelijk naar 4020 gaat dan zit je toch met die partitions van de HDD?
  8. Ik heb vcds dus dat is geen probleem, Coding voor upgrade kopieren en dan weer terugzetten na upgrade?
  9. Ja dat pakt hij wel, Met 2680 beginnen? Maar op de pagina stond twee keer herstarten en de coding met vcds terugzetten?
  10. Had ik al geprobeerd maar toen hij al was opgestart, zal het wel opnieuw proberen.. En rachid dat is niet waar, zoek het maar op. Ben IT'er dus weet er wel wat van
  11. Branden op 1x kan niet wanneer je brander geen 1x ondersteund
  12. Oh zie nu die reacties pas. Ik weet ook wel dat ik die rar moet uitpakken ben niet dom, iso heb ik gebrand. Hoe laad je dan die software op de rns?
  13. Hoi, Had je die link nog? Maar hoe moet ik het dan doen zonder setup info eject Want als ik hem erin doet staat er gewoon de dvd wordt geladen en dan gebeurt er niks?
  14. http://www.my-gti.com/1769/volkswagen-rns-510-firmware-upgrade-to-version-2680-2682-2684-2686-2688 Daar staat dat.. weet niet of ik die instructies moet geloven.. ALs je cd brander niet lager kan dan 4x dan heeft geen enkele software nut..
  15. Ik weet de risico's toch wil ik het doen, wil de nieuwe maps hebben, dat kan nu niet.. Ik kan niet lager dan 4x branden. Kan iemand me uitleggen hoe het zit met vcds en reboot? Alvast bedankt
  16. Wow dat zijn veel reactie's Ik zal eerst dit proberen, dus beginnen met 2680 dan naar 3810 dan naar 4020. Moet ik het gewoon branden op een DVD en dan niet de setup info eject knoppen ingedrukt houden of wel? Note! Reboot the unit twice when the upgrade has completed. Note! Coding has to be reset using Vagcom/VCDS as the unit is set to factory defaults. Moet ik dit ook doen, zoja hoe reboot ik de radio. En hoe moet ik met vcds de coding weer resetten? Moet ik voor het upgraden de code bij 07-coding kopieren en dan plakken zodra hij is ge update? Ik heb VCDS 15.7 Alvast bedankt!
  17. Hallo, Ik heb een RNS 510 1T0 035 680 B HW: H04 SW: 1100 Nu wil ik deze updaten maar als ik hem in die modus zet met setup + info + eject dan komt er in beeld: the system was not able to start up, please insert swl cd. Maar hij start niet he update proces, ik heb verschillende firmwares geprobeerd, ook cd en dvd 4X, zelfs de SWL recovery CD pakt hij niet. Ik heb de stappen goed uitgevoerd ( ook de sleutel heb ik niet in het contact gegaan ) Hij blijft op dat beeld hangen en na een tijdje herstart hij en gaat hij weer in de normale modus. Ik hoop dat iemand mij hierbij kan helpen. Mvg,
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden