Ga naar inhoud

Bryan_Ga

Members
  • Aantal items

    35
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Bryan_Ga

Profile Information

  • Plaats
    Eindhoven
  • Naam
    Bryan

Bryan_Ga's Achievements

5

Community reputatie

  1. Hmm oke dat zou evt als laatste optie zijn denk ik. Ik vermoed toch dat het te maken heeft met ompinnen (klinkt ook wel logisch)..
  2. OK. Dit hebben we ook meerdere malen geprobeerd echter zonder resultaat. BEDANKT
  3. Misschien heeft het te maken met mijn cc ramen? Die automatisch een stuk moeten zakken bij openen en sluiten. Moet dit dan apart gecodeerd worden? Maar de comfort sluiting werkte dus ook niet meer..
  4. Gisteren samen met PassatRDI de B7 motor ingebouwd in mijn CC. Alleen werkt de comfortsluiting niet meer van deur bestuurderszijde. Ook ging de raam niet meer automatisch omhoog bij knopje naar boven tikken. De spiegels inklappen op AB werkte dan weer wel. En kan je normaliter het raam niet helemaal omhoog krijgen als de deur open hebt staan ivm coupe, anders klapt raam natuurlijk tegen het rubber aan. Na inbouwen nieuwe module kon dit wel.. Waarschijnlijk eea ompinnen?
  5. Bryan_Ga

    Keyless entry

    Jawel, mijn ramen en dak openen nu als het handvat langer vasthoudt en alles sluit weer als ik op de verdikking blijf drukken
  6. Bryan_Ga

    Keyless entry

    Dank! Het is gelukt!
  7. Dus onderstaand klopt niet helemaal?
  8. Ik ga toevallig vanavond langs bij iemand met VCDS. Kun je mij iets specifieker vertellen hoe dit mogelijk zou zijn? Dan kan ik dit ook zo doorgeven (mag ook codeertaal zijn). Thanks!
  9. Ik blijf het geweldig vinden wat je allemaal kan aanpassen qua opties! Maar idd zie je in de instelling alleen icm memory stoelen staan. Ik zal dit ook toevoegen aan mijn wishlist! Ben er namelijk nog niet helemaal over uit of ik mijn CC nog ga houden..
  10. Bryan_Ga

    Keyless entry

    Ah oke.. ik had mezelf laten vertellen dat je dit ook zo kon instellen dat ontgrendelen automatisch kon instellen bij naderen van de auto (kessy) en ook vergendelen bij weglopen (en ramen dicht). Iemand ervaring mee? Betreft verdikking op klink..weet je de precieze instelling/code van deze functie? En is het alleen iets langer drukken of ingedrukt houden totdat volledig gesloten?
  11. Bryan_Ga

    Keyless entry

    Hoi, hoe kan je dit inschakelen. Ik heb momenteel alleen comfortsluiting door ab ingedrukt te houden (kessy)
  12. Duidelijk! Is er misschien dan ook de mogelijkheid om na het vervangen de raammodule de rechterspiegel te laten kantelen wanneer ik in achteruit schakel? De functie kon ik wel aanzetten in MFD maar werkte helaas niet...
  13. Thanks! Wat ik niet helemaal begrijp is waarom ik mijn raammotor moet vervangen om mijn zij spiegels dicht te laten klappen op AB. De spiegels hebben een eigen motor?
  14. Dank, wat kost zoiets??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden