Ga naar inhoud

Xelcia

Members
  • Aantal items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Xelcia

  • Verjaardag september 19

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Barneveld
  • Naam
    Alex

Xelcia's Achievements

8

Community reputatie

  1. haha, zie dat het al weer of topic gaat Ik zat zelf ook al aan rubber te denken, dan ga ik daar maar mee aan de slag! Thx voor de tips! Weet iemand hier nog een mooi adresje voor?
  2. Hallo allemaal, Ik heb een vraagje wat jullie de beste en meest duurzame automatten voorin vinden. De mijne zijn ondertussen bijna door en voor er een gat in de vloer zit dacht ik hier even de checken op een aanrader. Ik rij zelf veel in de auto, zeker wel 4 uur per dag dus een paar stevige jongens zijn wel nodig! Ik hoor het graag ????????
  3. Druk, druk, druk....maar waarmee eigenlijk?

  4. Ik neem @@Diver dat je met de tellers rood of wit de kleur van het display tussen de twee klokken in bedoelt? Ik heb hier witte letters op zwarte achtergrond
  5. thx, het zit er echt niet in....eens even bij de garage langs....want wel adverteren wat er niet in zit, niet netjes hoor!
  6. Ehm, ik heb een vraag...als onder de voorste passagiers stoel geen piepschuim doos zit, heb ik dan geen bluetoothmodule? Of zit deze in de rns510 gesleuteld? Heb even wat gelezen en gekeken, maar vind geen duidelijke antwoorden...ik heb een Passat 3C uit april 2009, volgens de verkopen (hoe kan het ook anders) zat het er wel in.... En liet hij het VW Bluetooth pairing op z'n telefoon zien....maar nu denk ik dat dit van een andere Passat was die er ook stond..
  7. Leren in het zonnetje

  8. Is dit iets dat ik zelf kan doen of toch even bij m'n garage langs?
  9. Hehe, die verslavings verhalen....misschien moet ik het toch maar niet doen . Met een beetje geluk kan ik hem volgende maand laten kietelen, even de geldboom wat water geven en hopelijk bloeit die goed met het zonnetje . Ik heb na al deze wijsheid besloten om toch maar gewoon voor de custom chip te gaan en het gewoon goed te doen! Nogmaals thx voor de adviezen en ervaringen!
  10. ik zie het al, ik ga het plan even iets uitstellen en gewoon naar een goed bedrijf. wat @@Schippersss al zei, je hebt maar 1 motor en da's toch wel een belangrijk stuk in je auto! Thx voor de tips!
  11. Hola muchacho's, ik heb een vraag over iets wat ik aan het overwegen ben, en waar beter info in te winnen dan bij jullie bronnen van wijsheid! :D Ik heb op dit moment de 2.0TDI 110pk bluemotion onder de kap, nu overweeg ik om deze te chippen naar 185pk (stage 2), moet ik dan ook de uitlaat aanpassen of is dat alleen voor het serieuze rijden? Ik ben voornamelijk uit op brandstof besparing en...ok, ook een beetje lol . Ik heb een bedrijf in 's Heerenberg gevonden, Tunex, die dat voor €275,- doen. Heeft iemand daar ervaring? Ik hoor het graag! Groetjes
  12. Beste mensen, ik heb een eigenaardigheid met mijn 3C station, het rechter achterlicht is namelijk een stuk feller dan het linker...hebben julli enig idee waar dit door komt? Voor zo ver ik weer zijn de units niet vervangen en branden verder alle ledjes die er in zitten. Ik schat het verschil op ongeveeer 25%, dus zeker op te merken. Mocht er meer info voor nodig zijn, please ask Groetjes!
  13. dacht dat ik dat al had gedaan op ik rij, ik ben topic :S
  14. Nou, het is niet vaak dat ik trots op mezelf ben, maar deze keer zeker wel! Het probleem is verholpen en alle updates (firmware en nieuwe nav kaarten) zijn geïnstalleerd en werken! Hoe heb ik het voor elkaar gekregen? Nou, eigenlijk gewoon geduld en goede kwaliteit cd's. Na de swl_fix.iso en andere swl cd's in het apparaat gevoerd te hebben zonder succes ben ik naar de PON dealer gegaan waar ze voor €50,- wel een update wilden doen....bleek helaas ook niet te werken waarna me werd aangeraden heb apparaat op te sturen voor reparatie kosten €650,- . Voor dat geld wilde ik het zelf nog een keer proberen. Ik naar de blokker gegaan en de duurste cd-r's gehaald die ze hadden (Philips CD-R 700mb) €5,99 per 10 stuk. Daarna heb ik de sw file van de laatste vastgelopen update nogmaals gebrand en in de RNS510 gevoerd. Vervolgens ben ik gaan rijden (dagelijkse dingen) en na 50x in en uitwerpen was daar opeens een laad scherm! In dolblije extase ben ik toen naar huis gereden om de SD kaart voor de navigatie in te voeren. 30 mins wachten en presto....update klaar, cd werd uitgeworpen en het apparaat startte op, kan het nog steeds niet geloven Mocht je dus aan al die updates beginnen.....koop een set goede cd's voor het branden en bedenk, is het echt de moeite waard om €650,- risico te lopen....dat gezegd..wel mooi zo een 32GB SD kaart voor de muziek . Iig bedankt voor de ideeën eerder in deze post.
  15. Goede morgen RNS510 liefhebbers ????, ik ben Alex en rijdt zeer trots sinds september een VW Passat uit 2009, ik heb een probleem met mijn unit die vast zit in de update mode. Na succesvol de firmware van 1100 naar versie 2720 te hebben geupgrade dacht ik ook de navigatie kaarten naar v13 te upgraden via de cd/sd methode. Het werkte perfect tot er een read-error ontstond en de update een time-out kreeg. Na 60 mins heb ik de setup-eject-info combo gebruiken waarna get bericht: System Not Able To Start, Insert SWL Disk met het mooie vw logo weer wordt gegeven. Nu heb ik verschillende SWL discs er in gedaan, maar die worden steeds in en uit geschoven door het apparaat. Wat te doen? Hopelijk heeft iemand een idee. Ik hoor het graag!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden