Ga naar inhoud

Mark77

Members
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Mark77

Profile Information

  • Plaats
    Tiel
  • Naam
    Mark

Mark77's Achievements

3

Community reputatie

  1. De app werkt alleen op een android toestel, volgens mij kan het niet op een iPhone doordat je in iOs niet 'in de achtergrond' kan gaan luisteren naar bluetooth verbindingen.
  2. Ik heb mijn appje toch maar gratis gemaakt Iedereen die makkelijk zijn/haar Wifi wil aanzetten bij het starten van je auto kan het gebruiken.
  3. Het werkt voor elke bluetooth verbinding die je (automatisch) opzet, dus ook voor oudere. Werkt wel alleen op Android. Dat kan natuurlijk ook, maar ik vond het leuk om het zelf te maken
  4. Voor alle Passat rijders die elke keer hun Wifi hotspot aan moeten zetten om hun auto internet te 'geven' heb ik een Android appje gemaakt die automatisch je hotspot aanzet als er verbinding is met je bluetooth carkit. Een keer de app draaien, aanzetten, kiezen wat de bluetooth verbinding van je auto is en klaar! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zilverline.thecarapp Het kost wel 1,29 , dus ik weet niet of de admins dit okee vinden, maar anders hoor ik het wel. Mijn Passat heeft nu automatisch internet toegang en dit lijkt me ook handig voor anderen. De wifi hotspot kost wel wat stroom, dus het beste is om wel je telefoon met een kabel op te laden.
  5. Hij is binnen! Eindelijk, de leasemaatschappij wilde het contract niet eerder laten stoppen en toen was de dealer ook nog vergeten de auto op kenteken te laten zetten. Gelukkig kon ik afgelopen woensdag hem ophalen. Gisteren nog even een app gemaakt om automatisch mijn Wifi hotspot aan te zetten als ik in de auto zit, dus dan gaat dat ook vanzelf
  6. Vandaag gehoord dat de mijne bij de dealer staat. Nu maar hopen dat ik hem snel kan afhalen!
  7. Hier ook productie week 20, levering week 24
  8. Of de werkelijke bestellingen vallen erg tegen, over 5 weken rijden in een nieuwe auto lijkt me toch wel erg prettig PS. ik heb wel de Active Info Display, zag er toch wel erg mooi uit
  9. De dealer durfde het nog niet met zekerheid te zeggen, maar ook voor mijn Passat staat de voorlopige productiedatum op week 20. Over een week of 3 zou hij het zeker weten.
  10. Dus 20 weken van bestelling tot levering, klinkt in ieder geval een stuk beter dan mijn 26 weken Ik ga ook eens navragen of er al iets meer bekend is over mijn leveringsdatum.
  11. Dank voor de update! Blijft wel bizar dat het zo ondoorzichtig is hoe dat productieproces verloopt. Ik begrijp wel dat je een klant liever goed nieuws brengt dan slecht nieuws, maar ik zou het liefst zelf willen opzoeken wanneer hij gepland staat en waar.
  12. Dus twee weken eerder. Ik heb drie weken later besteld, zou mooi zijn als ik toch nog in de Juni batch zou komen. @@wel heb jij ook al een eerdere datum te horen gekregen?
  13. Ik heb op 10 maart een Passat variant GTE besteld, verwachtte leverdatum is 9 september (gelukkig wel 2016...)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden