Ga naar inhoud

Pb7

Members
  • Aantal items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Over Pb7

Profile Information

  • Plaats
    Woerden
  • Naam
    Paul lamers

Pb7's Achievements

21

Community reputatie

  1. Pb7

    Schokkende motor b7 1.4 tsi

    Jij ook natuurlijk robbie mijn steun en toeverlaat. Dank je wel maat voor de gouden tip. ????
  2. Pb7

    Schokkende motor b7 1.4 tsi

    Ben net gebeld . Door van beynum. Ik krijg de diagnoge kosten niet terug van de volkswagen service. Maar aangezien mijn verhaal. Pakt van beynum het zelf op . Om mij tevreden te stellen. En gaan hun het zelf vergoeden . De taxi kosten worden wel vergoed door volkswagen service. Dus ik krijg alles vergoed. ????
  3. Pb7

    Schokkende motor b7 1.4 tsi

    Ja ik kan ook uitlezen met vcds. Maar niet op vakantie.Maar hij gaf geen foutmeldingen . Hij heeft rijdend gelogd. Kwam er toen achter dat de onstekingswaarden niet klopte.. ik weet niet of je gechipt bent . Maar hij zag wel dat hij iets inhoud, maar dat lag aan de brandstof. Ik moest eigenlijk super gaan tanken . Veel beter voor de motor.
  4. Pb7

    Schokkende motor b7 1.4 tsi

    Vorige week was ik op vakantie in duitsland. Begon mijn motor te schokken en te stotteren bij volgas geven. Ik had recht op mobiliteits service van volkswagen.uiteindelijk was mijn auto bij een dealer in Duitsland terecht gekomen . Diagnose gesteld turbo kapot . Kosten 1100 euro. Ik vertrouwde het niet heb de auto meegenomen 130 euro lichter plus 45 taxi kosten geen gratis leenauto gehad en een kutvakantie. Ben wat gaan vragen uiteindelijk bij Vdub uitgekomen. Dus ik ben bij gisteren bij zijn bedrijf geweest. VAG performance center. Mathijs heeft me super goed geholpen rijdende log gemaakt . Uiteindelijk 4 nieuwe bobines en bougies probleeem opgelost. Had ik toch gelijk dat ik ze me probeerde te naaien. Had ik daar een nieuwe turbo gekocht was mijn probleem nog geen eens opgelost.ik vond het ook al raar 2 maanden geleden bij mijn huidige dealer, dat ze bij een grote beurt niet de bougies standaard vervangen. Dus ik heb gisteren mijn beklag gedaan daar. Rekeningen ingediend heb wel recht op de taxi kosten . dat andere gaan ze nog kijken wat ze ermee kunnen doen . Kortom laat je niet lokken naar een garage toe te komen vanuit de VW mobilteit service. dan heb je geen gratis diagnose stellen! Alle heil en gratie voor @@Vdub.
  5. Hey, Ik heb een ook een 1.4 tsi van 2011. Toen ik hem net gekocht had. Kwam ik er achter met een koude motor dat hij 20 sec tikte (ratelde) 2 weken later al bijna een minuut. Hij mag maar 2 3 sec tikken ja . Ben toen naar de dealer geweest. het was de ketting . Het viel nog voor 70% onder de garantie van volkswagen moest 220,- betalen . Toen heb ik die man gebeld waar ik de auto gekocht had of hij het goed vond dat ik de auto liet maken . Hij zei ja is goed natuurlijk en heb het geld van hem terug gekregen .
  6. Ow wat ben ik weer blij met een loeiende ventilator ???? Bedankt buurman voor dit mooie verslag en andere forumleden natuurlijk ook voor jullie reacties en hulp. Helemaal happy
  7. Loopt de bedrading van de clima naar de kachelweerstand . Kan de climatronic ook kapot zijn want ik heb ook, als ik hem op 19 graden zet . Blaast tie al warme lucht van zeker 21 graden
  8. Ja die lampjes doen het allemaal harder zachter
  9. Ow ja die b6 was van jou ja ????????????
  10. Ik heb het dus bij een b6 gezien maar die is origineel highline . De mijne doet het dus niet. Maar je instapverlichting heeft er niks mee te maken. Ik bedoel dat het allemaal aangaat zonder een deur te openen . Alleen met de sleutel ontgrendelen. Ik moet eerst sleutel in het contact duwen. Gaat de binnenverlichting uit en de rode dashboard verlichting aan raamschakelaars etcetera.
  11. Heb jij een b7? highline zeker ??
  12. Das de presentatie van je auto???? Als je s'avonds weg gaat en je doet je auto van het slot dat alle rode lampjes in de auto ook meteen aan gaan . Het is een stukje van je coming home leaving home. Ik wil gewoon graag weten of dat bij een b7 ook aan te zetten is .
  13. Ik bedoel als je s'avond je auto open doet met de sleutel. Gaan mijn koplampen aan en binnenverlichting . Maar ik wil dat dan ook de raamschakelaars alle knopjes tellernaalden gaan branden
  14. Hey, Weet iemand hoe je bij een b7. De interieurverlichting aan kan zetten? Dat bij openen met de sleutel aan gaat . De leaving home werkt wel goed dus de koplampen gaan aan. Ik heb bij een b6 gezien dat dan ook de interieurverlichting mee aangaat.Dat wil ik ook!!! Moet ik dan nog aan een bepaalde gateway voldoen ??? Ik heb namelijk een comfortline. Groet , Paul
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden