Ga naar inhoud

GOOFYV5

Members
  • Aantal items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over GOOFYV5

Profile Information

  • Plaats
    Harderwijk
  • Naam
    Marcel

GOOFYV5's Achievements

1

Community reputatie

  1. Ik weet het Vdub zal eens rondneuzen wie daar toe bereid is. Wil zelf ook vagcom aanschaffen altijd makkelijk en nu ik er een audi bij heb en veel vw vrienden dus altijd handig alleen de vraag is welke is makkelijk in gebruik mooiste in combi met tablet.
  2. Hij moet opnieuw uitgelezen worden voor de exacte codes. De auto staat momenteel in België Brecht onder Breda bij mijn vriendin. Kom zelf uit Harderwijk durf de gok niet te nemen om er mee te rijden als het wel de ketting is kan ik nog meer schade veroorzaken en nu is rest van motor nog goed
  3. Ik ken de 2.0 niet is die hetzelfde als de 1.8 die ken ik wel en daar gaat de klepdekselpakking wel is van lekken bij de bougies de binnenkant dus dan lopen de gaten van bougies vol met olie dat geeft op ten duur problemen en lijkt of je veel olie verliest
  4. De specifieke foutmelding zou ik bij de garage moeten vragen hij geeft melding dat er een vacuüm lek zit. Melding op remsysteem en melding in het luchtinlaat systeem. Motor loopt stationair onregelmatig zodra je gas geeft loopt hij goed ketting hoor je niet en de kleppen hoor je niet tikken. Volgens garage is hij 1 tandje verschoven of een geleider van ketting is kapot waardoor nokkenas stand veranderd is en er kleppen open blijven staan met gevolg dat hij stationair geen druk opbouwd. Alle slangen zijn getest op lekkage en alles er rondom ook wat betrekking heeft op de vacuüm. Verandering gebeurde acuut auto goed weggezet na rit geen problemen wil er weer mee weg en probleem is er
  5. @@bandenman ben benieuwd wat je daarvoor vraagt moet eerst op zoek naar plaats waar ik kan sleutelen zal dit zelf moeten doen om kosten te besparen arbeidsloon is in garage niet mis dat is voor deze klus de de grootste kostenpost. Heb de passat nu van de weg en tijdelijk een audi avant 1.8 20v. Kan dus rustig de passie onderhanden nemen. Hoor graag van je kan ik de kosten op een rij zetten.
  6. Hallo het gene waar je als laatste aan denkt als v5 rijder is mij toch overkomen. Het begon volgens de garage met een vacuüm lek maar het blijkt de distributie ketting te zijn. Vond het een heel vreemd verhaal ketting nog nooit gehoord liep altijd als een naaimachine maar toch schijnt hij versprongen te zijn. Waardoor er nu geen druk opgebouwd wordt en de vacuüm niet meer klopt. Dure grap en wordt goed nadenken auto is nog wel goed heeft 250000 km gelopen en alles functioneert nog (comfortline) vreemde is motor loopt wel alleen stationair beroerd en hij tikt niet ketting hoor je niet en melding vagcom is vacuüm lek. Zodra je rijd loopt hij goed. Misschien dat er iemand nog tip heeft.
  7. In Kampen of Genemuiden zit bedrijf die de originele namaakt voor schappelijke prijs
  8. Nummer moet hetzelfde zijn dan kan het ik heb zelfde probleem gehad en alleen computer omgebouwd en pomp laten zitten. Op you tube zie je hoe het moet maar werk voorzichtig en hou vooral alles goed schoon
  9. Denk dat je per ongeluk iets verkeerd hebt gezet in de radio. Bij de meeste kun je selecteren welke uitgangen je wilt gebruiken speakers of line uitgangen. Daar zal iets verkeerd staan. Als je een pioneer hebt dan kun je voor en achter selecteren via de speakers of line of gecombineerd of alleen hoge tonen of alleen lage tonen.
  10. Hoi Johan56 heb je de automaat al eens laten uitlezen misschien dat daar het probleem zit met traag schakelen. Bij mij was probleem dat ze de olie niet goed ververst hebben na beurt te weinig olie in de bak dan. Opnieuw laten doen en nu is het goed schakelt weer lekker en reageert snel en bijna zonder dat je hem voelt.
  11. Ah oké Dank je daar had ik nog niet aan gedacht. Zit nieuwe accu in waar dat niet nodig is laat slangetje mooi zo zitten om lekkage te voorkomen.
  12. Hallo ik heb even een vraagje. Las veel over lekkage en ben dus preventief te werk gegaan en alles goed schoon gemaakt onder de accu. Nu zag ik een doorzichtig slangetje bij de rem bekrachtiger uit de onderkant van die ruimte komen met een zwart hoekje er aan. Hoort dat ergens aan vast of hoort dat los te zitten. Gezien dat zwarte aan einde slangetje hoort het ergens op.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden