Ga naar inhoud

stevedem

Members+
  • Aantal items

    113
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over stevedem

Profile Information

  • Plaats
    Nieuwegein
  • Naam
    steve de m

stevedem's Achievements

26

Community reputatie

1

Community Answers

  1. dat zei hij er niet bij he..... hij had het over een 3bg fully loaded...... niet over een hier nooit geleverde exclusive anyway, ik ga het wel zien.... moet er uiteindelijk toch vanaf, 4 auto's voor de deur is echt wat overdreven straks. want ik heb ook een oldtimer golf cabrio op het oog voor erbij.....
  2. nu heeft de mijne wel de helft minder kilometers, en 1 jaartje ouder. Ach we gaan het wel zien...| Zal tzt de advertentie ook hier gaan plaatsen.
  3. kan je dit niet bij VW zelf navragen in DLD ? Ik neem aan dat ze ergens wel een database hebben met daarin alle VIN nummers die niet uitgeleverd zijn, test voertuigen zijn geweest etc.... Ergens moet in hun systeem dit nog wel terug komen lijkt mij,
  4. eerliljk gezegd heb ik er ook een hard hoofd in dat ze 4250 of meer op gaat brengen... Dealeronderhouden of niet.... je moet net iemand treffen die daar de meerwaarde van inziet... Maargoed, we zullen het over een paar weken weten, dan zet ik hem te koop.
  5. Zomoto geeft 4400 aan... Daar kan ik op zich mee leven, excl radio, w8 verlichting en shades.... die verkoop ik dan wel los.
  6. stevedem

    Verkoopwaarde ?

    Ik krijg over 1 a 2 maandjes een auto van de zaak, het word een youngtimer, zodat de bijtelling erg laag is, en qua auto word het een BMW 530d Maar 3 auto's word wat veel, dus ik denk eraan de passat te verkopen. Maar wat is die ongeveer nog waard ?? Het is een 3BG variant uit 2004, 2.0 20v Arctic uitvoering 172dkm gelopen NAP APK tot 02-2017 Dealeronderhouden, alle boekjes netjes afgestempeld. In februari dit jaar voorzien van grote beurt, nieuwe distributie etc. vacuum slangen en leidingen zijn nieuw, sensors etc nieuw. bakolie vervangen. Auto rijd als een zonnetje... Naast de standaard opties zoals clima en electrische ramen voor en achter zit er Cruise control op, licht en regensensors, comminghome/leavinghome module, Privacy shades rondom, W8 interieur verlichting, Trekhaak.. Ik zie namelijk online prijzen van 2500 tot 5500..... maar wat is nou de reele waarde ? Dit is geen verkoop advertentie.... die plaats ik later nog wel zodra ik een datum weet wanneer ik de bedrijsauto krijg...
  7. ik heb een superb 1.8 T automaat gehad, die kreeg ik met moeite op de 1 op 9 gemiddeld met veel snelweg en cruiscontrol op de 120. bij 75% binnenwegen was het 1 op 7.9 De 1.8 T lust nou eenmaal een slokje extra
  8. Ik heb die achteruitrij leds ook... ideaal, een bak licht.... en in het donker achteruit inparkeren is geen punt meer, je ziet alles.
  9. ligt aan type blok. Bij de 1.8 en 2.0 20v loopt er een deel onder je luchtinlaat door, die moet je verwijderen om je carterventilatie te moeten vervangen als ik het goed heb.
  10. ziet hij de flitspalen niet als POI's ? Met andere woorden, moet je die niet aanvinken in je lijst met POI's ?
  11. tank leeg, gemiddeld 9.1 liter op de 100.... met 60% a 70% binnenwegen..
  12. Ok, bij mij ligt die verhouding iets anders. maar vooralsnog lijkt de auto nu wat zuiniger als ik op de vebruiksmeter afga. Eerst maar een vol tanken en weer leeg rijden, dan weet ik het zeker.
  13. en hoeveel % snelweg kilometers maak jij ?
  14. er is een temp sensor en de LMM vervangen. Verbruik lijkt nu iets gunstiger, van 11,4 L op de 100 naar 10.6 Weet iemand of je nog iets moet resetten van de ecu oid ?
  15. Gisteren kon ik me auto pas wegbrengen, ik had een volle tank leeg gereden, 440km a 53 liter... is een verbruik van 1 op 8.3 Toen ik hem gisteren bracht, en dit aangaf zei hij doodleuk, ow dat is vrij normaal voor deze wagen... 2.0 20v Dat lijkt mij toch niet.... Ik ben een rustige rijder, en rij ook nog eens 50 tot 75% snelweg en 80km weg op de cruise control. Maargoed, ze gingen hem helemaal nakijken, incl rook test om te zien of er ergens valse lucht getrokken word.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden