Ga naar inhoud

BobR

Members
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over BobR

Profile Information

  • Plaats
    Sint Joost
  • Naam
    BobRohs

BobR's Achievements

0

Community reputatie

  1. Beste, Ik zit sinds een tijdje met een probleem en heb nog altijd niet de reden kunnen achterhalen wat de oorzaak hiervan is. Zit nl met het volgende, mijn deurspeakers onder in de deur vielen ineens weg. Hiervan doet op dit moment het nog maar eentje, terwijl gek genoeg de tweeters allemaal nog werken? ik mijn radio op laten sturen door media markt om te laten repareren (omdat ik vermeende dat dit misschien de oorzaak had kunnen zijn) maar hiermee is het probleem niet opgelost. Heeft iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn? of iemand wat hetzelfde probleem heeft gehad? Ik hoor het hier graag! Mvgr, Bob
  2. autoradio ga ik morgen eens proberen met een andere.. en heb een kenwood radio, maar ik ga nog maar eens een keertje door mijn instellingen heen om te kijken of er misschien ergens wat fout staat dan.. heb de afgelopen dagen nog gezocht maar helaas niks gevonden. Bedankt voor de tips!
  3. Beste, Sinds gisteren zit ik met een vrij vervelend probleem, namelijk het volgende. Onder het rijden was ik mijn equalizer van mijn radio een beetje aan het instellen, en terwijl ik deze aan het wijzigen was viel me plotseling al het geluid van mijn deurspeakers weg! de tweeters werken nog gewoon, maar alle 4 de deurspeakers zijn allemaal weggevallen! iemand enig idee hoe ik dit zou kunnen oplossen en waar de fout zou kunnen zitten? Alvast bedankt voor de respons!
  4. zelfde probleem hier ook! maar als het s'avonds afkoelt is deze weer leesbaar!
  5. Hallo, ik zit met de vraag of ik op mijn passat 3b uit 2000 via een vagcom running lights aan/uit kan zetten. heb er hella xenon koplampen inzitten. Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden