Ga naar inhoud

S.Daan

Members
  • Aantal items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over S.Daan

  • Verjaardag 31-08-1990

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Ulft
  • Naam
    Daan

S.Daan's Achievements

10

Community reputatie

1

Community Answers

  1. Hij is volgens mij niet verder verlaagd dan standaard. Ik ga er dus vanuit dat het past. Bedankt voor jullie reacties!
  2. Kort vraagje, Ik kan een setje velgen van iemand overnemen. 18 inch 5 spaaks Audi velgen met 235/40 R18 banden. (steek 5x112) Gaat dit passen op een passat 3BG sportline bouwjaar 2004? Liggen nu 17 inch velgen onder met 225/45/r17 banden. Auto: Passat 3BG V5 170 pk. Hoor het graag.
  3. Heb er zojuist met een draad doorheen geprikt. Echter kwam er geen prut onder uit? Ook stond er geen water in het zwarte trechtertje. Misschien dus toch niet verstopt? Wat betreft het filter, ik heb het filter eruit gepakt en alles was droog. Het zwarte kunstof bakje waar het filter in ligt heb ik er nog niet uit gehad. Moet ik het zwarte kunstof bakje eruit halen om te zien of de schuimrubber pakking nog intact is?
  4. Hi Vinnie, Bedankt! Het interieur filter is helemaal droog en er omheen ook. Zojuist de auto 15 minuten laten lopen met de Airco aan en geen drupje water onder auto. Wellicht de Airco afvoer verstopt? Iemand tips hoe ik deze kan ontstoppen?
  5. Beste Forumleden, Ik heb een vraag. Zojuist bij het schoonmaken van mijn Passat Sportline 3BG uit 2004 merkte ik dat de vloerbekleding onder de bijrijdersstoel nat was. Na nader onderzoek bleek dat er onder de vloerbekleding (aan de achterkant van de bijrijdersstoel) een flink plas water stond. Nu heb ik het dashboardkastje eruit gehaald om te kijken waar het vandaag kon komen, nu viel het volgende mij op. Ik zal het zo goed mogelijk proberen te omschrijven. Achter het dashboard kastje zit een soort zwart rubberen met schuimbedekte flap (schuim zit aan de binnenkant en zie je dus niet, volgens mij zit deze flap tegen het schutbord aan). Het schuim aan de binnenkant van deze zwarte flap is zeiknat. Op de foto's heb ik het omcirkeld. Kan het zo zijn dat het water van achter het dashboardkastje naar onder de bestuurdersstoel loopt? Ik ben erg benieuwd waar dit water vandaan kan komen. Hebben jullie een idee? Ik heb onder de accu gekeken, maar daar staat geen water en is het droog. De vloermat die onder de bijrijdersstoel lag was ook wit uitgeslagen. Hopelijk kunnen jullie mij helpen. Alvast bedankt. Groet, Daan
  6. Ik heb ongeveer 1,5 maand geleden een 2.3 V5 gekocht. Heerlijke auto. Ik had het geluk dat bij 180.000 door de DSG dokter een ketting revisie is uitgevoerd en de koppeling is aangepakt. Wat vervelend van de zwarte 1.8T ziet er op de foto redelijk netjes uit! Succes met de zoektocht!
  7. Opgelost inderdaad. Bedankt voor jullie snelle reacties! Veel kennis hier op het forum
  8. Zodra ik het knopje ECON indruk stopt de fan met draaien.
  9. Zover heb ik nog niet gekeken. Het viel me op wanneer ik uitstapte ik een fan op aardige rpm hoorde draaien. Wanneer ik de motor uitzet draaien deze ook niet door.
  10. Sinds kort ben ik de trotse bezitter van een passat 2.3 v5. Wat mij opvalt is dat de fan voor de koeling van de motor snel aanslaat (ook met dit koude weer). In de auto hoor je hier niks van maar buiten de auto hoor je de fan dan wel draaien. De motor blijft overigens wel mooi precies 90 graden. Is dit normaal?
  11. Hallo, Ik heb even kort twee vraagjes. Aankomende donderdag kan ik mijn volkswagen passat variant 2.3 v5 ophalen. Nu zag ik dat er op de achterbumper aardig wat krassen zitten (de vorige eigenaar had honden). Ik heb op internet al even gezocht naar rvs bumperlijsten maar kan deze zo 1,2,3 niet vinden. Hebben jullie hier ervaring mee? Zo ja, welke raden jullie aan. (Eventueel mag kunststof ook) Daarnaast zag ik dat de asbak (achterin) ingebouwd in de middenconsole mist. Ik kan deze ook niet vinden op het internet. Welke asbak moet erin en hoe heet dit onderdeel? Het viel me op dat hier ook een 12V aansluiting bij zat? Ik hoop dat jullie mijn vragen kunnen beantwoorden! Alvast bedankt. Gr, Daan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden