Ga naar inhoud

FN1362

Members+
  • Aantal items

    29
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over FN1362

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Oss
  • Naam
    Frank Niels

Recente bezoekers van dit profiel

701 profielweergaven

FN1362's Achievements

4

Community reputatie

  1. In m'n vorige Passat (2015) met Discover Pro kon ik bij het zoeken naar bijvoorbeeld een restaurant aangeven "in de buurt", "langs de route", "bij bestemming", etc. In m'n huidige (2020) met Discover Pro (MIB3) vindt ik alleen nog maar een zoekbalk waar ik een naam kan ingeven. Iemand een idee of en hoe deze keuze nu te maken is?
  2. Zijn er al mensen op dit forum die ervaring hebben met de geupdate B8? Ik heb de mijne pas besteld. Variant Elegance Business R en ben met name benieuwd naar ervaringen met het nieuwe media en navigatiesysteem MIB III. Levering week 16. Op Nederlandse forums kan ik eigenlijk niets vinden. Op motor-talk.de staat wel het een en ander. Ik ben bijvoorbeeld benieuwd of er al een oplossing gevonden is om zelf POI's te importeren. Deze mogelijkheid schijnt niet standaard vanaf VW aangeboden te worden, zoals het wel op mijn huidige auto, model 2015 met Discover Pro is. Daarnaast schijnt de eSIM verbinding niet altijd stabiel te zijn. Maar dit kan ook liggen aan de slechte 4G dekking in Duitsland. Frank
  3. Zoek hier even op. Krijg de link helaas niet gekopieerd. Vaste flitspalen navi installeren Discover Pro?
  4. Probleem is opgelost. Na nachtje stilstand alles werkend.
  5. Android Auto een tijdje niet gebruikt. Nu opnieuw op m'n telefoon geinstalleerd. Na koppelen aan de auto start deze echter automatisch mirror link. In het Menu is ook alleen nog het Mirror link logo zichtbaar. Apple car plar en Android Auto zijn grijs. Bij voorkeur verbinding heb ik wel Android Auto aangeklikt. Iemand een idee hoe ik deze voorkeur kan verwijderen zodat ik wel Android Auto kan kiezen?
  6. Het lijkt erop dat een recente update deze manier van ooi toevoegen heeft geblokkeerd. De kaart updaten gaat nog wel. Poi toevoegen alleen nog via de Carnet website. Zie mijn vorige reactie.
  7. Ook ik kreeg geen poi's meer toegevoegd via de SD kaartoptie. Bestanden waren akkoord, maar toch kreeg ik de foutmelding dat er niets gevonden was. Ik las echter dat het nu via Carnet https://www.volkswagen-car-net.com/portal/web/guest/login ook mogelijk zou moeten zijn je bestandje met poi's naar je auto te uploaden. Vandaag geprobeerd en werkt inderdaad! Onder het tabblad Guide & Inform kun je gewoon de originele bestanden (.asc, .csv, .gpx, .kml/km) uploaden met een eigen fotobestandje. In de auto kun je ze vervolgens via het optiemenu onder navigatie ophalen. Alle poi bestanden worden tegelijk opgehaald en overschrijven alle bestaande bestanden in de auto. Ik weet alleen nog niet hoe ik een geluid moet laten horen bij het naderen van een flitspaal. Mis deze optie in het menu op de Carnet website. Wellicht dat iemand anders dit wel weet.
  8. Ondertussen een andere telefoon S6. Android Auto werkt goed. Alleen start deze op de telefoon automatisch op zodra ik de USB aansluit. Dit is natuurlijk niet altijd gewenst wanneer je alleen wilt opladen. Enig idee hoe dit in te stellen is? Alternatief is natuurlijk opladen via USB in armsteun maar dit vindt ik minder praktisch.
  9. In de bijlage enkele screenshots. Een korte beschrijving: Eerst maak je de Tasks aan. Bedenk zelf een naam, bijvoorbeeld Hotspot aan. Klik op de + en kies bij zoeken Wifi Tether. Selecteer On. Daarna nog een task aanmaken, maar dan Wifi Tether off kiezen. Daarna maak je een profile aan. Kies in het profile voor State, Net, BT Connected. Dan klik je op het zoekglas achter Name en selecteer je de naam van je auto. VW BT .... Dan de Task Wifi Tether on selecteren. Het tweede profile maak je op dezelfde manier aan. Maar na het kiezen van de naam van je auto klik je onderaan het vakje Invert ook aan. Daarna kies je als Task voor Wifi Tether off. Eventueel kun je hier ook nog een extra Task onder aanmaken. Wifi weer aanzetten.
  10. Als je een Android telefoon hebt kun je de App "Tasker" downloaden. Daarmee kun je deze acties zoals hotspot in en uitschakelen zodra je telefoon verbinding maakt met je auto automatiseren. k heb hem zo ingesteld dat zodra de telefoon verbinding maakt met de auto via Bleutooth de hotspot verbinding geactiveerd wordt. Na het uitstappen wordt deze weer uitgezet en de Wifi weer aangezet. Werkt meestal goed.
  11. ? Wat bedoel je met RTFM + Google? Als ik via USB koppel (via de armsteun) wordt er ook geen apparaat gevonden. Kan dit komen omdat de S4, in tegenstelling tot de S3 en S5 ook niet geschikt schijnt te zijn voor Mirror Link?
  12. Ik heb deze app op mijn S4 geinstalleerd. Alleen na koppelen met de auto (bleutooth) zie ik geen apparaat in het menu. Moet je soms perse via USB verbinden? Welke aansluiting? Onder het display of in de armsteun?
  13. Is er iemand die ervaring heeft met de Samsung Xcover 3 in combinatie met de dataverbinding via Car-Net? Heb nu een S4. Dit werkt probleemloos, maar krijg binnenkort een andere telefoon en kan nergens vinden of deze ook als hotspot kan werken. Heb geen premium telefoon voorbereiding op m'n Discover pro. In de lijst op volkswagen.nl/telefoonkoppelen staat deze telefoon niet. Daar wordt voord e S4 trouwens aangegeven dat deze ook niet zou werken omdat het geen rSAP Bluetooth protocol zou ondersteunen. Dit klopt dus blijkbaar niet. App-Connect werkt op de S4 niet, maar vindt ik ook niet nodig. Gaat mij puur om de file info via car-net.
  14. Kijk even welke versie er nu weergegeven wordt. Moet nu 2016/2017 aangeven.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden