Ga naar inhoud

bandy

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over bandy

Profile Information

  • Plaats
    Capelle aan den IJssel
  • Naam
    bas

bandy's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ok ook gewoon via CAN dus. Dus heel kort door de bocht gezegd kan het of een zekering of de regeleenheid zijn... De kans dat hij niet via CAN "wakker gemaakt wordt" lijkt me vrij klein. Er zijn geen zwakke punten bekend hiervan? Iemand die eventueel een elektrisch schema (stekker bezetting) heeft hiervan?
  2. Memory functie is aanwezig. Dus even voor mijn verbeelding (ben zelf niet bekend met VW) zit er een regeleenheid onder de stoel die een +30,+15,31 en eventuele verbinding met het netwerk van de auto heeft? Dus de motoren worden vanuit de regeleenheid van spanning voorzien? Of zijn deze allemaal los gezekerd?
  3. Dus als ik goed begrijp wordt de stoel van spanning voorzien door 1 stekker? . Er hangt niet 1 regeleenheid onder de stoel waarvandaan alles wordt aangestuurd?
  4. Hallo, Ik heb een vraag, een kennis van mij heeft een Passat CC uit 2011 gekocht. Nu werkt van de bestuurdersstoel geen enkele elektrische functie ( verstelling e.d) . Ik heb de auto nog niet gezien en dus is dit ook meer voorinformatie. Mijn vraag is hoe worden deze functies aangestuurd, is dit via 1 regelapparaat (waar mogelijk geen spanning op staat) en of krijgen de motoren allemaal een losse spanning via zekeringen? . Is er iemand die mij aan wat informatie kan helpen ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden