Ga naar inhoud

Johan56

Members+
  • Aantal items

    100
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Johan56

  1. Johan56

    Afscheid

    Nee Vdub het is een 3.6 V6 en geen diesel dus zal weinig VW in zitten.
  2. Johan56

    Afscheid

    Kleur is inderdaad zilver maar heb nog nooit van Gendringen gehoord. Zou niet weten waar dat is.
  3. Johan56

    Afscheid

    Heren, Bij deze mijn afscheid. Heb mijn Passat weggedaan en ben nu in het bezit van een Cadillac CTS. Of kan ik hier ook met problemen met een Cadillac terecht? Groetjes, Johan
  4. Johan56

    Lekkage?

    Geen probleem Petroman, no hard feelings hier hoor.
  5. Johan56

    Lekkage?

    Niet gelijk zo Petroman. Mijn monteur van garage het hoekje hoeft niet altijd overal geld voor. Koste me dus niks. En voor alle duidelijkheid, het zijn geen Beun Haas figuren. Hij heeft wel degelijk precies verteld wat hij gedaan heeft, heb het alleen niet opgeslagen wat dan weer slordig van mij is.
  6. Johan56

    Lekkage?

    Lekkage waarschijnlijk opgelost. Ze hebben iets schoon gemaakt, geen flauw idee wat en sindsdien heb ik geen beslagen ramen meer. hou het nog in de gaten want de garage was er niet zeker van dat het de oplossing is maar volgens hun iets wat wel vaak voorkomt bij de VW.
  7. Johan56

    Lekkage?

    Heren bedankt, hier kan ik wat mee.
  8. Johan56

    Lekkage?

    Even voor mijn duidelijkheid. Met deurpakking bedoel je niet de deur rubber?
  9. Johan56

    Lekkage?

    Heren, ik kwam er gisteren achter dat de vloerbedekking achter de bestuurders stoel nat is. Lekkage dus. Had al een paar weken beslagen ramen bij nat weer zonder dat ik een meter gereden had. Moet nog onder de auto kijken of ik een gat in mijn bodem hebt maar kan het zo zijn dat daar een ontwaterings dop hoort te zitten? Want kan me niet echt voorstellen dat er een gat in mijn bodemplaat zit zit. Passat v6 4motion automaat bj.2000
  10. Johan56

    kachel

    Sorry, Passat V6 4 Motion Automaat (Tiptronic) Sedan BJ 2000
  11. Weet niet of het nog actueel is dit draadje maar ik heb exact dezelfde auto alleen met 3 ton op de teller. Ook de mijne schakelde klote en bonkte. Had ook nog wat andere klachten die door een garage verkeerd waren uitgevoerd. Bandeman zag er wel brood in en heeft de auto tip top in orde gemaakt. Versnellingsbakolie was blijkbaar nog nooit vervangen, kwam stroop uit. Nieuwe olie, prima schakelend bakkie hoor. Voor de rest rijd ik er nu drie jaar in en op wat slijtage probleempjes met kleine dingetjes geen problemen met deze auto.
  12. Johan56

    kachel

    (Nog) geen klacht op dit moment heren. Had gisteren bijna geen warme lucht uit de kachel en met dat slechte weer was dat niet zo prettig. Ben gaan zoeken hier op het forum en vond nog een paar oude draadjes met bijbehorende tips. Heb de boel een reset gegeven en nu gaat het al een stuk beter. Kreeg wel storingscode 02 en dat zou staan voor een defect stelmotortje. Binnenkort maar ff laten vervangen. Wel een paar stomme klote storingen de laatste dagen hoor. Overslaan motor, nieuwe bougie kabels geplaatst......opgelost. Achterklep die niet meer op slot wil. Moet nog gerepareerd worden. Nu kachel er bij. Moet nog gerepareerd worden. Afgelopen week 4 nieuwe banden. Dag later bonk in 1 van de banden. Na laten kijken bij de bandenboer, was gelukkig alleen maar een stukje plastic in 1 van de groeven. Opgelost. Wie zou er, tegen vergoeding uiteraard, iemand die er verstand van heeft misschien het slot van de achterklep en het stelmotortje van de kachel willen vervangen.
  13. Johan56

    Achterklep

    Jezus Worfje, Dat zijn een hoop piefjes en pafjes en draaden voor zo'n lullig slot zeg. Ziet er ingewikkeld uit. Maar wel tof dat je dat voor me op zocht man.
  14. Johan56

    Achterklep

    Lijkt mij ook want ook met sleutel werkt het slot niet.
  15. Johan56

    Achterklep

    Sedan. Volgens mij heb je geen 4 motion 6 cyll variant.
  16. Johan56

    Achterklep

    Deuren gaan allemaal op slot, alleen achterklep niet.
  17. Johan56

    Achterklep

    Hallo heren. Heb een tijd geen raad nodig gehad maar liep vandaag toch tegen een gek probleem aan. Mijn achterklep wil dus niet op slot. Gaat wel dicht en moet de greep indrukken om weer open te maken maar wil niet op slot. Gaat niet op slot met zowel de afstandsbediening als met de sleutel. Er is niks vreemds te zien aan het slot en het slotbeugel....gaat gewoon niet op slot. Wie kan mij een goede tip geven om dit op te lossen. Passat 4 motion 6 cil aut. bouwjaar 2000. Heb deze ook bij interieur geplaatst, maar lijkt me niet de goede plek.
  18. Johan56

    Slecht starten

    Vandaag auto opgehaald bij de garage, bleek dat de temperatuur sensor aangaf dat de motor 128 graden was. Nieuwe sensor, probleem opgelost.
  19. Mijne liep ook heel slecht. Pas na een minuut of 2 liep hij normaal. En hij "denkt" dat de auto op 2 cilinders loopt. Vandaag opgehaald bij de garage, bleek dat de temperatuur sensor aangaf dat de motor 128 graden was. Nieuwe sensor, probleem opgelost.
  20. Heb ongeveer het zelfde probleem. Donderdag naar de garage maar is zeer waarschijnlijk een defecte temperatuur sensor.
  21. Johan56

    Slecht starten

    Ja RohanV6, vreemd toch. Het is alleen 1x slecht starten daarna loopt en rijdt hij weer als een zonnetje. Tot de volgende dag, dan begint het riddeltje weer.
  22. Johan56

    Slecht starten

    Hallo mannen, Het is niet zo erg als dat hier boven staat maar helemaal goed is het ook niet. Het volgende is aan de hand: Als ik in de auto stap, maakt niet uit of dat smorgens,smiddags of savonds is, nadat hij de hele nacht heeft stil gestaan moet ik sinds een paar dagen 2x starten voordat mijn passat v6 4motion blijft lopen. bij de eerste keer starten moet ik wat langer doorstarten dan normaal en slaat de auto af. Bij de tweede keer starten slaat hij aan en loopt gewoon goed. Ook maakt het daarna niet meer uit hoe vaak ik de motor uitzet. Hij blift daarna gewoon goed starten en lopen totdat hij weer een nachtje heeft stil gestaan. Daarna heb ik dit verschijnsel weer. Hij geeft geen storing aan en loopt gewoon verder goed. Ik heb hem nog niet uit laten lezen omdat ik geen zin heb om bij de vw garage de hoofdprijs te betalen voor onderdelen die dus niet vervangen hoeven te worden. (dat lees je nog wel eens) Dus misschien is hier iemand die dit verschijnsel herkent zodat ik gericht kan gaan laten repareren. Groetjes, Johan
  23. Johan56

    oliedruk

    Dat vind ik nou ook
  24. Johan56

    oliedruk

    Worfje, ik zou het kunnen laten gaan maar dat doe ik niet. Je kan nou wel zuchten en om een slotje vragen maar wat heb ik nou verkeerd gedaan in jou wereldje. Ik heb om advies gevraagd, gekregen, er vriendelijk voor bedankt en doorgegeven aan de monteurs. Er blijkt niets aan de hand te zijn....probleem opgelost.......dus wat wil je nou?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden