Ga naar inhoud

Wimh

Members+
  • Aantal items

    81
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Wimh won de laatste dag op december 16 2023

Wimh had de meest gelikete inhoud!

Over Wimh

Profile Information

  • Plaats
    Deventer
  • Interests
    Passat highline 2.0
  • Naam
    W.Hout

Overige

  • Auto
    Passat highline 2.0

Recente bezoekers van dit profiel

1126 profielweergaven

Wimh's Achievements

8

Community reputatie

  1. Hartelijk dank, Mark. Ben wel benieuwd waar je deze update hebt gevonden. Kennelijk staat hij niet meer op https://app-connect.volkswagen.com/mapupdates/nl/download/#download Is daarin iets veranderd?
  2. Ja, dat begreep ik ook, maar als ik kijk op https://app-connect.volkswagen.com/mapupdates/nl/download/#download dan wordt als meeste recente versie die van november 2022 genoemd. Ik vraag me af waar de meest recente versie is te vinden.
  3. Ik kom dan op https://app-connect.volkswagen.com/mapupdates/nl/download/#download Daar worden alleen updates uit 2022 getoond. Toch veel dank voor de reactie, kennelijk ben ik met de navigatie up to date.
  4. Dag, Klopt het dat de meest recente navigatiesoftware voor de Passat 2015 van november 2022 is? Of wordt er mogelijk voor dit type geen nieuwe navigatiesoftware meer aangeboden? Groet, Wim
  5. Wimh

    Motor hapert

    Oeps, dat weet ik niet. Kan de motor überhaupt lopen als de tankpomp niet loopt?
  6. Wimh

    Motor hapert

    Ik probeer het eerst even met die BP-Ultimate. Nadat ik het getankt heb lijkt het wel beter te gaan maar dat moeten we even afwachten. Als het probleem niet verdwijnt weet ik je te vinden. Groet!
  7. Wimh

    Motor hapert

    Dat deed ik ook.
  8. Wimh

    Motor hapert

    Mijn vaste garage zit in Diepenveen. Ik ben met dit probleem naar Pouw geweest. Die hebben het inderdaad niet kunnen oplossen.
  9. Wimh

    Motor hapert

    Dat ga ik ook doen hoor maar op een forum waar zonder verdere toelichting teksten staan als: "Ik denk de druksensor/drukregelklep op de commonrailleiding" en "foutcodes zien in de scan met vcds" dan moet ik gewoon afhaken. Ik maak niemand een verwijt hoor, maar dit soort informatie gaat me eenvoudig boven de pet.. Ik kreeg overigens prima adviezen die ik ga opvolgen. Met veel dank aan iedereen.
  10. Wimh

    Motor hapert

    Uiteraard is de auto al meerdere malen uitgelezen maar daar kwam niets uit. Maar ik kan wel even verder met de adviezen. Ik ga eerst kijken of de BP-ultimate soulaas gaat bieden. Als dat niet werkt bel ik Matthijs in Vorden.
  11. Wimh

    Motor hapert

    Ik begin steeds meer te beseffen dat dit geen forum is voor gewone auto-bezitters.
  12. Wimh

    Motor hapert

    Foutcodes zie ik niet. De variabele cruise control en een paar verwante functies (parkeer hulp etc.)vallen uit en lijkt de motor in een soort snelheidsbeperking te schieten. Daarvan krijg ik een melding. Als ik de auto aan de kant zet en opnieuw opstart werkt het weer voor een tijdje.
  13. Wimh

    Motor hapert

    Dank voor de reactie. Ik denk niet dat dit de oorzaak is maar ik zal voor de zekerheid even naar de tankdop kijken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden