Ga naar inhoud

KoosV

Members
  • Aantal items

    44
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over KoosV

  • Verjaardag 04-04-1966

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Zuid-Holland
  • Naam
    Koos

KoosV's Achievements

6

Community reputatie

  1. Als een ketting slecht wordt ga je hem dan geleidelijk meer horen of gelijk heel erg en dan direct vervangen?
  2. Dat is best wel erg zuinig, volgens het boekje zou hij max. rond de 1:12,5 halen.
  3. Ik heb het boekje natuurlijk niet thuis, maar wel volgens bij elke 12-14 maanden en rond 20-25000km.
  4. Deze is elk jaar t/m 2013 bij de dealer in onderhoud geweest en daarna t/m 2015 bij een gewoon bedrijf. Hij klink als een naaimachine, maar heeft wel 226000km weg, ben nu bang dat het grote onderhoud er snel aan kan komen en dan wordt zo auto erg duur.
  5. Deze is weer een stuk zwaarder en verbruik daartegen op papier een stuk meer.
  6. Ik twijfel nu of ik er voor moet gaan of gewoon in mijn 2.0 20v moet blijven rijden, waar de riem 20000km geleden is vervangen. De 2.3 V5 rijdt erg lekker, klink ook goed, maar het kan zo zijn dat die ketting binnen 20000km bv vervangen moeten worden. Ik heb wel begrepen dat je het bij een ketting ga horen, klopt dat?
  7. Ben er inmiddels wel achter dat deze nog geen ketting revisie heeft gehad. Als ik op het forum hierover lees kan ik hem dan beter laten staan!
  8. Heren, Ik heb ook een 2.3 V5 op het oog rijdt erg en klink ook erg goed zonder ratel of zo, maar heeft wel 226000km weg en nog nooit een kettingrevisie gehad. Als ik dit zo lees kan ik deze beter laten staan!
  9. Ja, het duurt altijd even voor je wat merkt.
  10. Bedankt! Ik tank nu ook V-power omdat dit gewoon qua prijs het meest aantrekkelijk is bij ons in de buurt. Ultimate heb ik een paar maanden geleden getankt in België en dat rijdt ook erg goed!
  11. De binnenkant was zeer netjes aan de buitenkant had hij helaas wat gebruikssporen. Vergat ik trouwens nog te vragen, klopt het dat de koppeling iets zwaarder gaat bij een 2.3 V5 dan een bij een 2.0 20v. Schakelt verder wel gewoon erg goed!
  12. Nick, super bedank ik ben een beetje een leek betreft VW nog. Het ziet er inderdaad top uit en het rijdt erg lekker. Het is geen sportauto of zo, maar als het moet kan het en dat is belangrijk.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden