Ga naar inhoud

Kobazz

Members+
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Kobazz

  1. Ja ik zat al in module 17 long coding wat uit te proberen. Awd op yes gezet en een aantal "startup" versies geprobeerd, maar alles blijft hetzelfde. Bedankt ik ga verder zoeken naar de bitjes
  2. Wauw, dat ziet er gaaf uit! Blijkt dus dat ik die animatie nooit heb gehad. Waar kan ik die functie vinden in obdeleven? Alvast bedankt.
  3. Ah ok, dan had ik het mis. Bedankt voor het bevestigen.👍
  4. Hallo, ik heb het idee dat de klokjes van het splash animatie scherm zijn veranderd nadat een garage de olieververs interval heeft gereset met een ander OBD apparaat dan Vag-com. Zie bijlage met filmpje. Ik meen mij te herinneren dat voorheen de versie 1 klokjes in het begin van de animatie gelijk waren aan de versie 2 "all track" klokjes die aan het eind te zien zijn. Weet iemand hoe ik in Obdeleven of Vcds de animatie gelijk krijg aan versie 2 all-track klokjes? Ik heb met adaptation "tube version" in obdeleven versie 2 gewijzigd naar versie 1 en toen weer terug naar 2. Maar het blijft de animatie van versie 1 klokjes. Hopelijk heeft iemand hier ervaring mee. Alvast bedankt. 20220917_154210.mp4
  5. Heb geen andere zetelverstelling. 15amp in gedaan en voor en na gemeten tegen massa. Is beide 14,33 V en het werkt nog steeds niet
  6. Spanning tussen toevoer zekering en massa is 1,06V. Hmm, naar de garage of zelf nog wat proberen? Bedankt
  7. Hallo allemaal, De verstelling van rugleuning en lendenondersteuning van mijn 2016 2.0 TDI HL R-line werkt niet. Ik heb thermische zekering nr. 45 nagekeken. Metalen kapje van de zekering eraf gehaald en visueel geïnspecteerd en het wikkeldraadje zit er intact uit. Hebben jullie nog ideen? Alvast bedankt voor de reacties.
  8. Hallo Allemaal, Bedankt voor al jullie reacties. De auto rijdt nu ook beter dan ik het afgelopen jaar gewend was. Het motorblok schudt ook minder.
  9. Hallo allemaal, Voor de geinteresseerden. Ik heb het probleem vanavond kunnen verhelpen. Het lag aan een vastgekoekte egr klep. Ik heb deze ertussen uitgehaald, wat overigens een pokke werk was. Er zit namelijk een derde irritante schroef aan de achterkant van de klep. Zeg maar aan de kant van het dashboard schot, waar je lastig bij kunt met een torx. Gelukkig was het motortje van de klep niet stuk. Schoongemaakt met poetslappen en WD40 en hij doet het weer super. Geen fouten meer uit te lezen.
  10. Vinniepilon bedankt! Ik hem hem net een PM gedaan. Nu even afwachten.
  11. Goedemorgen mede Passat bezitters, Laat ik mij eerst voorstellen, gezien dit mijn eerste post op dit forum is. Ik ben Holly uit Doetinchem en ben een trotse bezitter van een Passat 1.9 TDI Bluemotion 2008 MC BLS met alweer 225.000 op de teller. Nu we dat gehad hebben, even de probleemstelling. Afgelopen jaar heeft de auto mij helaas twee keer in de steek moeten laten en dat nog wel beide keren op de snelweg in Duitsland. Ik weet niet of het toeval is maar het regende toen wel en niet zacht ook. -Beide keren tijdens het uitvoegen in de bocht en terugschakelen naar de 3e versnelling. -De Auto begon te stotteren en trok niet meer verder. De motor sloeg niet af. -De melding "Engine Fault, visit workshop" verscheen samen met een knippered gloeispiraal lampje. -Meerdere malen stationair de motor af- en aangeslagen. Rijd dan een paar meter en houd er weer mee op. -ECU uitgelezen met mijn ODB scannertje met de volgende algemene P code: P0699 - Type: Powertain - Computer and Auxiliary Outputs - ISO/SAE controlled, Description: Sensor Reference Voltage "C" Circuit High. -De auto beide keren laten afslepen naar een algemene reparateur. De monteur heeft de volgende dag niets kunnen vinden. De auto reed weer alsof er niets aan de hand was. Het lijkt wel een kortsluiting door water of zoiets. Zou dat kunnen? Heeft iemand iets soortgelijks meegemaakt? Om het probleem erger te maken begon de auto sinds gisteren na een aantal kilometer van werk naar huis te hebben gereden in noodloop te rijden met het knipperende gloeispiraal lampje aan. Dit gebeurde ook in de 3e versnelling. Weer uitgelezen met een andere P code: P2112 Powertrain - Fuel and Air Metering and Auxiliary Emission Controls - ISO/SAE controlled, Description: Throttle Actuator Control System - Stuck Closed. Vervuilde EGR klep? Enig idee of het eerste probleem verband heeft met het tweede? Een uitgevallen verstuiver misschien? Indien er iemand in de buurt van Doetinchem zit die een diagnose kan stellen en het probleem eventueel kan verhelpen, dan hoor ik het graag. Alvast bedankt voor de reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden