Ga naar inhoud

Torfs3bg

Members
  • Aantal items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Over Torfs3bg

Profile Information

  • Plaats
    mechelen
  • Naam
    Timmy

Torfs3bg's Achievements

1

Community reputatie

  1. ben zelf van belgie en de sloperijen hier in de buurt zijn niet veel soeps maar ik zal het eens proberen ... in de 2 passats die ik tot nu gehad heb zat het niet origineel in =)
  2. vind het wel handig aangezien ik nog steeds een grote CD map in men wagen heb liggen ... usb gebruik ik ook wel maar vind CD nog steeds leuk te gebruiken
  3. heb je er toevallig.de onderdeel nummer van van de afdekplaat en.is deze gwn dealer te bestellen ?
  4. het is een enkeldin radio met Cd Usb en aux die ik erin zou willen zou het enkel zonde vinden als men cd wisselaar dan niet meer werkt
  5. Hmm is wel veel ... vind het niet lelijk staan maar voor die prijs zou ik zeker geen nieuw setje kopen .... zal ik deze wel opkuisen of wat anders erop zetten
  6. en moet je dan nog een aansluiting trekken tot aan de armsteun voor de cd wisselaar of zit deze ook daar al klaar ? ook is het mogelijk een gewone aftermarket pioneer deh 4600BT radio aan te sluiten op de cd wisselaar ?
  7. tank inhoud weergeven lijk me wel wat leuks .. daar zeker eens voor zien ... en wat bedoel je juist met pdc geluid / volume?
  8. ik heb de W8 interieur verlichting ... nu zou ik graag ook de spiegel willen maar vroeg me af of deze duur zijn ? ... en nog steeds bij de dealer te bestellen of enkel 2dehands te vinden
  9. Heb zelf ook een setje chromz dakrails maar ze zien er niet zo fris meer uit helaas ... is de 3bg origineel geleverd geweest met chrome dakrails ?
  10. Hmm deuren die sluiten heb ik al ... maar display zou ik graag weer in het duits willen =D blijft een stukje duitse techniek =D is er voor de rest nog.zo iets leuks of handig dat je kan doen ?
  11. Hey ik vroeg me af wat juist de mogelijkheden en mods zijn die je bij een 3bg kunt aanzetten ... zoals bv US lights is me verteld dat dit net niet gaat bij een 3bg wat kan je zoal wel ?
  12. hey vraagje die w8 achteruitkijkspiegel is deze nog gewoon bij de dealer te bestellen ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden