Ga naar inhoud

Wiebe67

Members+
  • Aantal items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Wiebe67

  • Verjaardag 06-01-1967

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Flevoland
  • Naam
    Wiebe

Overige

  • Vagcom
    Nee

Recente bezoekers van dit profiel

572 profielweergaven

Wiebe67's Achievements

4

Community reputatie

  1. @@MarcelTDI170@@Miorob Suuuperr heren, bedankt voor de hulp ! Gelukt ! En NO Canbus error. Wie had gedacht dat een paar wasknijpers onmisbaar zijn bij het vervangen van een VW-lampje. Lol
  2. @@Miorob Thanks, die link had ik al, maar hoe hard is hard denk je dan halverwege als ie niet los wil. Probeer het vanvond nog een keertje ! Overigens is er maar 1 schroefje.
  3. Het was wel even puzzelen maar Super opgelost @@martijn v o !!
  4. @@MarcelTDI170 Vandaag de 30w (toch!) led drl's gekregen van xenonlamp.nl . Ik wilde ze gelijk inbouwen maar krijg de grille niet los.
  5. Hallo Forum, stom stom stom, ik weet het! Na bij de dealer vorige week een Longlife beurt uitgevoerd te hebben dacht ik dat ze vergeten waren om de service interval te resetten. De MFA gaf: ---- km en ---- dagen. Inmiddels weet ik beter, je moet eerst 500 km rijden. Maar helaas heb ik de service interval via de MFA al gereset. Ik zit nu met een interval van 15k ipv 30k ! Weten jullie of ik dat kan aanpassen? Alleen via VCDS? http://www.gerritspeek.nl/vag-com_service.html Of komt de Longlife interval van 30k straks gewoon weer terug in de MFA en verdwijnt mijn handmatige reset? (vrees van niet als ik het onderhoudsboekje lees ) Iemand?
  6. Een paar aanwijzingen voor als iemand z'n drl's ook wil verwisselen:
  7. Foto's: 1: 7,5 w leds. 2, 3 en, 4 gloeilamp regulier 25w maar niet de gele uitstaling v VW maar wit. Als dan naar bovenstaande foto's kijk met 50w ga ik voor de 30w led's, voor mij meer dan fel genoeg en toch een mooie witte uitstraling. De ledjes bij xenonlamp lijken overigens verdacht veel op de chinese van Aliexpress. Iemand ervaring ? Zijn het dezelfde ?
  8. Ziet er super uit Marcel! Het zijn canbus proof led's, daarom geen weerstand nodig. Ik zit zelf voor mijn B7 van maart 2011 op dit moment te twijfelen tussen 30W en 50W, die van jou zijn te koop als 50W. Wat zeggen je vrienden/kennissen? Niet te fel die 50W ? Wat vindt je?
  9. Leden, Wie in de buurt van Lelystad/Almere wil mij binnenkort helpen met een aantal aanpassingen te doen zoals: - Coming/leaving home op mistlampen - 'Blinken' bij inhalen niet 3 maar 4 maal etc etc. Wat ik vervelend vind bij de start stop, is dat ik dat elke opnieuw moet uitzetten als de auto uit is geweest. Kan de knop naast de pook waarmee je dat uitzet, niet als echte aan/uit werken? Ik weet alleen niet of dat via VCDS/VAGCOM is in te stellen. Alvast bedankt voor de reacties ! groetn, Wiebe
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden