Ga naar inhoud

stefmen

Members
  • Aantal items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over stefmen

  • Verjaardag 20-02-1989

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Limburg
  • Naam
    Stefmen

stefmen's Achievements

3

Community reputatie

  1. Zit zelf toevallig in de ICT/software branche en weet wel zeker dat dit in de servers zit. Zelfde lange laadtijden en onbetrouwbaar gedrag via de website zelf. Ik heb sterk de indruk dat het load-gerelateerd is: Meestal (aanname in dit geval) wordt bij een nieuwe versie van een app ook een nieuwe API (welke aan de server kant draait) gereleased. In het begin, toen er nog weinig mensen de update gedownload hadden, werkte alles bij mij als een zonnetje. Nu, naar mate meer (lees: bijna alle) mensen de update gedownload hebben, is de app weer net zo onbruikbaar als voorheen. Misschien nu zelfs nog wel onbruikbaarder... De vraag is waar het probleem ligt. Het lijkt me sterk dat die volkswagens rechtstreeks via hun embedded SIM naar de servers van volkswagen connecten. Meestal is dat een Internet of Things platform welke dient als tussenlaag voor alle devices. Probeer kan dus hier zitten (en dat is dus een probleem bij een telecom provider) of bij Volkswagen zelf. Echter mag je verwachten dat een telco provider dit platform wel goed in orde heeft aangezien hier waarschijnlijk legio klanten gebruik van maken. Van volkswagen zou je dit natuurlijk ook mogen verwachten, maar het zou goed kunnen zijn dat de prioriteiten op dit moment ergens anders liggen... Verder valt me op dat er veel verschillende varianten/implementaties van carnet zijn. Zal ongetwijfeld te maken hebben met de verschillende diensten die ze in de landen mogen aanbieden, maar dat zorgt er natuurlijk ook voor dat er per land een budget zal zijn met een eigen implementatiepartij die dit doet voor Volkswagen en dus een wisselende kwaliteit... Hopelijk lossen ze het snel op. En anders mogen ze mij gerust wel eens bellen, wil wel eens gratis voor ze meekijken hoe we dit het beste kunnen oplossen want het begint aardig te irriteren...
  2. Lees in de App store recenties verschillende verhalen... Bij de een wel opgelost en bij de ander werkt het nog steeds niet. Hier in ieder geval 100% werking t.o.v. De 30% die het eerst was. Dat merk je wel!
  3. Sinds een paar dagen is er voor iOS een nieuwe versie van de Car-Net app uit. Voorheen regelmatig problemen dat wijzigingen niet konden worden doorgevoerd. Dit is nu (na een aantal dagen testen) bij mij opgelost. Downloaden dus! (Helaas nog niet ontgrendelen met een pincode i.p.v. complex wachtwoord )
  4. Ik weet dat als ik de richting handmatig instel dat hij het dan doet, maar ik vind het vreemd dat er helemaal nooit lucht stroomt als hij op auto staat... Zou verwachten dat bij auto hij toch minstens wel iets warme lucht door de middelste roosters laat stromen. Tijdens een rit van 1 uur komt er helemaal nooit warme lucht eruit. Als ik op Menu druk voor het overzicht dan laat hij wel een warme stroom zien bij de middelste roosters terwijl er helemaal geen lucht uit de middelste roosters komt... Ook als ik alles aanzet (de Eco stand dus uitschakel) doet zich dit voor.
  5. Nu de dagen en nachten wat kouder zijn valt me het volgende op... Ik weet niet of dit aan mijn auto ligt of dat iedereen hier last van heeft, daarom dat ik de vraag hier eens stel. Als ik de climate control op 21 graden heb staan op AUTO stand dan komt er nauwelijks (warme) lucht uit de middelste 2 ventilatieroosters (boven). De motor is goed warm en uit de zijkanten komt zeer warme lucht met een aardige snelheid naar buiten, maar in het midden staat de waaier niet eens aan zo lijkt het. Als ik de luchtstroom handmatig op voorkant zet dan komt er wel warme lucht door. Met andere woorden: als de climate control op AUTO staat heb ik nog nooit warme lucht in het midden van de auto gehad. Best fris aan de handen Herkennen nog meer mensen dit?
  6. Ruiten ondertussen al 2x goed ontvet en gereinigd maar wil niet echt helpen... Ga toch de dealer maar eens bellen. Zou toch niet mogen met een nieuwe auto?...
  7. Sinds kort een Passat GTE Variant (met panoramadak) en heb last van heel erg beslaande ruiten (alle ramen eigenlijk) zonder dat het geregend heeft of noemenswaardig vochtig is o.i.d. De ruiten zijn niet beslagen als je instapt, maar zodra je de auto start dan beslaan de ruiten en moet je echt wel 1 tot 2 minuten wachten voordat het helemaal weg is op standje MAX AC. Ik heb onder de kofferbakmat gekeken, maar daar staat bij mij geen water. Daarnaast heb ik een ontvochtiger in de auto liggen, maar ook dat levert niet het gewenste resultaat. Heeft iemand tips? Ik heb gelezen dat hier meer mensen last van hebben met de GTE, maar zou het graag willen oplossen... Is irritant en ook best wel gevaarlijk als je start en direct gaat rijden aangezien de ramen pas na 5 seconden beginnen te beslaan. De ruiten zijn zodanig beslagen dat je moet stoppen omdat je anders bijna niks meer ziet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden