Ga naar inhoud

Herbert-Jan

Members+
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Herbert-Jan

  1. Heb nu 5000 km gereden na het vervangen van het instrumenten paneel en de tripcomputer werkt nog steeds perfect. Ik kan dus stellen dat dit euvel is verholpen. De handelingen die zijn uitgevoerd door van Udenhout in Den Bosch waren op advies van PON. Dus dat ze er nog nooit van hebben gehoord is onzin. Typisch PON zou ik zeggen.
  2. Probleem is verholpen. Het instrumenten paneel is op advies van PON vervangen. Teller voor lange tijd en na tanken resetten nu niet meer uitzichzelf. Temperatuur instellen van de achterste zone vanaf het navigatiescherm lukt nog steeds niet. Dit wordt het volgende project.
  3. Nou het lijkt me sterk dat het niet bekend is bij PON. Zij hebben namelijk aan de hand van filmpjes die ik naar de dealer heb gestuurd, de dealer geadviseerd het instrumentenpaneel te vervangen. Dit gaat maandag gebeuren. Ik laat je dinsdag weten of het helpt. En dan heb ik het voor de duidelijkheid over het tripcomputer reset probleem.
  4. @@wpteune Hi, heb je dit probleem al bij de dealer gemeld en wat hebben ze ermee gedaan? Ik ben ermee naar van Udenhout in Den Bosch geweest. Na enkele waardeloze tips gaan ze nu het display tussen de klokken vervangen. Ik geloof er niet in, maar we wachten af. Overigens is de temperatuur aanduiding van de achterste zone inderdaad verdwenen. Groeten, Herbert.
  5. Sinds kort heb ik de nieuwe Passat B8 1.6TDI DSG Highline met Discover Media navigatie. Op het info display heb je de mogelijkheid om drie km standen uit te lezen. Km sinds start rit, langdurig en na tanken. Bij mijn Passat worden deze alle drie, ipv alleen de eerste, iedere ochtend naar 0 km gereset. Behalve als ik na middernacht ben thuisgekomen, dan houdt hij wel de stand van de vorige dag vast. Hebben hier meer B8 rijders last van?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden