Ga naar inhoud

MJKC3

Members
  • Aantal items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Over MJKC3

Profile Information

  • Plaats
    Landsmeer
  • Naam
    Marc Kleinveld

MJKC3's Achievements

11

Community reputatie

  1. MJKC3

    aircopomp

    Stand van zaken bij Aircodokter: gefixed! Bleek de condensor te zijn, mag ook wel na 8 jaar eigenlijk. Ook de druksensor meteen vervangen. Lekte als een zeef. Kortom, alles vervangen. Zelfs een leenauto meegekregen, alleen ff aftanken.???????? Totaal incl vullen en btw 499,- Het is wat het is maar ik kan mijn jas aan in de auto????
  2. MJKC3

    aircopomp

    Vandaag naar airco dokter gegaan. Geperst met lucht, gekeken, niks gevonden, gevuld met gas(+kleurstof), airco werkt wel, pomp niet stuk gelukkig. Over 10 dagen ga ik terug om lek op te sporen. Wel heel fijne vent, praat geen onzin, maken wat stuk is niet meer. Kosten van het vullen (90,-) gaan van de reparatiekosten af. Dus hoef maar voor 1 keer vullen te betalen. So far so good. 27ste ga ik terug. Keep u posted.
  3. MJKC3

    aircopomp

    Dank voor de tip. Heb weinig kaas gegeten van aircopompen, drogers, verdampers, gassen, noem maar op. Kan wel een goede diagnose gebruiken. Morgen ff bellen. Tnx.
  4. MJKC3

    aircopomp

    Yep same here. Airco stuk, laten vullen, snel weer leeg. ???? Ik hoor van alle kanten dat je een specialist nodig hebt. Ik heb al een keer 100,- zien verdampen en dat wil ik niet nog een keer. Iemand een goed adres is de buurt van Amsterdam? Ben best bereid een stukje te rijden. Blijft ten slotte een genot in de passat...???? Kent iemand aircoservice in Broek op waterland?
  5. MJKC3

    Olie wisselen

    Vorige week dan toch zelf een beurt gegeven. Hoe fijn is die passat. Alles binnen handbereik en simpel te doen. Olie verversen, brandstof en olie filter nieuw, lucht en interieur filter vervangen. Kosten: 110,- en een hoop lol. Hoppa. Weer wat euro's bespaart.
  6. MJKC3

    Olie wisselen

    Bij VAG hebben ze de stuurkolom module vervangen. Super fijne mensen. Kon ik meteen met mijn moeder lunchen. Ma ook blij. Dank voor de tip van die oliezuiger. Ga even kijken morgen.
  7. MJKC3

    Olie wisselen

    Ik zit met dezelfde drang om veel zelf te gaan doen. Heb zelf geen brug maar vriend van me wel. Je kunt ook een brug huren op hobbyhal.nl ook spullen zijn daar te huur. Zelf laatst lucht- en interieur filter gedaan. Youtube is the best. Remblokken zijn ook goed zelf te doen. Voor de rest ga ik naar VAG- techniek in Nuenen. Succes
  8. Toppertje Vinnie, waar vakmanschap al niet goed voor is. De zuigers zaten dus een beetje vast. Met een extractor beetje voor beetje open geduwd. Daarna geen centje pijn en schoven de nieuwe blokken er prima op. Morgen maar eens een gesprekje aangaan bij de garage. Ben idd een erg blij forum lid!! Fantastisch forum met toppers van leden. Dank voor de gezelligheid Vincent.
  9. Mooi. Volgende keer ben ik er bij. Had al een familie weekend. Ik hou het in de gaten.
  10. ???? Ff off topic. Hoe was jullie bijeenkomst in september?
  11. Kijk. Dat is echt super. Hoe vet is dit forum! Graag vinniepilon!
  12. En Wilnis is niet ver wat mij betreft... Ik hoor het
  13. Dag 2, Vandaag even navraag gedaan bij de garage. De motor op de klauw loopt wel, kan ook van de parkeerstand af en op maar als hij hem in de onderhoudsstand wil zetten dan gaat de klauw niet ver genoeg open om er nieuwe blokken in te zetten. Klinkt me nog steeds vaag. Hij heeft geprobeerd om het handmatig te doen maar dat was niet gelukt. Na het filmpje gezien te hebben, dank daarvoor, moet het bijna niet mis kunnen gaan, maar als je iets vergeet, gaan ze dus niet open. rara, klinkt dus bekend. Is er iets wat hij nog had kunnen doen of is het idd kapot. denk dat 2nd opinion wel op zijn plek is. Iemand in de buurt van Amsterdam een adresje met VCDS ? Hoor het graag. Marc
  14. Dank allen al voor de info. Top. Vrouwtje heeft hem opgehaald bij de garage vandaar ook wazige verhaal. Ik ga morgen ff langs. voor het precieze verhaal. Zolas ik het nu hoor heeft het iets met een veertje te maken die stuk/vast zit. De oude remblokken zijn er niet eens afgeweest. Automatische parkeerrem doet het idd gewoon goed. Morgen weer een dag Tnx nogmaals Marc
  15. Dag beste forum leden, geruime tijd niks laten horen, of te wel. Alles gaat prima met de VW 3C2 uit '07 (BKP) Nu heb ik wat advies nodig om te verder te kunnen. Ik wil mijn achter remblokken laten vervangen. De garage kreeg de klemmen niet gereset, ze wilden niet meer terug en gaf als advies om de remklauwen dan maar te vervangen. Die waren versleten zeiden ze want hij kreeg ze niet elketronisch gereset. Dit leek me een erg voorbarige oplossing want dan gaat de prijs meteen een factor 10 omhoog... Ik heb er geen goed gevoel over, maar ben alles behalve een expert. Moeten remklauwen na 180k vervangen worden? mijn vorige passat met 400k had nergens last van. Maar goed. nu dus de oude blokken er nog op totdat we een beslissing hebben gemaakt, en maar geen noodstop maken dus... Maar 1100,- schoot me in het verkeerde keelgat, ik ga niet meteen als flappetap fungeren. Maar remmen is wel een tricky dingetje vind ik altijd. Heb ik te maken met een prutser? wat kan ik doen? code vragen van de VAGCOM? Advies is welkom. Tnx Marc
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden