Ga naar inhoud

Macgyver1610

Members
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Macgyver1610

Profile Information

  • Plaats
    Ede
  • Naam
    Frank

Macgyver1610's Achievements

0

Community reputatie

  1. Allemaal op twitter en andere socialmedia dit aangeven , dit soort verhalen zie je niet in de pers terug. Ook AutoWeek of andere sites hebben het niet hierover. Auto van 2015 pffff die paar die erin mogen rijden kunnen dat niet eens bepalen.
  2. Het is gewoon belachelijk die levertijd, al die onzin dat dit normaal is bij een populaire auto?? Onzin ze wisten in November al wat er zou gaan gebeuren en dan nu nog niet de boel voor elkaar? Nederland is gewoon niet interessant genoeg en dat terwijl de gehele productiebaan in 2 dagen gemaakt kan worden. Er worden gewoon dingen achtergehouden door VW/Pon. De mijne is besteld en ik heb even nagebeld en kreeg te horen dat de vertraging komt door het Activedisplay en dat het probleem is dat het zicht weg is als de zon erop staat? Ik zou wel eens actie willen van Vw en gewoon die auto's geleverd zien binnen 12 weken!!
  3. Zou kunnen, het is gewoon belachelijk aangezien er gewoon elke dag een hele boel auto's van de band rollen. Die 4 maanden moet naar beneden kunnen als ik nu al zie en hoor hoeveel er al besteld zijn. 8 tot 12 weken max.
  4. Bedankt Mich76 voor je info, het is gewoon jammer dat het zo lang duurt. Hetzelfde had ik vroeger met verjaardag,Sinterklaas,ker,oud en nieuw. Ondanks lease behandel ik de auto als mijn eigen maar kijk er dus erg naar uit. Wat ik zo leuk vinvis dat ik heel veel zie staan dat een Passat zo lekker rijd en beter dan v40, ik vond dat een hele mooie fijn rijdende auto. Nu Peugeot 308sw 150pk automaat als voorloper , dansende auto mug de audio is het een redelijke auto. Zou ik niet meer doen aangezien ik ze te losjes vind qua vering en dus wegligging. Hou van strak en redelijk stijf op de weg.
  5. Oeps, nieuw! Ik ben Frank en ja idd een leaserijder. Eerst Peugeot 308sw 2008, Prius ( niet door vertellen) toen Volvo v40 190pk d4 en nu Straks de vw Passat 2.0 150pk business lease edition r zoals boven met ook het interieur. Opties zijn: Salvador velgen Advance pakket Trekhaak Led plus Dynaudio En dat was het denk ik. Waar ik zo van baal is dat ze iets aanbieden zonder dat je het in het echt kan zien in de showroom maar dat valt technisch gezien op te lossen door de highline te rijden qua motor. Maar nog erger is de levertijd , je weet dat je een groot aantal kan verwachten dus waarom dan zo een lange levertijd. als ik dit had geweten dan ............. Had ik hem toch besteld waarschijnlijk.
  6. Weet iemand of de levering echt 4 maanden duurt vanaf nu voor mijn bestelde vw Passat B8 business edition r? Het is toch te gek voor woorden 4 maanden??????????
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden