Ga naar inhoud

Flying Dutchman

Full Members
 • Aantal items

  2778
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  38

Flying Dutchman won de laatste dag op september 27 2023

Flying Dutchman had de meest gelikete inhoud!

5 Volgers

Over Flying Dutchman

 • Verjaardag 06-02-1980

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Zuid-Noordholland
 • Naam
  Flying Dutchman

Recente bezoekers van dit profiel

6020 profielweergaven

Flying Dutchman's Achievements

2,7k

Community reputatie

 1. Nee dat betreft juist de achterste. Als ik het goed begreep ken je met een “zelf gemaakte” open sleutel en een “beetje” gekanteld blok (en wat geduld) de Lambda’s eruit draaien. Zelf heb ik het nog niet nodig gehad, maar zeker het onderzoeken waard. Had ook iets te maken met bak en/of kardan-as los maken. Dit is een typisch gevalletje van “ ik heb een paar jaar geleden een bel horen luiden, maar weet niet meer precies hoe de vork de pap roert. Als je voor de auto staat en over het blok heen hangt, idealiter met een gedemonteerd lucht manifold, kun je ze al zien zitten dat week ik wel. 😉 PS als jullie die andere Lambda’s niet gaan gebruiken mag ik die dan terug? 😬 Mijn dame rijdt ook nog steeds. Probleemloos wel te verstaan, maar toch. 😅
 2. En onderzoek naar vervangen zonder demontage van het blok is niets geworden? @Ad Driessen heb er een trucje voor meen ik.
 3. Flying Dutchman

  startproblemen

  gloeipluggen????? Deze kun je makkelijk 1 voor 1 door meten. en moeten een weerstand hebben. geen weerstand is STUK. Als tussen test zou je meerdere malen contact kunnen maken zonder te starten. contact weer uit en weer aan tot spiraal lampje weer uit gaat. doe dit 4 a 5 keer. dan proberen te starten. maar ja heel corny gezegd meten is weten. (hai guys long time no see)
 4. Yes. Still alive and sleeping. Maar ze mag bijna weer de “wei” in. Vind ze leuk “in de wei”. 😁
 5. Haha, lekker bezig. Trechtertje zelf is een “los” onderdeel. Maar je kan er aan de bovenzijde bij dat schuim/foam een slangetje tussen friemelen. Ps. als je met heet weer en airco aan gewoon water onder je auto hebt is er niets aan de hand. En loopt ie dus prima door.
 6. Oh nee dat gaat niet. Dacht dat je het bij het voeten gedeelte los had onder het dashbord kastje.
 7. Nu je de vloerbedekking voor toch los heb kun je ook gelijk ff het trechtertje van je kachelhuis testen of die niet verstopt zit. Als je wat water in het trechtertje spuit moet het water onder je auto op de grond vallen. Het condenswater van je airco loopt hieruit normaliter. Ik heb daar een spuitje voor gebruikt met een slangetje eraan.
 8. Kans is zeer groot Dat je het niet voelt, Het zit namelijk onder de vloerbedekking en bijbehorende isolatie. Je zal toch echt onder die vloerbedekking moeten gaan kijken. Makkelijkste plek is voorin waar je je voeten parkeert. Kun je daar niets vinden kun je de plastic dorpels verwijderen aan de zijkanten en daar je hand(en) eronder steken. Tevens kun je je deuren checken aan de onderkant. Als het je deurpakkingen zijn zie je vaak oude druipsporen onder je deurbekleding uitkomen.
 9. ik heb ze allemaal lek gehad. Deuren, pakking interieur filter, pakking ecu waterkast. Elke zijde (links of rechts) kan het water van voor naar achter en visa versa. Het kan niet van links naar rechts. De ecu waterkast pakking vervangen is wel een dingetje. Ivm een dikke rode voedingskabel. Die moet je los “pinnen” om de waterkast te verwijderen. Sent from my iPhone using Tapatalk
 10. Kun je zelf uitrekenen. Je accu pakket Delen door je verbruik bij een gemiddeld km/h. Als het goed is geeft je boordcomputer aan hoeveel je je verbruikt bij bv 100km/h. Tuurlijk zitten er wat variabelen in maar komt redelijk in de buurt. Of gebruik een 1,5 waarde over huidige range zal ook niet heel schelen qua fout marge.
 11. Ja is gewoon een .......... Veel wiebelen en torre en schelden en dan komt ie wel een keer.
 12. Om het filterhuis te checken op fijn metaal/metaal slijpsel. Als er wat aan je magneetje zit omdraaien en wegrennen.
 13. Succes met het vervolg. Dat ze maar weer gauw mag rijden. PS check nog ff met een magneet het filterhuis!
 14. Nou heel eerlijk Google ik al genoeg her een der. 😅 De afweging om iets ergens wel of niet af te nemen zal je zelf moeten maken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden