Ga naar inhoud

VWPassatje3bg

Members+
  • Aantal items

    82
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door VWPassatje3bg

  1. Goed nieuws het probleem is opgelost met het uitvallen van het gaspedaal Enige tijd geleden begon het motorstoringslampje weer te branden. Ik ben toen in in mijn buurt van mijn werk naar de dealer gegaan om hem uit te laten lezen. De eerste diagnose was sensor roetfilter. Maar die was afgelopen zomer al vervangen in Oostenrijk dus dat leek mij wat snel voor zo'n sensor. Dat vonden zij ook en toen heeft monteur de bedrading naar die sensor vervangen en sindsdien heb ik geen uitval van het gaspedaal meer gehad. Dus jullie hartelijk dan voor het meedenken.
  2. Dat laatste hoop ik niet. Maar jullie ieder geval bedankt voor het mee denken. Tot zover
  3. Wie weet maar ik denk dat het vervangen van de brandstof, olie en luchtfilter hem goed hebben gedaan. Want het is nu al een poos niet meer voor gekomen. En sinds die dsg gespoeld is schakelt hij onderin ook weer beter. Maar wat betreft het trillen denk ik of homokineet aan de binnenkant links of 2e massavliegwiel.
  4. Er zitten denk ik ook twee storingen in. Soms kan het een met ander te maken hebben. Maar aangezien het gaspedaal weer goed werkt laat ik dat nu even zoas dat is. Ga io mij nou richten op wat het trillen kan veroorzaken bij het optrekken.
  5. Dsg is gespoeld en schakelmomenten opnieuw aangemeld. Hij rijdt nu wel beter maar het trillen is nog nier helemaal over. Het gaspedaal is nog maar een of twee uit gevallen. Dus nu eerst maar even kijken of het nu beter wordt. Anders toch homokineet of 2e massa vliegwiel bekijken.
  6. Auto is gisterochtend uitgelezen rijdend.Door een VW specialist. Gaspedaal deed het gewoon. Trillingen komen uit de bak. Dat gaan we eest aanpakken spoelen en schakelmomenten opnieuw aanmelden. En dan kijken hoe het verder gaat. Wordt dus vervolgd. Laat wel weten of het geholpen heeft.
  7. Dat kunnen we nog eens proberen. Bedankt voor het mee denken.
  8. Niet alleen bij rotonde vaak situatie waar je even langzaam moet rijden of wegrijdt uit stilstaande positie. Echt onderin. Op snelweg heb ik het nog niet gehad.
  9. Ik ga het aangeven dat ze ook naar die waarde moeten kijken.
  10. Barry de pot meter is die uit te lezen? En kan je die instelling terug zetten? Weet jij dat?
  11. Van het asje wist ik niet. Maar heb er ook nog niks aan gemerkt en ik rijd er zo'n 50 000 km per jaar mee. Ik zal hem eens laten bekijken. Als ze toch bezig zijn.
  12. Ja dat moet sowieso nog een keer vind ik rijdend uitlezen. Dat moert als eerste maar eens proberen.
  13. Ueren bedankt voor jullie reacties. De auto heeft inmiddels 360 000km gelopen. Tweede massa vleogwiel rammelt een beetje maar is volgens mij nog niet vervangen. Gaat over een auto met dsg overigens sorry vergeten bij te vermelden.
  14. Beste forumners, ik wil jullie graag om raad vragen. Ik Passat 3c variant 2.0 tdi bmp 140 pk. Ik heb dar sinds een paar weken dat als ik weg rijd oo een rotonde mijn gaspedaal lijkt uit te vallen. Al het vermogen is weg en en motor gaat stationair draaien. Meestal is het zo dat het gaspedaal los laten en weer intrappen kan helpen. Maar soms duurt het even een seconde of 10 en een keer moest ik stoppen auto uitzetten en opnieuw starten. Toen deed hij het gewoon weer. Brandstoffilter en luchtfilter zijn net vervangen en schoon. Lichtmassameter is ook net vervangen. Soms is het ook zo bij ootrekken dat hij tussen de 1500-2000 toeren begint te trillen bij optrekken. Hebben jullie enig idee? Er komen geen foutmeldingen meerdere keren uitgelezen. Anwb en de man waar ik hem in onderhoud heb. Ook geen lampjes op het dashboard. Iemand bekend met dit probleem en enig idee waar ok het moet zoeken? Alvast bedankt
  15. Bedankt voor de tip. Voor 9nd is het de eerste keer hier. En bevalt erg goed. Goede vakantie nog. Verstuurd vanaf mijn SM-A310F met Tapatalk
  16. Wij zijn op camping Morgenfurt vlakbij Steindorf. En jullie? Verstuurd vanaf mijn SM-A310F met Tapatalk
  17. Wij zijn met Passat en caravan naar de Ossiachersee in Oostenrijk. Onderweg kwamen wij deze tegen. Verstuurd vanaf mijn SM-A310F met Tapatalk
  18. Ik wens iedereen hier nog de beste wensen voor 2018 en dat het maar een mooi jaar mag worden.
  19. Wulfke heel erg bedankt voor je uitleg. Ik heb gedaan wat je geschreven had en de blauwe stekkers omgewisseld. De cd wisselaar werkt nu weer. Echt blij met zo'n forum!
  20. Bedankt Rohan voor reactie. Het is me niet helemaal duidelijk welke kabel naar de ipod stekker gaat. Vandaar dat ik nog niet zo goed weet welke twee ik moet omwisselen.
  21. Soms lijkt het of hij de wisselaar wel ziet maar dan is er een beep en dan is alles weer grijs. Enig idee hoe dat kan? Ik stel heel veel vragen om dat ik hierin nog niet zo thuis ben
  22. Ik heb net de mfd2 er uit gehaald en toen kwam ik dit tegen. Iemand enig idee waarvoor die blauwe stekker is en waar die hoort?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden