Ga naar inhoud

eerse032

Members+
  • Aantal items

    1184
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Alles dat geplaatst werd door eerse032

  1. Dat zag ik later ook,alleen als je nog niet ingelogd bent zie je dat niet. Volgens mij zijn de wachtwoordeisen strenger geworden?
  2. Gelukt!! Nooit gedacht dat het de batterij zijn, omdat het beide AB betrof. @@dieseltje Dank!!!
  3. @@dieseltje Dank voor je reactie. Welke is AB1?
  4. Hoi allemaal, Vanmorgen lukte het niet om de auto met mijn afstandsbediening te ontgrendelen, dus terug naar binnen en de andere gepakt en die deed het meteen. Vanavond naar huis lukt het met beide sleutels niet meer, dus maar met de noodsleutel ontgrendeld en naar huis. Vergrendelen lukt wel met beide sleutels! Merkte wel de laatste tijd, dat ik wel eens vaker moest drukken voor de auto ontgrendelde, maar nu dus helemaal niet meer. Heb gezocht op forum en internet, maar niet echt kunnen vinden. Mischien iemand een idee?
  5. Ik blijf ook lekker dieselen, ben op zoek naar de volgende
  6. Een zware storm, ja. Bovendien denk ik ook, dat de Passat meer concurentie heeft en stationwagens zijn minder populair.
  7. Naar Entrevaux in de Provence, na vele jaren met caravan, voor het eerst met een tent, zo'n opblaas ding.
  8. Ik heb goede ervaring met Conti 3 en conti 5 onder verschillende auto's. Onder mijn passat dus ook conti 5 gehad, naar tevredenheid. Echterrrrr, een jaar geleden linksachter last van cuppen. Toen ik bij mijn bandenboer kwam had hij geen conti opvoorraad en heb ik op aanraden van hem de Sportrac 5 van Vredestijn eronder laten monteren.Ben daar zeer tevreden over. Zijn een stuk goedkoper ook. Met rolgeluid merk ik geen verschil, terwijl de conti als stiller te boek staat
  9. Hoi Peter, Hou het aanbod in gedachten, alvast bedankt. heb bij een forumlid een bagagerek gereserveerd en ga eerst proefladen. Misschienl ukt het me zonder box
  10. Dat dacht ik dus ook, want ik heb ook niet zo heel veel ruimte om zoń ding het hele jaar op te bergen
  11. Beste Passatliefhebbers, Iemand ervaring met het huren van een Towbox of dakkoffer?
  12. Daar moet ik niet aan denken, om 1200 km met een irritant alarm te rijden. Veel succes met de oplossing, hoop dat het iets simpels is.
  13. eerse032

    Temperatuurmeter

    klopt, ik heb ze in mijn radio beide digitaal en bij de koelwater tempetatuur, gaat het analoge wijzertje al naar de 90 graden als ie nog maar 72 graden is. pas richting de 105 graden gaat het wijzertje hoger. Het is meer een indikator.
  14. Dat je oliepomp er ineens mee ophoud is toch ook een produkteigenschap?
  15. Vanmiddag wezen kijken. Moest er vlakbij zijn en dacht maar ff een kijkje nemen. Moet zeggen, een nette auto, Kwam zonder afspraak, dus stond de auto gewoon koud in de rij. Een echte koudstart gemaakt dus. Motor sloeg meteen mooi aan en liep, vond ik, netjes. Niet echt veel aan te zien, er zitten wat kleine gebruikers sporen op, niets bijzonders. Interieur ook erg netjes. Voorbanden moeten nieuw, achter goed. Starten doe je door met een knopje bij de pook, Auto is voorzien van Xenon met sproeiers en dagrijverlichting. Als ik besluit om een proefritje te maken en em te kopen, laat ik em wel keuren. Het zijn van die lui die auro's alleen maar doorschuiven en ze hebben mooie blauwe ogen. Blijf ook verder kijken.
  16. Prima, maar wel de hele meet stationair laten dampen.
  17. Het zijn fijten hoor! Google maar ff. Toyota dieselrijders weten alles overe de ramzalige d4d dieselmoter, wordt al jaren over geklaagd. Ze kregen het bij Toyota maar niet voor elkaar om een betrouwbare diesel te ontwikkelen. Kijk maar op autoweek naar de ervaringen en overal op het net is er over geschreven. Ja, Toyota gaat in Azië wel door met het leveren van diesels (Landcruiser) https://www.autobahn.eu/6138/toyota-baas-verklaart-de-diesel-dood/ Het is klink klare onziin, dat Toyota stopt met diesel vanwege het millieu, ze hebben nooit iets met diesel gehad. BMW leverde de laatste jaren de dieselmotoren en stopt daar nu mee!
  18. Dat Toyota stopt met diesel in europa, heeft ook een andere oorzaak. Ze hebben de D4D motor nooit echt betrouwbaar kunnen krijgen en hebben aantal jaar geleden al aangekondigd, te zullen stoppen met de ontwikkeling ervan. Laatste 3 jaar leverd BMW de dieselmotoren voor Toyota in EU. Dit is de echte rede voor het stoppen met diesel. In Azië gaat men er gewoon mee door met het dieselprogramma.
  19. Helaas wel, millieu beweging heeft veel macht, angst regeert. Naar mensen met een gezond verstand wordt niet geluisterd. Politiek is bang om stemmen te verliezen
  20. Hoef ook niet als eerse weg te zijn, maar we trekken in de vakantie ook een caravan
  21. Klopt, zelf ff voelen hoe het voel zo'n 1.6
  22. Toen ik op de site van de RDW de gegevens opvroeg, zag ik, dat er nog een terugroepactie (software) openstond.
  23. Het is een 6 bak, volgens mij zijn alle passats 1.6 dat. Zie wel octavia's met een 5 bak.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden