Ga naar inhoud

munni199

Members+
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over munni199

Profile Information

  • Plaats
    Geldrop
  • Naam
    Popke Rein Munniksma

Overige

  • Auto
    Volkswagen Passat Variant 2.0TDI 4motion chiptune naar 203pk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

munni199's Achievements

2

Community reputatie

  1. @jaap mede door jouw tip heb ik het probleem opgelost. Zoals jij al verwachtte was er een storing geweest in het passenger airbag on/off lampje. Na reset werkt alles weer als vanouds. Nogmaals dank voor je hulp.
  2. @jaap dank voor je snelle reactie. Ik heb geen airbagstekkers los gehad tijdens de klus. Behalve het stekkertje van het "Passengers airbag Off" lampje onder het audiosysteem. Toen deze los was heb ik wel spanning gehad op het systeem. Daarna heb ook het lampje weer getest of die het deed door de passagiers airbag even uit en daarna weer aan te zetten. Kan die daar al van in de war geraakt zijn?
  3. @wulfke en @dieseltje dank voor jullie reactie. Ik denk dat @wulfke inderdaad gelijk heeft dat het van een oude vervanging is geweest, want alles lijkt het te doen, Radio heeft ontvangst, GPS signaal komt keurig door naar de RNS510 en Telefoon heeft nog mooi bereik. Als ik kijk waar de twee kabels naar toe gaan dan lijken die weg te duiken langs de tunnel van de versnellingspook. Ze komen in elk geval niet uit achter het audiosysteem. Nu ik alles weer in elkaar heb zitten krijg ik alleen een airbag foutmelding. Dat kan toch niet met deze kabels te maken hebben? Enig idee wat ik verstoord heb dat deze melding plots opkomt?
  4. Vandaag is mijn Nissens ventilatormotor binnengekomen. Met behulp van alle info op dit forum heb ik het handschoenenkastje uitgebouwd en de ventilatormotor vervangen. Tot zover is de klus gelukt. Maar tijdens de klus ben ik waarschijnlijk achter een setje van twee zwarte kabels blijven hangen die achter het handschoenenkastje langslopen. Deze zijn verderop doorgesneden. Maar nu houdt mijn kennis echt op. Het lijken antennekabels te zijn. Ik kan niet goed bepalen waar ze vandaan komen. Ik heb de dorpel aan de bijrijder kant al wel open gemaakt. Daar loopt wel een kabelboom maar de andere kant van de kabels kan ik niet zien. Weten jullie wat die voor kabels zijn en waar die naartoe lopen? Ik heb wat foto's toegevoegd om het verhaal wat duidelijker te maken. Ps het gaat om een Passat 3C5, de variant uitvoering dus.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden