Ga naar inhoud

pimVrolijk

Members
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over pimVrolijk

Profile Information

  • Plaats
    Den Haag

pimVrolijk's Achievements

0

Community reputatie

  1. Na de aankoop van mijn TSI 1.4 uit 2009, handgeschakeld, merkte ik een licht krakend geluid in de voortrein bij het nemen van verkeersdrempels. Bij een beurt werd door de garage gezegd dat dit de voordraagarmrubbers waren, vervanging 450 E. Dit nog maar even niet gedaan, enige tijd later was de kraak ineens weg, maar daarna merkte ik een lichte trilling op in stuur en, bij koppelen, in het koppelingspedaal. Die trilling is vooral voelbaar bij optrekken en bij hogere snelheden. De trilling is maar licht, maar toen de kraak er nog inzat was die trilling er niet, en dat stoort want verder rijdt de auto heerlijk. De draagarm rubbers zijn bekeken door een andere garage, maar die blijken helemaal in orde. Ik heb op de forums gezocht, en ik vind: - motorsteunen - stabilistatie stangen / rubbers - aandrijfas / homokineet - wielllagers Maar weet iemand een verklaring voor de combinatie: krakende voortrein bij drempels + geen trillingen, daarna geen gekraak meer maar wel trillingen.
  2. Tnx voor de reacties, iemand nog bekend met een goed onderhoudsadres in de buurt van Den Haag?
  3. En nu zie ik dat ik het in een apart topic moet doen. Sorry, ik ben Pim en niet al te slim.
  4. Hoi Barry, Ik ben nieuw op het forum, maar ik dacht het wel goed gedaan te hebben. Naam en woonplaats staan al links, leek me overdreven om dat nogmaals te noemen. Mijn auto heb ik wel voorgesteld.
  5. Beste Forumleden, Sinds kort ben ik de trotse eigenaar van een Passat 3C Variant schakelbak uit 2009 kmstand 134000, import uit Duitsland. Op aardgas, dus 1.4 TSI 150PK. (Ben dus ook nieuw op dit forum). Vorige eigenaar heeft er blijkbaar goed in gereden: ondanks zijn leeftijd ziet alles er nog als nieuw uit en rijdt hij heel strak en zuinig. Dat wil ik graag zo houden. Uit wat ik zo her en der lees heeft de motor wat kwetsbare onderdelen zoals distributieketting en turbo. Hebben jullie tips over waar ik op kan letten? is zelf de motor uitlezen aan te raden? Ik ben nooit zo'n autofreak geweest maar deze auto vind ik wel kicken. Weet iemand een goed adres bij mij in de buurt voor het onderhoud? Heb de indruk dat de dealer hier niet zo'n ervaring met aardgasmotoren heeft. Alvast bedankt! Keep up the good work.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden