Ga naar inhoud

Thijn

Members+
  • Aantal items

    1891
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    30

Alles dat geplaatst werd door Thijn

  1. Man man man…. Het houd niet op denk, met het dak…. Wel fijn dat je er goed mee geholpen wordt
  2. ik zal vanmiddag dit even checkuh welke dat zijn. weet ik zo niet uit mn hoofd. volgens mij de buitenste.. Dat luikje is me eigenlijk nooit opgevallen... 😀 Maar het wiel wegdraaien is zowiezo handig, om er goed bij te komen.
  3. Ik heb ooit mijn lampjes vervangen van de mistlampen / bocht verlichting. Had deze toen bij @HansJan vandaan. Ik kon hierbij komen door de wielkuip los te schroeven (alleen de voorzijde). Dan kan je deze klein beetje naar voren halen zodat je er met je hand/arm in kan om de lamp te vervangen.
  4. Ik heb er miss over heen gelezen, maar he hebt AFS Storing? kan dat niet komen doordat het aangezet is, maar eigenlijk er niet opzit?
  5. Thijn

    Stuur hendel fout?

    Nee met een Cloon kan je vaak niet alle fouten uitlezen, dan wel niet wissen. Omdat die simpel weg niet de juiste rechten heeft dat te doen. Een originele kan dat wel. Het programma waar @dieseltje het over heeft kan hij op basis van jou chassis nummer zien wat de codering zou moeten zijn, en zo ziet hij dus snel wat er fout staat / of niet gecodeerd is.
  6. Vraag me af wat de status van dcc inbouwen is… kheb niks meer er over gelden 😇
  7. ziet er wel sjiek uit... maar dat scherm ernaast.... Een best scherm zeg
  8. Als ik de pdf lees, zou het inderdaad een fluitje van een cent moeten zijn. Miss een overbodige vraag, maar de usb C op juiste format geformateerd? (exfat of NTFS)? Anders opnieuw formateren op een van beide en dan nog een keer testen? Werkt dat niet dan op andere format testen?
  9. En is het niet zo dat in dashboard kastje je sd kaart zit?
  10. Oeh deze topic gaan ik even volgen. Intresting. Ben benieuwd waar de fabrikant mee komt. Ik ben nml ook een beetje aan het orienteren voor een laadpad. maar dan wel ene waar een Iphone 13pro op kan.😇
  11. Ah zo.. ja dan lijkt het mij dat je inderdaad goed rekent
  12. Das inderdaad een goeie.. daar heb ik inderdaad ook niet naar gekeken....Maar als DDC al lager ligt, 10mm, en dan nog eens max 30 dan zou dat toch 40mm moeten zijn dat hij dan lager ligt? Althans dat zou ik denken....
  13. Ben benieuwd naar de resultaten met de st veren set dan 😇 En binnen de 30mm blijven is inderdaad wel het maximum wat ik gezien en gelezen heb zeker met een maxton kit erop
  14. @bm-er ben je er al uit, en is het al gelukt? Met betrekking tot de Driving Modes? Ook ik ben een beetje aan het onderzoeken of dat het mogelijk is.
  15. Thijn

    VW touch climatronic

    Het afdek frampje nog nie binnen nie 😇 Ennnn ben er nog niet achter wat er allemaal gecodeerd moet worden... Kan nog niks op het worldwideweb vinden. Kan natuurlijk mijn huidige clima uitlezen, kijken wat er aan en uit staat. Maar is dat voldoende😇 Ik zal eens horen aan @Vdub wat hij gecodeerd heb.@vdub @Vdub Kan jij mij misschien vertellen wat je allemaal hebt moeten coderen?
  16. Thijn

    VW touch climatronic

    @AJV nou ik heb de clima binnen 👌🏻
  17. Thijn

    VW touch climatronic

    uiteraard, zullen die weer gedeeld worden. 👌
  18. Thijn

    VW touch climatronic

    Thx, Ik heb er ook maar ene besteld, alsmede het afdek frame. Ben benieuwd wanneer het binnen is. 👌
  19. Is het niet zo met alleen veren dat dit vanaf 30-35mm verlaging is?
  20. Je zou aftermarkte koplamen kunnen kopen. Zoals deze bv: https://www.extreme-carstyling.nl/carparts/2248585-3253.html?gclid=CjwKCAjw14uVBhBEEiwAaufYx1Kp1hTIF1K0204QsHcz5H_K8JgXEAB17KaVRTedofsiw9lBfW7zvRoCYkQQAvD_BwE Originele xenon koplampen voor de B7, zijn er ook. Alleen dat is niet alleen de kopplampen. dan komt er veel meer bij kijken. Zoals sproeiers, modules, kabels starters en is niet echt een goedkope oplossing, maar wel de beste.
  21. Thijn

    VW touch climatronic

    Super tof dit. Waar had je deze climatronic vandaan? als ik vragen mag?
  22. Thijn

    VW touch climatronic

    ziet er in elk geval wel tof uit zo. en qua werking doelde ik meer op het reageren van de tiptoetsen. Maar denk dat ik deze ook maar ga toevoegen aan het "to-do" lijstje 😇
  23. Thijn

    VW touch climatronic

    Netjesss 👌 Werkt het prettig zo'n touch climatronic? Owwww en was het plug en play...(op het coderen na dan) of moest je inderdaad wat @wulfke al zei een extra draad trekken?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden