Ga naar inhoud

Wouter70

Members
  • Aantal items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Over Wouter70

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Huissen
  • Naam
    Wouter

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Wouter70's Achievements

5

Community reputatie

  1. Als beloofd hierbij het onderdeel nummer wat de boosdoener was, 03L907309 Ik heb er ook foto's van maar hoe ik die hier upload is me nog niet duidelijk.
  2. @@Vdub, die andere 350 euri is voor onderzoekskosten, auto staat er al sinds gister en met ze zijn een paar uur aan het zoeken geweest a € 90,00 p/u, auto staat 80 km bij mij vandaan en soms heb je (helaas) geen andere optie. @@ka0191, Heb idd gevraagd om het oude onderdeel in de auto te leggen. Zodra ik hem morgen heb zal ik kijken of er een nummer op staat en hem even doorgeven.
  3. Dat kun je ook niet weten Rob 44 daarom vroeg ik om input van mensen die me een zetje in de goede richting konden geven. De oorzaak van het probleem heb ik al aangegeven in mijn vorige bericht. Oftewel, case closed
  4. 7 reacties maar of ik hier iets mee op schiet Volgens de dealer was toch het motorregelapparaat de boosdoener. Muntstad wist me te vertellen dat dit onderdeel maar liefst € 1650,00 kost exclusief BTW en inbouwen. Een ieder mag vinden van deze dealer wat hij vindt maar er is in mijn ogen wel meegedacht naar een goedkoper alternatief. Er wordt een gebruikt onderdeel gemonteerd voor € 350,00 In totaal komt het op zo'n € 700,00 Blijft een hoop geld maar bij lange na niet wat een nieuwe kost. Topic kan op slot.
  5. Gister is onze Passat 2.0 TDI (2009) uitgevallen op de snelweg, er zat totaal geen leven meer in. Afgesleept naar een VW dealer in de Meern maar die hebben na vandaag gezocht te hebben naar de oorzaak nog geen idee waar ze het moeten zoeken. De accu was volgens de dealer helemaal leeg, je zou dan denken aan de dynamo lijkt mij. Na uitlezen gaf de computer aan dat het regelapparaat defect zou zijn. Matthijs heeft mij al verteld dat dit zeer sporadisch voorkomt en er dan al andere gebreken geweest zouden zijn. Er blijkt ook geen vocht in te zitten. Een half jaar geleden ongeveer is wel de software voor de stuurkolom geupdate, het probleem toen was dat de motor soms spontaan uitviel bij inparkeren. Zou dit er nu ook weer iets mee te maken hebben? Alle suggesties zijn welkom.
  6. Heren, allen dank voor jullie reacties. Als ik meer tijd had gehad dan had ik zeker anders besloten maar daar was de situatie nu niet naar.
  7. Dat is net zo iets als "achteraf kun je een koe in de komt kijken" Matthijs. Voelt een beetje als mosterd na de maaltijd maar snap dat niet iedereen direct op alle posts kan reageren. Ben wel benieuwd, wellicht ook andere leden, welke oplossing jij in gedachten hebt.
  8. Vanochtend bij de dealer laten uitlezen, de EGR-klep bleek de boosdoener te zijn. Vanwege de tijdsdruk maar voor reparatie bij de dealer gekozen maar voor mensen die een keuze hebben adviseer ik VAG-techniek, de scheelt je een slordige 400 euri's!!
  9. Bedankt voor je snelle reactie en je aanbod om langs te komen Vincent maar dat laatste is net iets te ver. Mijn vrouw is net thuis met de auto en heb even zelf een stuk gereden. Lampje is uit en noodloop ook. Er zal waarschijnlijk wel een melding opgeslagen zijn, morgen voor vertrek naar Frankrijk maar even ergens laten uitlezen.
  10. HELP Sinds vandaag knippert er een oranje lampje met een spiraal op het dashboard, wie weet wat dit betekent? Passat 2009, 3c TDI, km stand 251.000 km en nog met eerste roetfilter. Morgen moet de auto naar Frankrijk vandaar help (garages zijn nu dicht). Iemand een idee? Blijkt ook in de noodloop te hangen (max 2500 rpm)
  11. Het geluid is er echt enkel wanneer het blok goed heet is en de motor moet werken. Op een normale weg (niet in de bergen) is er niets aan de hand. Dat verhaal van de aircopomp daar dacht de dealer ook aan, of ik op de terugweg van vakantie dit even wilde testen. Maar ook met de airco uit bleef het geluid aanwezig, maar nu lees ik dat Vincent een 3C heeft gehad die dit geluid ook gaf bij uitgeschakelde airco. Zou dit dan het probleem zijn? Blijft de vraag, waarom enkel een geluid als ik in de bergen zit met een caravan erachter.
  12. Nee Matthijs dat is het volgens mij ook niet. Het is echt een mechanisch schavend geluid met een regelmatige tik wat toeneemt met het toerental. Lijkt ergens van onderuit de motor te komen.
  13. Dank je wel Vincent. Massa vliegwiel is vorig jaar (toen hetzelfde geluid ook tijdens vakantie) na de vakantie door de dealer bekeken en ze vonden niets vreemds.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden